ورود به دوره کماندویی . رنجر . تکاور
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
دوست عزيز قصد من از باز کردن مبحث نيروهاي قدس فقط معرفي اين نيرو به دوستان بود. مي خواستم بگم به غير از نيروهاي صايرين و تکاوران نيروي ويژه ديگه اي هم تو ايران هست که از نظر کيفي و آموزشي جزو بهترين هاي جهان و اصلا کاري به اهداف و عمليات هاي اين نيرو نداشتم و ندارم. فکر کنم بحث در اين مورد کافي باشه بر ميگرديم به همون بحث کوماندوها بي خيال. 

- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
renger نوشته شده:کوماندو ، تکاور ،رنجر، نيروهاي ويژه. هيچ کدوم با هم فرقي ندارن و همه يکي هستن.
تکاور معادل کلمه کوماندو در انگلیسی است . کلاه سبز ها هم اگر اشتباه نکنم در اصل گلچین شده و زبده ترین نیروهای کماندویی هستند که در واحدی برتر نسبت به گذشته به عنوان کلاه سبز خدمت میکنند و آموزشهای جدیدتر و سخت تری را میگذرانند . مانند نیروها مخصوص هوابرد امریکا , معروف به کلاه سبزها . ( البته فرق میکند , ممکن است در یک کشور دیگر , چیزی به عنوان کلاه سبز نداشته باشند و نام دیگری برای آن گذاشته باشند .)
این قطعه را از ماهنامه جنگ افزار اینجا میگذارم :
در سراسر تاریخچه جنگها و نبردها هر جا که هدف فرماندهان و طراحان جنگ , شناسایی دقیق مواضع دشمن و بر هم زدن نظم نیروهای دشمن و آزار رساندن به آنها با اتکا بر تاکتیکهای همچون عملیات جنگ و گریز , خرابکاری و حملات ضربتی بوده است , نیروهای عملیات ویژه مهمترین نقش را ایفا کرده اند . بر خلاف تصور عمومی نیروهای عملیات ویژه با واحدهای کماندویی نیروهای منظم متفاوت میباشند . این نیروها علاوه بر گذراندن دوره های تخصصی طاقت فرسای رزمی , دوره های پیچیده روانشناسی , جامعه شناسی و زبان شناسی را میگذرانند . بنابراین هر کدام از این نیروها علاوه بر تخصصهای نظامی ( همچون مواد منفجره , تک تیرانداز و ... ) به فرهنگ و زبان محاوره ای منطقه آشنا هستند . از این رو قادرند هفته ها و یا ماه ها در میان مردم آن منطقه زندگی کنند و ماموریت خود را به اتمام برسانند .وظایف این نیروها بسیار گسترده و متنوع است .عملیات شناسایی و خرابکاری , بدست آوردن اطلاعات حساس از داخل مراکز و تاسیسات دشمن و مبارزه با تروریسم ( که اخیرا مد شده ) از طریق شناسایی و انهدام سازمان تروریستها جزو مهمترین وظایف نیروهای عملیات ویژه در قرن حاضر به حساب میایند .
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *

-
- سپاسهای ارسالی: 304 بار
- سپاسهای دریافتی: 504 بار

- سپاسهای ارسالی: 361 بار
- سپاسهای دریافتی: 834 بار
دوستان لطف دارن ولي اين يه خورده بي انصافي نيست که فقط من متکلم وحده باشم؟ بقيه دوستان که در اين موارد نخصص دارن چرا شرکت نميکنن؟ ولي چشم من دارم تمام سعيم ميکنم تا مطالب مفيد و دسته اولي قرار بدم.
ولي يه مشکلي هست. به دليل مشکلات عاطفي که برام پيش اومده ذهنم شديدا مشغول و اصلا نميتونم تمرکز کنم. الان هم 10 دفعه نوشته هام پاک ميکنم مينوسم. شما دعا کنين ما هرچه زودتر مشکلمون حل بشه بهش برسم قول ميدم جامع ترين و کامل ترين مقاله اي که تا حالا در مورد کوماندوها تو اينترنت منتشر شده براي اولين بار تو اين سايت باشه. دعا يادتون نره

ولي يه مشکلي هست. به دليل مشکلات عاطفي که برام پيش اومده ذهنم شديدا مشغول و اصلا نميتونم تمرکز کنم. الان هم 10 دفعه نوشته هام پاک ميکنم مينوسم. شما دعا کنين ما هرچه زودتر مشکلمون حل بشه بهش برسم قول ميدم جامع ترين و کامل ترين مقاله اي که تا حالا در مورد کوماندوها تو اينترنت منتشر شده براي اولين بار تو اين سايت باشه. دعا يادتون نره

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
دوستان چند لینک براتون میزارم از سرویس ویژه هوایی انگلستان یا همان اس ای اس:
en.wikipedia.org/wiki/Special_Air_Service
[External Link Removed for Guests]
این هم یک کلیپ درباره این نیروها، موسیقی زیبایی هم داره . امیدوارم لذت ببرید:
en.wikipedia.org/wiki/Special_Air_Service
این هم یک کلیپ درباره این نیروها، موسیقی زیبایی هم داره . امیدوارم لذت ببرید: