درگيري قايق‏هاي ايراني با ناو آمريکا تکذيب شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16928 بار
سپاس‌های دریافتی: 4259 بار

درگيري قايق‏هاي ايراني با ناو آمريکا تکذيب شد

پست توسط Fariborz »

شبکه خبري CNN در خبري اعلام کرد : سه قايق ايراني با نزديک شدن به ناو يو.اس.اس تايفون، به اين ناو آمريکايي هشدار دادند.

تصویر 

به گزارش سرويس دريافت خبر برنا ، خبرنگار سي .ان.ان به نقل از مقامات غير رسمي آمريكايي گزارش كرد پس از يک مشاجره راديويي بين طرفين قايق هاي ايراني به 200 ياردي كشتي هاي آمريكايي نزديک شدند .

به گفته خبرنگار سي .ان.ان درگيري نظامي و گشودن آتش بين طرفين بسيار نزديک بوده اما آتشي بين طرفين مبادله نشد .

اين در حالي است که شبکه العربيه نيز به اين شايعه دامن زد و اعلام کرد :سپاه سه شناور نيروي دريايي آمريكا را توقيف كرد و البته به جزئيات بيشتري درباره اين خبر اشاره نكرد .

ساعتي بعد از اعلام اين خبر آسوشيتدپرس با تصحيح خبر CNN به نقل از يک منبع نيروي دريايي آمريکايي گزارش داد که پس از برقراري تماس راديويي، تايفون به مسير خود ادامه داده است و برخوردي رخ نداده است.

در همين حال سردار تنگ سيري ، فرمانده ارشد منطقه يکم نيروي دريايي سپاه پاسداران، هرگونه درگيري بين نيروهاي دريايي ايران و ناو پنجم آمريکا را تکذيب کرد.

محمدعلي حسيني، سخنگوي وزارت امور خارجه نيز گفت : اقدام صورت‌گرفته درخصوص كشتي‌هاي آمريكايي را امري طبيعي دانست.

سخنگوي وزارت امور خارجه كشورمان در واكنش به اخبار منتشر شده در اين باره، اقدام صورت گرفته درباره كشتي هاي آمريكايي در تنگه هرمز را امري طبيعي دانست كه هر از گاهي براي طرفين اتفاق مي‌افتد و بعد از شناسايي دو طرف قضيه حل و فصل مي‌شود.

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

قايق هاي ايراني به 200 ياردي كشتي هاي آمريكايي نزديک شدند

وزارت امور خارجه كشورمان در واكنش به اخبار منتشر شده در اين باره، اقدام صورت گرفته درباره كشتي هاي آمريكايي در تنگه هرمز را امري طبيعي دانست كه هر از گاهي براي طرفين اتفاق مي‌افتد

:-O :-O
دوستان تعجب من به خاطر اینه که نزدیک شدن تا فاصه 70 متری یک ناو واقعا طبیعیه من قصد دارم تابستان با یک قایق موتورییه دوری هم دورش بزنم برای تعطیلات :-)

دوست من فریبرز خوشحالم که شما رو دوباره در سی سی میبینم انشالله همیشه سلامت باشید
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”