مثل من

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

نمره عینکم 4 است دکتر میگه لنز بهتره ولی من شک دارم بخاطر همون عوارضی که گفتید به نظر شما عزیزان با عینک بسوزم و بسازم تا زمان عملم برسه (فکر نمی کنم به این زودیها باشه) یا از لنز استفاده 

فکر میکنم خودشون [External Link Removed for Guests] هستند.Dr.Akhavan نوشته شده: مشكلات استفاده از لنزهاي طبي
![]()
تازهترين تحقيقات نشان ميدهد استفاده از لنزهاي چشمي در برخي موارد باعث خشكي چشم و كاهش اشك ميشود و چشم پزشكان براي رفع اين مشكل استفاده از قطرههاي مرطوب كننده چشمي يا برخي داروها را توصيه ميكنند.
يكي ديگر از مشكلات ناشي از استفاده از لنزهاي چشمي, جي پي سي يا واكنش چشم در برابر لنز و رسوبات موجود بر روي آن است.
در صورت واكنش چشم در برابر لنز و ناراحتي و خارش دراز مدت چشم, لبه پلك متورم ميشود و فرد تصور ميكند جسم خارجي وارد چشمش شده است.
به گفته چشم پزشكان افرادي كه بيش از ده سال از لنزهاي چشمي استفاده ميكنند اغلب از احساس وجود جسم خارجي در چشمشان, حركت لنز به طرف پايين , تار شدن ديد و ناراحتي و قرمزي چشمهايشان شكايت ميكنند.
درمان پيشنهادي پزشكان براي واكنش چشم در برابر اين نوع لنزها و رسوبات روي آن, متوقف كردن استفاده از اين لنزها, استفاده از قطره هاي چشمي مخصوص و يا حتي تعويض لنز است .