نگراني‌ها درباره ي اعتياد به اين

در اين بخش ميتوانيد جديدترين اخبار دنياي کامپيوتر و اينترنت را مطالعه کنيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
پست: 3047
تاریخ عضویت: جمعه ۷ بهمن ۱۳۸۴, ۹:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

نگراني‌ها درباره ي اعتياد به اين

پست توسط Farhad3614 »

پروفسور دايان ويلند كه درباره‌ي اعتياد رايانه‌يي فعاليت مي‌كند، معتقد است: بسياري از كاربران اينترنت عادت دارند كه هر روز ساعات زيادي آنلاين باشند،‌ حتي اگر هدف خاصي را در دنياي مجازي دنبال نكنند.

پنج تا 10 درصد از كاربراني كه در حال حاضر به اينترنت اعتياد ندارند، در گذشته اين تجربه را داشته‌اند.

عده‌اي از كاربران تنها براي ايجاد ارتباط با ديگران وارد محيط نت مي‌شوند و حتي اگر يك روز اين كار را انجام ندهند، احساس مي‌كنند كه چيزي از زندگي آن‌ها گم يا كم شده است؛ اعتياد آنلاين علاوه بر اين كه مضررات اجتماعي در پي دارد، مي‌تواند براي سلامت كاربر نيز خطرناك باشد.

در نتيجه‌ي استفاده‌ي بيش از حد از رايانه، وضعيت جسمي‌ افراد به مخاطره مي‌افتد، خشك شدن چشم‌ها، انحناي ستون فقرات و آسيب ديدن مفصل انگشتي كه با آن كليك مي‌شود، از جمله تهديد‌هاي سلامت جسمي‌ كاربران است.

به گفته‌ي پروفسور دايان، بسياري از معتادان به اينترنت، در دوره‌هايي از زندگي خود دچار افسردگي، استعمال مشروبات الكي و آشفتگي‌هاي رواني بوده‌اند.

اين پروفسور در ادامه اشاره كرد كه در هر صورت در حال حاضر نگراني‌ها نسبت به اعتياد اينترنتي شدت گرفته است و با توجه به گسترش روزافزون اينترنت در جهان، به طور مسلم، پديده‌ي اعتياد به اينترنت در‌ آينده وسيع‌تر خواهد شد و بايد زمينه‌يي را براي استفاده‌ي صحيح از دنياي مجازي فراهم آورد.
ارسال پست

بازگشت به “تازه ها و اخبار دنياي کامپيوتر”