سوال در خصوص Ip

در این بخش می‌توانید در رابطه با شبکه و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

سوال در خصوص Ip

پست توسط taktaz »

با سلام
اخيرا در محل کارم که داراي يک شبکه اينترنتي است با اجراي پروتکل ها و برنامه هاي جديد شبکه ظاهرا يک IP واحد از درون به بيرون شرکت در هنگام استفاده از اينترنت منتشر ميشود در حاليکه قبلا هر client
مستقيما با هر بار اتصال به اينترنت با يک ip جديد کار ميکرد بخاطر همين زماني که ميخواستيم يک فايلي رو مثلا از رپيد دانلود کنيم ولي به حد نصاب رسيديم با قطع کانکشن اينترنت و اتصال جديد دوباره ميشد دانلود کرد ولي الان اين امکان وجود نداره ضمن اينکه يوزر هاي ديگه اگه در حال دانلود باشن و حد نصاب رو پر کرده باشند ادم ديگه بيجاره ميشه و بايد 2 ساعت صبر کنه تا شايد بدانلودد.
آيا ميشه همچين محدوديتي رو دور زد و با يک ip جديد به بيرون از شرکت رفت يا خير؟ البته به غير از استفاده از Pr o _x y هاي خارجي

با تشکر و آرزوي سلامتي
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

taktaz,
دو راه داريد
استفاده از V_P N
خريد اکانت پريميوم راپيدشير
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط taktaz »

با تشکر از Mahdi1944 سوالي الان برام پيش اومد ايا اگر از اکانت رپيد استفاده کنم احتمال داره با يکبار اتصال به رپيد يوزر ديگه اي همزمان يا بعد از من بخواد دانلود کنه به حساب من تموم بشه؟
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

taktaz با همون کامپيوتر اگر logout نکنيد، هر فرد ديگه‌اي ميتونه استفاده کنه، اما اگر خارج بشيد، خير، فرد ديگه‌اي نميتونه استفاده کنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

با تشکر از Mahdi1944 سوالي الان برام پيش اومد ايا اگر از اکانت رپيد استفاده کنم احتمال داره با يکبار اتصال به رپيد يوزر ديگه اي همزمان يا بعد از من بخواد دانلود کنه به حساب من تموم بشه؟

دوست من شما وقتی عضو میشید محدودیتی برای دانلود ندارید . یوز و پسوورد هم متعلق به خود شماست و نه فرد دیگه ای . هر فردی که همزمان با شما دانلدو کنه هم به حساب خودش خواهد بود نه فرد دیگه . با تلفن اشتباه نگیرید خط رو خط نداره .
ارسال پست

بازگشت به “شبکه”