تاپیک جامع ویندوز ویستا

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1622 بار
سپاس‌های دریافتی: 668 بار
تماس:

پست توسط Ra30ol »

از بس كه پرسيدم تو تاپيك هاي مختلف خداييش ديگه خجالت مي كشم،مخصوصا كه اين چند وقته متاسفانه جز آقا مهدي شخص ديگه اي پاسخگو نيست .
هر چه كردم ،ويستا اكتيو نشد كه نشد.
وقتي تاريخ رو 2006 هست بالا مياد و تو سيستم پراپرتيز مي نويسه registerd:windows user
ولي با تغيير تا ريخ مجدد سيستم بالا نمياد.
تقريبا تمامي اكتيوتور ها رو استفاده كردم،حتي اوني رو كه توي dlc قرار داده بوديد.

با خوندن مطالب متوجه شدم ،ultimateگزينه مناسبي واسه ويستا هست.
1 از كجا بفهمم نسخه اي كه بنده دارم چيه؟
2 تو dlc چندين ويستا واسه دانلود بود،از 700 مگ
:-( :-( :-( :-( :-( تا 4.2 گيگ

شايد ويستا من نسخه خوبي نباشه،يك لينك از يك ويستا واسه دانلود مي خواستم.
اگر لينكي كه ميديد رو rapidsherو ... نباشه بهتره،مي خواستم با dap دانلود كنم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Yahoda جان
نسخه رو که به راحتي ميتونيد زمان لاگين شدن در پايين صفحه ببينيد
بله، نسخه‌ي Ultimate بهترين گزينه هست، شما بايد تاريخ رو به 2006 برگردونيد و بعد از بوت شدن، تاريخ رو تغيير داده و activator رو اجرا کنيد
براي اينکه ببينيد Activate شده يا خير هم از همون مسيري که در DLC براتون نوشتم ميتونيد استفاده کنيد (در پايين صفحه System information نوشته)
البته اکثر Activator ها براي Ultimate هستند و احتمالا نسخه مورد استفاده شما چيز ديگري هست
در مورد نسخه‌ها هم، برخي فقط يک نسخه هست که 700MB هست و برخي تمام نسخه‌ها هم براي 32 بيت و هم براي 64 بيت که چندين گيگابايت هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

من يکجا ديدم که بکگراند ويستاش يک آبشار متحرک خيلي زيبا بود که 1 ساعت داشتم نگاهش مي کردم.آيا اين ماله خود ويستا هست؟از کجا بايد بيارمش يا از کجا بايد دانلودش کنم؟ :razz:
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط 81102371 »

با سلام
من ميخوام ويستا رو لپ تاپ نصب كنم ولي وقتي يه پنجره باز ميشه كه بايد درايو انتخاب بشه و من يك درايو دارم. هارد من 120 هستش ولي سيستم 103 نشون ميده ؟؟ وقتي هم ميخوام نصب كنم ميگه
windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installetion ؟؟ لطفا كمك كنيد :lol:
New Member

پست توسط CAMALI »

Mahdi1944 عزیز سلام خسته نباشید چگونه می توان در ویندوز ویستا سرویس ارسال پیام در LAN را فعال نمود در ویندوز XP به قسمت سرویس رفته و MESSANGER آن را فعال می کنیم ولی در ویستا چنین پارامتری وجود ندارد لطفا راهنمایی کنید با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”