اگر مي خواي فروشگاه را بندازي به جاي اينکه از پرداخت استفاده خودت مستقيما با پست قرارداد ببند اين پرداخت و... مثل دلال مي مونند. اگر توجه کرد باشيد موقع درخواست خريد به عنوان خدمات پستي 84 تومان ازت مي گيرند ( البته اگر جنس بين 1000 تا 2000 تومان باشه براي قيمت هاي گرون تر بيشتر مي گيرند)
ولي چرا؟
پست يک سرويسي داره به نام ( تحويل در مقابل بها) : يعني وقتي که جنس را آورد در خونتون پول را ازتون مي گيره ، جنس را تحويل ميده ، دقيقا مثل پرداخت و...
حالا پرداخت مياد اين وسط اين کار را براي شما مي کنه يعني اون 84 تومان را به پست مي ده که قبلا از مشتري گرفته ، يه خورده از روي پول پست مي خوره ( بنده دو تا سي دي پست پيشتاز کردم از قم به بندر عباس ازم 550 تومان گرفتند همون را از قم پست کردم کرمانشاه 550 تومان گرفتند دوباره همون را از قم پست کردم تهران 550 تومان گرفتند

) حالا پرداخت مي آد 1500 تومان پول پست مي گيره ، تا 1000 تومانش فرضا مي ده به پست بقيه اش براي خودشه ، بعدا دوباره از روي جنس هاتون هم يه درصدي مي گيره مثلا از روي هر سي دي 5 تا 10 درصد مي خوره . در ضمن براي راه اندازي بايد 100.000 تومان بدي (الان دقيقا يادم نيست چون پارسال زنگ زدم به پرداخت ازشون پرسيدم) اون وقت سالي 50.000 تومان هم بايد پول شارژ بدي. حالا حساب کن يه کسي که بخواد فروشگاه اينترنتي راه بندازه بايد چه قدر بکشه روي اين جنس هاش تا بتونه فقط شکم اين پرداخت را پر کنه

وقتي هم که گرون مي ده کسي ازش نمي خره چون واقعا نمي صرفه يک سي دي 500 توماني را بخواد بخره 2000 تومان تازه 1500 هم پول پست بده.
در صورتي که اگر همين شخص از سيستم خود پست استفاده کنه همون جنس مي تونه بده 500 تومان ، 84 تومان هم مي ده به پست و پست هم خودش به روي انصاف هزينه پست پيشتاز را از خريدار مي گيره.
حالا اين تحويل در مقابل بها بهتره يا پرداخت و ايران ماركت يا پايگان و هزارتاي ديگه
حالا اگر مي خواي از اين سيستم پست استفاده کني اينجا را ببين بعدش برو با اداره ي پست قرارداد ببند البته يه پرس و جو هم بکني بد نيست. حال کسي از عزيزان هم اگر اطلاعات تکميلي در اين زمينه داره بده.
[External Link Removed for Guests]
يه سرويس ديگه داره که مي توني زنگ بزني بياد در خونتون جنس را بگيره در مورد اين يکي اطلاعات زيادي ندارم.
[External Link Removed for Guests]