نحوه دانگريد تمامي Psp ها (فريمورهاي زير 3.03)

در اين بخش مي‌توانيد در مورد PSP و مسائل مربوط به آن به بحث بپردازيد.

مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 131 بار
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

در ابتدا فهرست آموزش را قرار ميدهم:

دانگريد فريمور هاي 2.8 به پايين
دانگريد فريمور هاي بزرگتر از 2.8 تا 3.03
نحوه تبديل به فريمور 3.10OE-A2

بنابراين با توجه به فريمور كنوني دستگاه شما يكي از دو قسمت اول را انتخاب كنيد تا دستگاه خود را به فريمور 1.5 دانگريد كنيد و سپس ادامه را از قسمت سوم پي بگيريد تا فريمور دستگاه خود را به جديد ترين فريمور Open Edition يعني 3.10OE-A2 تبديل كنيد.

توجه:
انجام اين كار با مسئوليت و به دلخواه خود شما انجام مي شود و در صورت بروز هرگونه مشكل سايت بازي سنتر هيچ گونه مسئوليتي بر عهده نمي گيرد.

شما بايد شارژ بالاي 75 درصد داشته باشيد و شارژر دستگاه در تمام مراحل بعدي متصل باشد اين گفته را كاملا جدي بگيريد چون در غير اين صورت ممكن است دستگاه شما بريك شود و عواقب كار با شما ميباشد.

اين آموزش براي مادربرد هاي TA-082 نيز ميباشد بنابراين اگر ماردبرد شما TA-082 ميباشد با همين روش ميتوانيد آن را دانگريد كنيد.

بخش اول: دانگريد فريمور 2.8 به پايين

در ابتدا بايد بگويم دانگريدي كه وجود دارد براي ورژن 2.8 مي باشد بنابراين اگر فريمور دستگاه شما پايين تر از 2.8 ميباشد ابتدا بايد آن را به 2.8 آپگريد كنيد. بنابراين فايل زير را دريافت كنيد:
[External Link Removed for Guests]
سپس آن را از حالت فشرده خارج كنيد و اجرا كنيد سپس PSP را با كابل به PC متصل كنيد و بروي Install كليك كنيد بعد از اتمام آن را از PC جدا كنيد و به قسمت Game و سپس Memory Stick شويد و firmware update را اجرا كنيد تا فريمور شما با 2.8 آپگريد شود.

خوب اكنون براي اطمينان از اينكه فريمور دستگاه شما به 2.8 ارتقا پيدا كرده است مراحل زير را طي كنيد:

بعد از اينكه PSP را روشن كرديد به قسمت Settings رفته سپس System Setting را انتخاب كنيد در آخر هم System Information را انتخاب كنيد در اين قسمت بايد در مقابل system Software عدد 2.8 نشان داده شود.

خوب بر ميگرديم به كار اصلي خود يعني دانگريد فريمور 2.8 :
مرحله 1.
ابتدا فايل زير را كه Easy Downgrader براي ورژن 2.8 ميباشد را دانلود كنيد.
توجه:

شما بايد شارژ بالاي 75 درصد داشته باشيد و شارژر دستگاه در تمام مراحل بعدي متصل باشد اين گفته را كاملا جدي بگيريد چون در غير اين صورت ممكن است دستگاه شما بريك شود و عواقب كار با شما ميباشد.

*مرحله 2.
مموري ديسك خود را فرمت كنيد براي اين كار به قسمت Settings سپس System Setting و Format Memory Stick برويد.

*مرحله 3.
PSP را به وسيله كابل USB به PC متصل كنيد.

*مرحله 4.
فايل Easy Downgrader را كه در مرحله 1 دانلود كرديد را از حالت فشرده خارج كنيد و سپس آن را اجرا كنيد.

*مرحله 5.
در ادامه بعد از اجراي فايل بر رويinstall كليك كنيد.

*مرحله 6.
در اين مرحله فايل هاي مربوطه بر روي مموري دستگاه كپي ميشود بعد از اتمام كار PSP را از PC جدا كنيد.

*مرحله 7.
در اين مرحله شما بايد Hen D را اجرا كنيد براي اين كار به قسمت Photo رفته و فولدر HEN D را انتخاب كنيد و يا به قسمت Photo رفته و مثلث را بزنيد و slide show را انتخاب كنيد. در ادامه ممكن است 4 اتفاق بيافتد:

هيچ اتفاقي نيافتد و شما در منوي XMB باقي بمانيد و مموري دستگاه شروع به چشمك زدن كند، مشكلي نيست دستگاه را ريست كنيد و دوباره اين كار را انجام دهيد.
دستگاه خاموش شود، بنابراين دوباره روشن كنيد و اين كار را انجام دهيد.
صفحه نمايش آبي و سپس قرمز شود اين نشان ميدهد كه فايل هايي كه قرار بود در flash0 ريخته شود به درستي صورت نگرفته، نگران نباشيد اين كار را دوباره انجام دهيد.
صفحه نمايش آبي و سپس سبز شود و يا فقط صفحه نمايش آبي و بعد دستگاه ريست شود اين نشان دهنده آن است كه HEN D بار گذاري شده است.
توجه:
ممكن است چندين بار مجبور شويد اين كار را انجام دهيد بنابراين نگران نباشيد مشكلي براي دستگاه ايجاد نميشود. ميتوانيد به قسمت Settings رفته و قسمت Photo Setting و سپس Slideshow Speed را بروي Fast قرار دهيد.
توجه:
در ادامه قبل از انجام مرحله بعدي حتما به قسمت System Information كه در بالا گفته شد برويد و چك كنيد كه ورژن دستگاه 2.8 Hen شده باشد. اگر چنين نبود به مرحله بعدي نرويد مرحله قبل را تكرار كنيد تا اين اتفاق بيافتد.

*مرحله 8.
باز تاكيد ميكنم از Hen بودن فريمور اطمينان حاصل كنيد.

*مرحله 9.
اگر دستگاه شما داراي مادربرد TA-082 ميباشد به قسمت Game سپسMemory Stick رفته و 2.8 idstorage changer را اجرا كنيد بعد از انجام كار دوباره به منوي اصلي PSP يا همان XMB بر ميگردد. (شارژ حتما بالاي 75 درصد باشد)
نكته:
اجراي مرحله 9 براي مادربرد هاي غير TA-082 هيچ گونه ضرري ندارد بنابراين اگر مطمئن نيستيد كه ماردبرد شما TA-082 هست يا نه آن را اجرا كنيد هيچ ضرري به دستگاه نمي زند.

*مرحله 10.
به قسمت Game سپسMemory Stick رفته و سپس Update X.YZ را اجرا كنيد. (شارژ دستگاه بالاي 75 درصد باشد)

*مرحله 11.
بعد از اينكه عمليات به پايان رسيد از شما درخواست ميشود تا دكمه ضربدر را بزنيد. اين كار را انجام دهيد سپس دستگاه شما ريست ميشود.

*مرحله 12.
اگر تمامي مراحل گفته شده را با دقت انجام داده باشيد صفحه اي آبي رنگ ظاه ميشود كه از شما ميخواهد كه دكمه دايره را بزنيد آن را بزنيد و سپس دوباره Setting هاي خواسته شده را وارد كنيد.

*مرحله 13.
در آخر هم به فريمور 1.5 خوش آمديد!
نكته:
اين آموزش هنوز كامل نشده است و مراحل بعدي آن در حال نوشتن است. بنابراين ادامه اين آموزش نيز در روزهاي آينده به همين پست اضافه ميشود.

با تشکر از دوست عزيزم مهدی جان :)

لازم به ذکر است اين تاپيک خيلی مهم است اگر بخواهيدpspخود به مغازه ببريد تا ورژن دستگاتون
بيارد پايين حده اقل 20 تومان بايد پول بدهيد يا بيشتر...
:grin:
آخرین ويرايش توسط 1 on DJ.HAMED, ويرايش شده در 0.
Captain II
Captain II
تماس:

نحوه ريختن جديدترين فريمور Open Edition عرضه شده 3.30OE-A

پست توسط DJ.HAMED »

نحوه ريختن جديدترين فريمور Open Edition عرضه شده 3.30OE-A
توجه:
بهتر است قبل از انجام كار مموري را فرمت كنيد.

*مرحله 1.
اگر فريمور كنوني شما 1.5 است فايل زير را دريافت كنيد و به مرحله 3 برويد.

*مرحله 2.
اگر هم اكنون از فريمور هاي OE يا SE استفاده ميكنيد فايل زير را دريافت كنيد.

*مرحله 3.
PSP را از طريق كابل USB به PC متصل كنيد.

*مرحله 4.
فايلي كه دانلود كرديد را اجرا كنيد و Browse را بزنيد و درايو PSP را انتخاب كنيد (شاخه اصلي را انتخاب كنيد، مثلا \:F ) و بر روي Install كليك كنيد.

*مرحله 5.
بعد از اينكه فايل كامل ريخته شد PSP را از PC جدا كنيد.

*مرحله 6.
به قسمت Game سپس Memory Stick رفته و 3.30OE-A Firmware Install را اجرا كنيد.

*مرحله 7.
براي ادامه كار ضربدر را بزنيد.

*مرحله 8.
فايل هاي مورد نياز در حال بارگذاري هستند بنابراين به هيچ عنوان مموري و يا باطري را خارج نكنيد و يا PSP را خاموش نكنيد.

*مرحله 9.
پس از اتمام كار از شما خواسته ميشود ضربدر را بزنيد.

*مرحله 10.
بعد از اينكه ضربدر را در مرحله قبل زديد دستگاه خاموش ميشود، بنابراين دوباره آن را روشن كنيد و به قسمت Setting و سپس System Setting رفته و System information را انتخاب كنيد اكنون بايد 3.30OE-A را نشان بدهد.

*مرحله 11.
به 3.30OE-A خوش آمديد.

:grin:
Captain II
Captain II
تماس:

نحوه ريختن جديدترين فريمور Open Edition عرضه شده 3.40OE-A

پست توسط DJ.HAMED »

نحوه ريختن جديدترين فريمور Open Edition عرضه شده 3.40OE-A

توجه:
بهتر است قبل از انجام كار مموري را فرمت كنيد.

*مرحله 1.
اگر فريمور كنوني شما 1.5 است فايل زير را دريافت كنيد و به مرحله 3 برويد.

*مرحله 2.
اگر هم اكنون از فريمور هاي OE يا SE استفاده ميكنيد فايل زير را دريافت كنيد.

*مرحله 3.
PSP را از طريق كابل USB به PC متصل كنيد.

*مرحله 4.
فايلي كه دانلود كرديد را از حالت فشرده خارج كنيد و سپس اجرا كنيد و Browse را بزنيد و درايو PSP را انتخاب كنيد (شاخه اصلي را انتخاب كنيد، مثلا \:F ) و بر روي Extract كليك كنيد.

*مرحله 5.
بعد از اينكه فايل كامل ريخته شد PSP را از PC جدا كنيد.

*مرحله 6.
به قسمت Game سپس Memory Stick رفته و 3.40OE-A Firmware Install را اجرا كنيد.

*مرحله 7.
براي ادامه كار ضربدر را بزنيد.

*مرحله 8.
فايل هاي مورد نياز در حال بارگذاري هستند بنابراين به هيچ عنوان مموري و يا باطري را خارج نكنيد و يا PSP را خاموش نكنيد.

*مرحله 9.
پس از اتمام كار از شما خواسته ميشود ضربدر را بزنيد.

*مرحله 10.
بعد از اينكه ضربدر را در مرحله قبل زديد دستگاه خاموش ميشود، بنابراين دوباره آن را روشن كنيد و به قسمت Setting و سپس System Setting رفته و System information را انتخاب كنيد اكنون بايد 3.40OE-A را نشان بدهد.

*مرحله 11.
به 3.40OE-A خوش آمديد.
Captain II
Captain II
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

با تشکر از دوست عزيزم مهدی جان

اگر در پست اولم نگاه کنید من ذکر کرده ام.

ایشان از این کار من با خبرند و من از خودشان اجازه گرفتم .

من همیشه نویسنده موضوع رو گذاشتم زسر پست هام حتی میلاد جان.
New Member

پست توسط SirGhas »

من یه سوال خیلی مهم دارم و اون اینه که آیا میشه بدون UMD GTA با آپدیت ورژن دو PSP های بالاتر از 2.8 رو هم دانگرید کرد یا نه ؟ :-? :-? :-?
Captain II
Captain II
تماس:

پست توسط DJ.HAMED »

SirGhas, :razz: :razz:

با روش بالا نیازی به این چیزها ندارید اینا قدیمی شدند.
New Member

پست توسط Farbodk »

DJ.HAMED نوشته شده:SirGhas, :razz: :razz:

با روش بالا نیازی به این چیزها ندارید اینا قدیمی شدند.
مي شه بگين فرق دريم ويو با ورژن چيه :-x
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط llmzll »

آقا سلام عرض شد
من psp خودم و از اينترنت خوده PSP از طريق update network خوده psp آپديت کردم و به فريمور 3.9 آپديت شده !!!
اما حالا نه ميتونم بازي ها رو اجرا کنم نه به فلش مموري هاي 0 1 2 دسترسي دارم حتي تو ستاپ psp که دگمه R رو موقع روشن کردن psp نگه ميداشتم و واردش ميشدم و نميتونم برم !!!
کمکم کنيد من چجوري اين و رديف کنم ؟ دانگريد و اينا رو هم واردم فقط بلد نيستم چي و چجوري اين کار و کنم

منتظرم ممنون :) :razz:
يا حق :D
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

درود بر دوست گرامي !

پست توسط Thunderclap »

llmzll نوشته شده:آقا سلام عرض شد
من psp خودم و از اينترنت خوده PSP از طريق update network خوده psp آپديت کردم و به فريمور 3.9 آپديت شده !!!
اما حالا نه ميتونم بازي ها رو اجرا کنم نه به فلش مموري هاي 0 1 2 دسترسي دارم حتي تو ستاپ psp که دگمه R رو موقع روشن کردن psp نگه ميداشتم و واردش ميشدم و نميتونم برم !!!
کمکم کنيد من چجوري اين و رديف کنم ؟ دانگريد و اينا رو هم واردم فقط بلد نيستم چي و چجوري اين کار و کنم

منتظرم ممنون :) :razz:
يا حق :D

دوست من
در چند تاپیک که همین پرسش را مطرح کردید منجمله تاپیک منوی ریکاوری پاسختان را داده ام :-)
 انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !
لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ...
New Member

پست توسط mk22 »

دانگريد 3.9 داريد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Tehran
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

درود بر دوست گرامي !

پست توسط Thunderclap »

mk22 نوشته شده:دانگريد 3.9 داريد

دوست من
کمی جستجو مینمودین تاپیکش را پیدا میکردید ... بفرمائید این این هم تاپیکش :-)
 انجمنهای مرکز پژواک , جایگاهی جهت هر آنچه میخواهید در مورد بیماری و بیماران تالاسمی بدانید !
لطفا" جهت ورود به مرکز پژواک روی نوار پائین کلیک کنید ...
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

Re: نحوه دانگريد تمامي Psp ها (فريمورهاي زير 3.03)

پست توسط Dark-Knight »

سلام.
راستش من تو این چیزا تازه واردم هیچی بلد نیستم تصویر
اول اینکه دانگرید یعنی چی؟ چی میشه اگه دانگرید کنیم.
ضمناً پی اس پیم فریمور 3.71 هست. از کدوم یکی از آموزشهایی که گذاشتید استفاده کنم؟!
ارسال پست

بازگشت به “PSP”