سلام
نرم افزار معروف partitionmagic8 هم گزينه secure erase داره ميتونيد از اون هم استفاده کنيد.ولي بخاطر جرياناتي که طي اين پروسه انجام ميشه(همونايي که آقا مهدي گفتن)يکمي اين کار با partion magic وقت ميبره.
فرمت مطمئن هارد (بدون امکان بازیابی اطلاعات)
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت
من خودم در شرکتي کار مي کنم که اطلاعات آن خيلي محرمانه است.
ما براي پاک کردن اصلاعات از نرم ازفزار Acronis Drive Cleaner 6.0.372 استفاده مي کنيم.
اين نرم افزار به قدري قوي هست که حتي نرم افزار هايي مانند Super Recovery, Easy Recovery هم نمي توانند اطلاعات را بازيابي کنند.
نکته اي که در مورد اين نرم افزار بايد بگم ، بعد از انجام عمليات Wipe حتما بايد درايو مورد نظر را فرمت کرد تا دوباره قابل
استفاده شوند.

fic نوشته شده::)![]()
من خودم در شرکتي کار مي کنم که اطلاعات آن خيلي محرمانه است.
ما براي پاک کردن اصلاعات از نرم ازفزار Acronis Drive Cleaner 6.0.372 استفاده مي کنيم.
اين نرم افزار به قدري قوي هست که حتي نرم افزار هايي مانند Super Recovery, Easy Recovery هم نمي توانند اطلاعات را بازيابي کنند.
نکته اي که در مورد اين نرم افزار بايد بگم ، بعد از انجام عمليات Wipe حتما بايد درايو مورد نظر را فرمت کرد تا دوباره قابل
استفاده شوند.
دوست عزيز
آيا لينكي از برنامه اي كه معرفي كرديد داريد؟آيا احتياج به كرك يا سريال دارد؟ در صورت امكان لينكي براي آن نيز معرفي كنيد.
با تشكر از شما.

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
ARTIN1 جان
لينک برنامه مورد نظر شما در تاپيک زير قرار داده شد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 488#159488
موفق باشيد./
لينک برنامه مورد نظر شما در تاپيک زير قرار داده شد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 488#159488
موفق باشيد./
-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
Re: فرمت مطمئن هارد (بدون امکان بازیابی اطلاعات)
سلام و خسته نباشيد
من نرم افزاري قوي براي فرمت هارد ميخوام كه به هيچ عنوان با هيچ نرم افزار ريكاوري نتونه اطلاعات رو برگردونه.
ممنون ميشم راهنميي كنيد.
من خودم برنامه East-Tec Eraser 2008 رو دارم يه سري انجام دادم برنرگردوند ولي الان با نرم افزار Safe Data Recovery اطلاعات رو برگردوند.
من نرم افزاري قوي براي فرمت هارد ميخوام كه به هيچ عنوان با هيچ نرم افزار ريكاوري نتونه اطلاعات رو برگردونه.
ممنون ميشم راهنميي كنيد.
من خودم برنامه East-Tec Eraser 2008 رو دارم يه سري انجام دادم برنرگردوند ولي الان با نرم افزار Safe Data Recovery اطلاعات رو برگردوند.

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
, عزیز
علاوه بر استفاده از نرم افزار بالا، فرمت کردن با سیستمهای متفاوت(ntfs , fat) رو پیشنهاد می کنم.
یکبار NTFS فرمت کنید و یکبار FAT32
البته این تجربه شخصی بنده هست.
علاوه بر استفاده از نرم افزار بالا، فرمت کردن با سیستمهای متفاوت(ntfs , fat) رو پیشنهاد می کنم.
یکبار NTFS فرمت کنید و یکبار FAT32
البته این تجربه شخصی بنده هست.

- سپاسهای ارسالی: 284 بار
- سپاسهای دریافتی: 488 بار
این هم هست
Disk Doctor Data Sanitizer
من تست کردم با نرم افزارهای رایج قابل بازیابی نیست
چندین مد داره برای فرمت کردن که که ظاهرا ناتو هم از این الگوریتمها استفاده میکنه
الله اعلم
Disk Doctor Data Sanitizer
من تست کردم با نرم افزارهای رایج قابل بازیابی نیست
چندین مد داره برای فرمت کردن که که ظاهرا ناتو هم از این الگوریتمها استفاده میکنه
الله اعلم
هیچ چیز واقعا خراب نیست ، حتی ساعتی كه از كار افتاده است ، دو بار در روز زمان را درست نشان می دهد ...توماس ادیسون

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد