سلام
لطفا یک شرکت معتبر در زمینه طراحی وب سایت به من معرفی نمایید .
ممنون
طراحب وب سايت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
سايت هاي معتبر زيادي هستند ولي من اين ها را بهت پيشنهاد مي کنم ( البته قبل از انتخاب يک شرکت حتما نمونه ي کارهاش را ببين)
[External Link Removed for Guests] (خيلي معتبره ولي خلاقيتشون کمه)
[External Link Removed for Guests] (شايد قيمت هاش گرون باشه)
[External Link Removed for Guests] (کار هاش حرف نداره)
[External Link Removed for Guests] (سليقه ي خيلي خوبي داره)
موفق باشيد.
[External Link Removed for Guests] (خيلي معتبره ولي خلاقيتشون کمه)
[External Link Removed for Guests] (شايد قيمت هاش گرون باشه)
[External Link Removed for Guests] (کار هاش حرف نداره)
[External Link Removed for Guests] (سليقه ي خيلي خوبي داره)
موفق باشيد.
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
fardamm,
در زمينهي هاست اگر مايل باشيد ميتونيم به شما سرويس بديم
در زمينهي هاست اگر مايل باشيد ميتونيم به شما سرويس بديم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
atropak نوشته شده:جای شما باشم هاست رو از خارج میگیرم و طراحی سایت رو از داخل . چون اگر از داخل هاست بخرید یک صدم هاست واقعی رو بهتون 3 برابر قیمت می فروشن
خوب به هر حال پشيتباني داخلي بهتره
اگر هاست مي خواي از يه جايي بخر که پشتيبانيه خوبي داشته باشه...
من ابتدا برای سایت خودم از یک شرکت ایرانی که معروف هم بود هاست گرفتم اما به هیچ وجه نه از کیفیتش و نه از پشتیبانی راضی بودم.
به گونه ای که چند ماه نکشید تا با Cirtex اشنا شدیم و از طریق مهدی عزیز ، از این شرکت هاست گرفتم ، گذشته از کیفیتش ، من بیشتر از پشتیبانی عالی که دارن راضی هستم.
شما درخواستی که میدی به ساعت نمیکشه که جوابت رو میدن (اگه از پشتیبانی انلاین نخواهی استفاده کنی).
خیلی بیشتر از ایرانیها منطقی و منصف هستند ، معمولا حرف اخر ایرانیها اینه که همینه که هست راهی نداره ، اما اونها مشکلت رو هر طور که مونده حتی با تغییر سرور بصورت مجانی برات حل میکنند.
در هر صورت من هاست خارجی رو پیشنهاد میکنم.
موفق باشید

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
atropak نوشته شده:حرف شما درست ، ولي براي خريد از هاست هاي خارجي نياز به MasterCard , Visa Card و ... داريم ، خوب توي ايران داشتن چنين کارت هايي خيلي هزينه داره...
این تاپیک مشکل شما رو حل میکنه :
http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=35925

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
Mohsen1001 نوشته شده:atropak نوشته شده:جای شما باشم هاست رو از خارج میگیرم و طراحی سایت رو از داخل . چون اگر از داخل هاست بخرید یک صدم هاست واقعی رو بهتون 3 برابر قیمت می فروشن
خوب به هر حال پشيتباني داخلي بهتره
اگر هاست مي خواي از يه جايي بخر که پشتيبانيه خوبي داشته باشه...
من ابتدا برای سایت خودم از یک شرکت ایرانی که معروف هم بود هاست گرفتم اما به هیچ وجه نه از کیفیتش و نه از پشتیبانی راضی بودم.
به گونه ای که چند ماه نکشید تا با Cirtex اشنا شدیم و از طریق مهدی عزیز ، از این شرکت هاست گرفتم ، گذشته از کیفیتش ، من بیشتر از پشتیبانی عالی که دارن راضی هستم.
شما درخواستی که میدی به ساعت نمیکشه که جوابت رو میدن (اگه از پشتیبانی انلاین نخواهی استفاده کنی).
خیلی بیشتر از ایرانیها منطقی و منصف هستند ، معمولا حرف اخر ایرانیها اینه که همینه که هست راهی نداره ، اما اونها مشکلت رو هر طور که مونده حتی با تغییر سرور بصورت مجانی برات حل میکنند.
در هر صورت من هاست خارجی رو پیشنهاد میکنم.
موفق باشید
تایید میکنم
همین مشکل عدم دسترسی رو به هاست ایمیل زدم نیم ساعته جواب دادن که مشکل از فایروال آی اس پی شماست که هاست رو بلوک کرده و کاملا هم درست بود زنگ زدم رفع شد