حذف خدمت نظام وظيفه !!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات جنگي زميني به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ايا سربازي به طريقه اجباري حذف شود؟

پايان نظرسنجي در جمعه ۲۱ تیر ۱۳۸۷, ۲:۱۵ ب.ظ

بله موافقم
31
66%
خير موافق نيستم
16
34%

مجموع رای گیری: 47

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

به نظر من باید کم کم دیگه این نوع سرباز ها و آموزش ها جمع بشه و سربازان حرفه ای تربیت بشن.

موافقم ديگه وقتش يه تغيير و تحول اساسي تو نيروهاي مسلحمون داده بشه. ديگه جنگ سربازها نيست و تعداد سربازها مهم نيست. جنگهاي آينده جنگ تجهيزات و تکنولوژي.
از 80 سال پيش که رضا خان سربازي اجباري کرد و ارتش تشکيل داد تا الان که سال 87 فکر نکنم آموزش هامون تغيير کرده باشه.
وقتشه يه لباس رسمي و مدرن براي سربازها طراحي بشه. کار با اسلحه هاي روز دنيا رو ياد بگيرن. سربازهاي ما هنوز دارن با ژ-3 و کلاش کار ميکنن. من کاري به خوبي و بدي اين سلاح ها ندارم ولي حداقلش جوري باشه که سرباز تو ميدون جنگ به جز اينها 4 تا اسلحه ديگه هم بشناسه يا اگه يه اسلحه غنيمت گرفت بلد باشه باهاش کار کنه.
الان آمريکا به جز نيروهاي حرفه اي زميني و تفنگداران دريايي نيروي ديگه اي نداره ولي اينقدر روشون سرمايه گذاري کرده که همشون يه پا کماندو هستن.
وقتش متحول بشيم مگه ما چيمون از سوريه کمتر؟ سوريه تا سال 2010 ديگه ارتش به شکل سنتي نداره و ارتشش تبديل به يه نيروي حرفه اي ميشه.
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

به نظر من در شرايط فعلي حذف سربازي به دو دليل كلي امكان پذير نيست

1) شرايط سياسي و نظامي ... منطقه

2) كمبود بودجه نظامي

در مجلس ششم هم طرحي براي حذف سربازي و تشكيل ارتش حرفه اي ارائه شد كه به دليل كارشناسي نبودن به نتيجه نرسيد

به نظر من حتي در صورت تشكيل ارتش حرفه اي باز نمي توان كلا سربازي را حذف كرد

حداقل بايد تمام افراد كشور دوره اموزشي سه ماهه را طي كنند.

اما براي تشكيل يك ارتش حرفه اي با بودجه 6 ميلياردي فعلي نمي توان حتي حقوق ان ارتش را پرداخت كرد
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 11 بار
تماس:

پست توسط mfd69 »

بهنام41,
نه نرفتم ولي به وقتش با كمال ميل ميرم
در ضمن گفتم كه اگه نرند تنبل بار مياند نگفتم كه چون شما داريد بحث ميكنيد كه نريد تنبليد!
شما برو اينهايي كه خدمت رفتند رو با اونايي كه نرفتند مقايسه كن ببين جدايي از كاري بودنشون قدرت ريسك پذيري كدوماشون بيشتره
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

دوستان سربازي فقط يک دوره آموزش نظامي نيست بلکه شما بطور مجاني به مدت 2 سال براي دولت کار ميکنيد.
شايد از نظر نظامي حرف دوستان تا حدودي درست باشه اما از لحاظ اقتصادي فکر نميکنم براي دولت به صرفه باشه.
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط taktaz »

با سلام
من از زاويه ديگه اي به اين مورد نگاه ميکنم. مقدمتا بايد بگم اجباري يا اجباري نبودن سربازي مثل هر پديده اجتماعي بايد تابع و انعکاسي باشه از خواست و اراده و منافع مردم. مشکل اينجاست که در کشورهايي که نظام سياسي بسته اي دارند اين منافع در اصل تابعي مستقيم و بيواسطه از اراده شخص يا طبقه يا گروه حاکم هست هرچند به ظاهر ادعاي ديگري بشه بعبارتي ديگر در اينوع کشورها مساله سياسي امنيتي حاکميت (نه الزاما مردم) است و هيچ متغير ديگري قابليت تاثير گذاري لازم رو نداره . بعبارتي مشاهده تغييرات گاه به گاه در کم و کيف ان نه تنها کارشناسي نيست بلکه خيلي روشن اون منافعي رو که بحثش رو کردم نمايندگي ميکنه .
اما نظر شخصي خودم اينه که در يک جامعه سيتماتيک و مردم گرا و عقل مدار امروزي نياز به اجباري بودن نيست و حداکثر با يک دوره آموزش نظامي محدود 2 يا 3 ماهه موافقم.
با ارزوي سلامتي
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 102 بار

پست توسط Boyka »

به نظر من تو ایران باید سربازی باشه اما 6 ماه اموزشی بعدشم هر سال یه دوره ای بزارن ...حذف سربازی فکر نکنم مناسب ما باشه کشور هایی که اجباری ندارن مثل امریکا ...تو استخدامشون خیلی خوب پول میدن(در حد خودشون عالیه براشون) به کسایی که میرن و جمعیت لازمشو میگیرن.
لطفا اگر کسی از ارتش حرفه ای در ایران اطلاعی داره مارم با خبر کنه...
A soldier is he whose blood makes the glory of the general.
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

وقتي براي مسائل خيلي پيش پا افتاده تو كشور در دراز مدت نميشه تصميمي گرفت، مطمئنا تصميم حذف سربازي به نتيجه نميرسه. منم با كاهش طول دوره سربازي موافقم، ولي در عوض كيفيتش و درجه حرفه ايي بودنش بايد بره بالا. اينكه جووني ميبينه بايد 2 سال از عمرش رو..... هي بدو رو بره... كلاغ پر .... از ديدن دژبان رنگش بپره!.... انواع و اقسام بيگاري از خريد شخصي، تعويض لاستيك ماشين، تميزكاري و رنگ كردن اتاقهاي پادگا وبردن بچه هاي فرمانده به گردش! و.......تا خوردن يك تن ماهي اشتراكي با 3 نفر، حموم كردن در 3 دقيقه، نگهباني تو هواي سرد فقط با يك لا پتوي پوسيده و...................... بماند!....
خب حق بدين بيزار باشه، تازه، بدون هيچ امنيت جاني ( مورد فوت شدن بدلايل واقعاسهل انگارانه زياد داشتيم، نمونش منجمد شدن يه سرباز بيچاره تو پست نگهباني شب تو سرما ...)

الان سربازهاي ما فقط كار با كلاش و ژ3 رو بلدن، از تاكتيك هاي نظامي ميتونم بگم هيچ چيزي بلد نيستن، تجهيزاتشون ماله n سال پيشه،......

تحول سيستم نظام وظيفه ما(در صورت اجرا) كار سختي خواهدبود، چون در حال حاضر علاوه بر دولت، خيلي اشخاص ديگر هم ذي نفع هستن و اين تغيير به مذاقشون خوش نمياد.

............ فقط يه سرچ كوچك بكنيد ببينيد ارتش اسرائيل از چه شيوه هايي براي تبليغ استفاده ميكنه، اونوقت با سر ميرفتيد ثبت نام! :-)
تصویر
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط behrooz747 »

FREE MAN نوشته شده:من خودم 24 ماه توي نيروي انتظامي وسط بيابوناي سيستان و بلوچستان خدمت کردم اونم با ديپلم و بعد از خدمت اومدم
و درس خوندم والان هم مدرک کارشناسي الکترونيکم را گرفتم درسته که دوسال پوستم کنده شد ولي خداييش به اندازه ده سال پخته تر شدم و واقعا به اين نکته رسيدم که يه پسر توي خدمت مرد ميشه . چيزايي ديدم و ياد گرفتم که اگه پنجاه سال درس ميخوندم نمي تونستم ياد بگيرم سختي و آسوني خدمت هم به ديد خودتون بر ميگرده . اگه سخت ببينيش سخت مي گذره واگه اسون ببينيش يکي از بهترين دوران زندگيت ميشه .

پس همه بریم سربازی تا بعدش مهندس اکترونیک بشیم و راه و رسم مردونگی رو یاد بگیریم
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

دوستان من مطئن هستم حذف نميشه ببينيد به قول دوستان سرباز براي دولت كار ميكنه مثلا در همين بازيهاي فوتبال و يا مراكز دولتي سربازان زيادي هستند كه دارن خدمت ميكنن و يا نگهباني در مرزها و غيره اگه سربازي رو حذف كنن چه كسي مياد اين كارها رو انجام بده مسلما دوستاني كه به سربازي نرفتن دوست دارن كه سربازي حذف بشه چون واقعا مدت زيادي از عمر ادم بيخودي تلف ميشه و در اين مدت ميشه كلي كار كرد و پول جمع كرد براي اينده و ازدواج البته چون من معاف شدم به همين خاطر هست كه اين حرفها رو ميزنم .
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

تو مملکت ما هنوز فرق بين سرباز و نوکر شخصي را نميفهمن . سربازها واقعا مثل يک برده کار ميکنن با حداقل امکانات و تجهيزات . بعد از اين همه خدمت به کشور چپ و راست افسران مافوق و درجه دارها توي سرشون ميزنن , بهشون بي احترامي ميکنن و ازشون هم طلبکارن . دليلي نداره که هر سرهنگ يک راننده شخصي داشته باشه . مگه خودش نميتونه رانندگي کنه ؟
همانطور که دوستان گفتند بايد طول مدت آموزش را پاين آورد و بجاي اون کيفيت و سطح آموزش را بالا برد تا دیگر موقعیت برای سوءاستفاده از سرباز نباشه . اجباري هم بايد باشه . ناسلامتی اسمش سربازیه نه جهاد سازندگی یا ... !
david68, شما چرا معاف شديد ؟

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط gordafarin »

PASARGAD نوشته شده:باید اجباری باشه اما مدتش را باید کم کنند. :P

موافقم-البته نظرات بقيه دوستان رو هم مطالعه كردم درست ميفرمايند
يك مطلب ديگه اين كه اقايون ميگن اسراييل هماوردي غير از ايران نداره تو منطقه يعني واقعا شما عقيدتون بر اين هست كه ايران توان مقابله با اسراييل كه بودجش رو امريكا ميپردازه و كلا كشوريه كه نظام و نظاميگري حرف اول و ميزنه با اون تجهيزاتي كه داره ميتوونه جلوش وايسته و اين درحاليه كه اگر اسراييل نتونه كاري كنه!امريكا و ساير متحدانش كه وابسته به امريكا هستن به كمكش ميان ...اتفاقا چند وقته در قسمت اخبار پاياني جنگ افزار ميخونم كه دم از اين ميزنن كه اسراييل حمله كنه محوش ميكنيم و از اين حرفا...
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

چرا ما هميشه بايد کشورمون تافته جدا بافته باشه....بابا ما هم مثل بقيه باشيم هرکي خواست بره
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
 [External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زميني”