m4 ----------------------کلاشينکف؟
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
m4 ----------------------کلاشينکف؟
لطفا این دو اسلحه را با هم مقایسه فرموده و جزئیات و برتریهای هردو را بنویسید؟
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!

-
- سپاسهای دریافتی: 54 بار

-
- محل اقامت: بی سرزمین تر از باد
- سپاسهای ارسالی: 327 بار
- سپاسهای دریافتی: 353 بار
دوست عزيز مقايسه اين دو اسلحه چندان جالب نيست و مي توني به بحثهاي قبلي انجمن که بر اساس مقايسه بين AK47 و M16صورت گرفته بود مراجعه کنيد . البته به قول دوستمون بايد شما نوع و کشور سازنده رو هم در مورد کلاشنيکف ذکر مي کرديد .

دستم بوي گل مي داد . مرا به جرم چيدن گل محكوم كردند. ولي كسي نيانديشيد شايد گلي كاشته باشم. چه

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
به نظر من هر کدام مزیت خود را دارند ak47 قدرت بالایی دارد و این باعث لگد شدید در این تفنگ شده ولی m4 قدرت کمتری نسبت به ak47 دارد ولی تعداد شلیک در این تفنگ نسبت به ak47 بیشتره.فکر کنم علت انتخاب این اسلحه توسط fbi این مزیتش باشه.به نظر خودم که شلیک با m4 خیلی راحتره تا ak47. من اطلاعات در مورد sniper (اسلحه دوربین دار) میخوام هرکسی هر اطلاعاتی داره pm بده.

-
- محل اقامت: اهواز
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 354 بار
سلاحهاي تك تيرانداز براي از بين بردن اهداف اصلي در صحنه نبردمانند فرمانده،بيسيم چي،تيربارچي و ساير عناصر مزاحم!كاربرد دارد.فشنگهاي اينگونه سلاحها ميبايست بسيار پر قدرت باشد تا بتواند اهداف را براحتي از راه دورمنهدم سازد.اين سلاحها داراي دوربين هائي با قدرت وميدان ديدزيادي ميباشند. بعضي از مدلها داراي دوربين ديد در شب وقابليت پرتاب نارنجك تفنگي نيز ميباشند.

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
با سلامی مجدد بهنام جان ممنون اطلاعات دقیقتر من میخوام.اگه کسی اطلاعت دقیق در مورد اجزا و نحوه کار شوک های برق که با چه آمپر و چه ولتاژی کار میکنن سیستمش چه جوریه و انواع دوربین (حرارتی و ...) داره بده ممنون میشم لطفا pm (پیام خصوصی بدین) چون من همیشه گم میشم تو تاپیکا.
هر آنچه ما هستیم نتیجه افکاریست که ما داشتیم Buddha
FEEL GOOD
FEEL GOOD
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Re: m4 ----------------------کلاشينکف؟
ساده ترين تفاوت ميان اين دو سلاح حجم اتش سلاح است كه كلاشينكف حجم اتش سنگين تري دارد وبحث ديگر حجم خشاب هاي سلاح است كه در m4 در هر خشاب 20 عدد ولي كمترين حجم خشاب در كلاشينكف 30 عدد ودر تالا ترين حجم 75 تير در يك خشاب است

-
- سپاسهای ارسالی: 304 بار
- سپاسهای دریافتی: 504 بار
دوست عزیز:encart نوشته شده:ساده ترين تفاوت ميان اين دو سلاح حجم اتش سلاح است كه كلاشينكف حجم اتش سنگين تري دارد وبحث ديگر حجم خشاب هاي سلاح است كه در m4 در هر خشاب 20 عدد ولي كمترين حجم خشاب در كلاشينكف 30 عدد ودر تالا ترين حجم 75 تير در يك خشاب است
اتفاقاً نرخ آتش ام-4 بسیار مناسب و بالاست و در نمونه ای جدید حتی بالاتر از کلاشینکوف است و قدرت موثر گلوله و سرعت در دهانه لوله تفنگ آن بسیار بالاتر از کلاشینکوف هست، (در حدود 900 متر بر ثانیه)..توجه دارید که آکا-47 محصول 60 سال پیش است و ام-4 اسلحه ای مدرن.
چطور میفرمایید نرخ آتش کلاش بالاتر است. اتفاقاً ام-4 از روی ام-16 برای جنگ شهری به نحوی طراحی شدکه ا نرخ آتش و طول سلاح کوتاهتری داشته باشد و کاملاً هم موفق بوده.
در ضمن خشاب ام-4 30 فشنگ داره..تنها در مدلهای اولیه ام-16 که در جنگ ویتنام استفاده میشد خشاب های 20 تیری بکار گرفته شد و بعدد از اون این سلاح و خانواده آنها همگی از خشاب 30 تیره استفاده می کنند.
مسلما سلاح M-4 كه نسل مدرن سلاحهاي ام -16 است يعني مدل كارابين شده M-16 A4 كه از نواخت تير بسيار عالي برخوردار است (حدود 200 تير در دقيقه نواخت تير عملي دارد) با دقت بسيار بالا ،سبكي مناسب، استفاده از تكنولوژي بالا و با كيفيت و كارامد در طراحي سلاح كه قابليت استفاده از سلاح را در شب و روز با به كاگيري انواع مختلف متعلقات مدرن ميدهد همچنين قابليت تنظيم شدن بدون استفاده از آچار توسط فرد رزمنده با كمترين زمان ممكن و ... را دارا است. دارا بودن ضامن تير آخر ، تغيير وضعيت برگه ناظم آتش بدون برداشتن سر از حالت تيراندازي ، تعويض خشاب و همزمان تغيير برگه ناظم آتش با يك دست (دست راست) ، لگد كمتر ، .... .علاوه بر تمامي برتريهاي كه نوع مهمات مورد استفاده سلاح M-4 يعني 45 * 5.56 يا همان 222/. اينچ رمينگتون نسبت به نوع مهمات سلاح AK-47 يا سلاح AKM كه همان 39 * 7.62 ميباشد دارد. كه ارتشهاي NATO در سال 1982 كلاً نوع مهمات 7.62 م.م را از حالت عملياتي خارج كرده و نوع مهمالت مذكور را جايگزين آن كرده اند.
-