تجويز بي مورد آنتي‌بيوتيك براي درمان سينوزيت

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
پست: 3051
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۷ اسفند ۱۳۸۴, ۳:۴۵ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

تجويز بي مورد آنتي‌بيوتيك براي درمان سينوزيت

پست توسط Dr.Akhavan »

  بي مورد آنتي‌بيوتيك براي درمان  




پژوهشگران اعلام كردند: پزشكان بايد تجويز آنتي‌بيوتيك براي عفونت‌ معمولي سينوزيت را متوقف كنند؛ چرا كه اين داروها با چنين عفونت‌هايي كارآيي ندارند.

به گزارش ايسنا، بررسي‌ها نشان مي‌دهد كه در انگليس براي حدود 90 درصد از بيماران مبتلا به سينوزيت، آنتي‌بيوتيك تجويز مي‌شود.

تحليل‌هاي صورت گرفته بر روي 9 آزمايش منتشر شده در مجله علمي لانست نشان مي‌دهد كه اگر فردي بيش از هفت روز مبتلا به بيماري سينوزيت باشد، مصرف آنتي‌بيوتيك‌ها تاثيري در بهبود حال وي نخواهد داشت.

سينوزيت عبارت از عفونت سينوس‌هاي گونه و پيشاني است. سينوس‌ها گروهي از حفره‌هاي پر از هوا هستند كه در اطراف چشمها و بيني قرار گرفته‌اند. اين حفره‌ها سبب سبك شدن استخوان‌هاي جمجمه و تشديد صوت در سر مي‌شوند.

عفونت سينوس در شيرخواران نادر است، زيرا سينوس‌ها در اين كودكان هنوز تكامل كافي نيافته است؛ اما در بچه‌هايِ بزرگتر، سينوزيت همراه با علائمي مثل سرماخوردگي، سرفه يا گلودرد ديده مي‌شود.

از آنجايي كه سينوس‌ها با مخاط بيني پوشيده مي‌شوند و با حلق فوقاني نيز ارتباط دارند، عفونت اين مناطق (بيني و حلق) مي‌تواند به راحتي به سينوس‌ها منتقل شود.

همچنين چون سينوس‌ها از طريق سوراخهايي در حفره‌هاي بيني باز و تخليه مي‌شوند، در هنگام سرماخوردگي كه مخاط بيني ملتهب مي‌شود ممكن است اين سوراخها بسته شده و احتمال عفونت سينوس‌ها افزايش يابد.

ترشح زرد – سبز بيني مي‌تواند علامت سينوزيت باشد. در ضمن سينوزيت در صورت عدم درمان مي‌تواند به نوع مزمن تبديل شود.
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”