ضمن عرض ادب سلام خدمت دوستان عزیز
طراحی وب سایتم را یکی از دوستان انجام داده است . از دوستان فاضل خواهش می کنم معایب سایت مرا گوشزد کنم تا توسط طراحی و برنامه سایت رفع شود .
از همکاری شما صمیمانه تشکر می کنم.
[External Link Removed for Guests]
کارشناسي در مورد سايت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
در هنگام ورود به قسمت فارسي سايت كه پيغام خطا ميده(ميگه مربوط به خط 2)
اينكودينگ حاشيه با arabic-windows و متن اصلي هم با unicode-utf8 ميباشد كه در هر حالت يكي از متن ها بيشتر قابل ديدن نيست
خيلي حرف داره
ناراحت نشو كه اينو گفتم چون اينا از نظر من مبتدي اس و ظاهري ميباشد حالا بايد نظر استادان رو در مباحث امنيتي و ... بپرسي.
من جاي تو بودم يكه از اين cms سيستم هاي مديريت محتوايي رايگان رو بدون هيچ هزينه اي نصب ميكردم و خودم اونو پيكر بندي ميكردم.خيلي راحته و پشتيباني هم داره و مرتب پچ ها و ماجورها و امكانات جديد براش صادر ميكنند.
در مورد نوعش هم تو همين فروم خودمون مفصل در موردش بحث شده.
اينكودينگ حاشيه با arabic-windows و متن اصلي هم با unicode-utf8 ميباشد كه در هر حالت يكي از متن ها بيشتر قابل ديدن نيست
خيلي حرف داره
ناراحت نشو كه اينو گفتم چون اينا از نظر من مبتدي اس و ظاهري ميباشد حالا بايد نظر استادان رو در مباحث امنيتي و ... بپرسي.
من جاي تو بودم يكه از اين cms سيستم هاي مديريت محتوايي رايگان رو بدون هيچ هزينه اي نصب ميكردم و خودم اونو پيكر بندي ميكردم.خيلي راحته و پشتيباني هم داره و مرتب پچ ها و ماجورها و امكانات جديد براش صادر ميكنند.
در مورد نوعش هم تو همين فروم خودمون مفصل در موردش بحث شده.

- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
صفحه ي اول را فلاش نذار يا حداقل يه Skip Intro بذار تا مردم اينقدر الاف نشوند. اين فلاش صفحه ي اول خيلي از بازديد کننده هاتو مي پرونه... در ضمن که توي فلاشت انيميشني ما نديديم
سعي کن هنگامي کسي اسم سايتت را تايپ مي کنه و اينتر را مي زنه مستقيما وارد صفحه ي فارسي بشه ، اينجوري خيلي بهتره...
به گفته ي mfd69 عزيز از يک پرتال رايگان استفاده کن ، بنده MT را پيشنهاد مي کنم از هر لحاظ بهتره ، امنيتش هم خيلي زياده ...
فونت هاي سايتت خيلي درب و داغونه...
سعي کن هنگامي کسي اسم سايتت را تايپ مي کنه و اينتر را مي زنه مستقيما وارد صفحه ي فارسي بشه ، اينجوري خيلي بهتره...
به گفته ي mfd69 عزيز از يک پرتال رايگان استفاده کن ، بنده MT را پيشنهاد مي کنم از هر لحاظ بهتره ، امنيتش هم خيلي زياده ...
فونت هاي سايتت خيلي درب و داغونه...

[External Link Removed for Guests]