با سلام
نمی دونم جای این تایپیک اینجا هست یا نه
اما خیلی عجله دارم
می خواستم ببینم چطور میشه که یکدفعه تمام sms های من تو inbox پاک شده
و هیچ کدومشون نیستند
گوشی من n73 هست
پاک شدن sms در n73
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
m_j,
ممکنه مسير پيشفرض ذخيره سازي رو تغيير داده باشيد، در Messaging, Settings, Other اين موضوع رو بررسي کنيد
اگر مشکل رفع نشد، احتمالا حافظهي ذخيره سازي دچار مشکل شده و يا برنامهاي نصب کرديد که باعث اختلال و حذف اونها شده و متاسفانه راهي براي برگرداندن اون در شرليط دوم وجود نداره
ممکنه مسير پيشفرض ذخيره سازي رو تغيير داده باشيد، در Messaging, Settings, Other اين موضوع رو بررسي کنيد
اگر مشکل رفع نشد، احتمالا حافظهي ذخيره سازي دچار مشکل شده و يا برنامهاي نصب کرديد که باعث اختلال و حذف اونها شده و متاسفانه راهي براي برگرداندن اون در شرليط دوم وجود نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد