سلام من آنتي ويروس ميخام كه بشه آپديت كرد چون kasper sky رو نصب كردم در حين آپديت گفت كليد جزء ليست سياه است symantecكه ويروس كامپيوترمو رو
رو پيدا نكرد bitdefender هم خيلي گير بود و هر فايلي رو ويروس ميشناخت خلاصه سرتونو درد نيارم يه آنتي ويروس قوي كسي سراغ داره
آنتي ويروس
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار
به نظر من kaspersky بهترینه.نسخه 7 رو اگه نصب کني آپديت نميشه.نسخه 6.0.2.614 بهترينه.هم آپديت ميشه.firewall قوي داره و امکانات عالي.من يه ويروس به اسم hider.i تو کامپيوترم بود که به محض وارد کردن کول ديسک يا ... فايل هاي اون رو hiden ميکرد و يه فايل exe به اسم همون فولدر ميساخت که باز نميشد.فقط هم با kaspersky کشته شد.حتي با NOD32 هم پاک نشد
ناگهان چقدر زود دیر میشود !

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
دوستان با سلام
من kasper sky V6.0.2.614 كه دوستمون معرفي كردم رو دانلود كردم الحق والانصاف كه محشر بود كلي ويروس پيدا كرد ولينك آپديت رو هم پيدا و نصب كردم. هركي آپديت انواع آنتي ويروس ميخاد بره به آدرس زير
[External Link Removed for Guests]
موفق باشيد
من kasper sky V6.0.2.614 كه دوستمون معرفي كردم رو دانلود كردم الحق والانصاف كه محشر بود كلي ويروس پيدا كرد ولينك آپديت رو هم پيدا و نصب كردم. هركي آپديت انواع آنتي ويروس ميخاد بره به آدرس زير
موفق باشيد
كوروش كبير :مرا بدون تابوت دفن كنيد تا تمام ذرات وجودم خاك ايران شود.
-
بهترین آنتی ویروس جهان....امتحان کن!
بهترین آنتی ویروس جهان....امتحان کن!
-

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mahmoud baghban,
آخرين نسخهي تمامي آنتي ويروسهاي فعلي با ويستا سازگار هستند
براي ويستا بنده kasperSky رو پيشنهاد ميکنم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
فصل فصل ESET Smart Security هست .
این نسخه کامل شده NOD32 معروفه که هم کم حجمه و اصلا هم سرعت را پایین نمی آره .
مشکل کرک هم نداره . ضد هک هم هست و به نظر من از تمام آنتی ویروسهای روز جهان بهتره .
البته برترین آنتی ویروس جهان هم شده .
اگر خواستید برای دریافت آخرین نسخه این برنامه به لینک زیر مراجعه کنید :
ESET NOD32 Antivirus/Smart Security 3.0.650 Business Edition
Please Login or Register to see this code
این نسخه کامل شده NOD32 معروفه که هم کم حجمه و اصلا هم سرعت را پایین نمی آره .
مشکل کرک هم نداره . ضد هک هم هست و به نظر من از تمام آنتی ویروسهای روز جهان بهتره .
البته برترین آنتی ویروس جهان هم شده .
اگر خواستید برای دریافت آخرین نسخه این برنامه به لینک زیر مراجعه کنید :
ESET NOD32 Antivirus/Smart Security 3.0.650 Business Edition
Please Login or Register to see this code

- محل اقامت: گراش-شهر مناره ها
- سپاسهای ارسالی: 193 بار
- سپاسهای دریافتی: 45 بار
با سلام
من kaspersky internet security 7 رو داشتم هميشه هم اپديت شده بود اما کامپيوترم حالش بد شد اسکنش کردم 10 تا پيدا کرد اما بازم خوب نشد . با مک افي 8.5i امتحان کردم بيش از هزار تا پيدا کرد اما يک مشکل و ان اينکه طوري تنظيمش کرده بودن(توي شرکتي که از اونجا خريده بودم) که فايلهايي که ويروسي بود رو کامل پاک کنه.
حالا کامپيوترم گير داره.کمک کنيد و بگيد چه کار کنم و به نظر شما کدوم انتي ويروس بهترينه؟
با تشکر از سايت عاليتون
M.A

من kaspersky internet security 7 رو داشتم هميشه هم اپديت شده بود اما کامپيوترم حالش بد شد اسکنش کردم 10 تا پيدا کرد اما بازم خوب نشد . با مک افي 8.5i امتحان کردم بيش از هزار تا پيدا کرد اما يک مشکل و ان اينکه طوري تنظيمش کرده بودن(توي شرکتي که از اونجا خريده بودم) که فايلهايي که ويروسي بود رو کامل پاک کنه.
حالا کامپيوترم گير داره.کمک کنيد و بگيد چه کار کنم و به نظر شما کدوم انتي ويروس بهترينه؟
با تشکر از سايت عاليتون
M.A

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
FH12,
ويندوز رو از نو نصب کنيد
آنتي ويروس KIS7 رو از منبع مطمئني مثل CD نصب کنيد، آخرين نسخه دروني 325 هست به اين موضوع هم توجه داشته باشيد، چون در غير اين صورت آپديت کامل انجام نميشه و برخي ويروسها شناسايي نميشه
ويندوز رو از نو نصب کنيد
آنتي ويروس KIS7 رو از منبع مطمئني مثل CD نصب کنيد، آخرين نسخه دروني 325 هست به اين موضوع هم توجه داشته باشيد، چون در غير اين صورت آپديت کامل انجام نميشه و برخي ويروسها شناسايي نميشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
Mahdi1944 نوشته شده:mahmoud baghban,
Kaspersky_Internet_Security_7.0.1.321_Final-
رو دان کردم ، کرک همراهش شامل 2 فولدر kav , kis و یک فایل pd.nfo .
چطور باید کرک انجام بشه؟؟؟؟
اگر جواب اینه که باید در فولدر برنامه کپی بشود،باید عرض کنم که ویستا این اجازه رو نمیده.
در ضمن قابلیت آپدیت فعال هست. فقط active کردن خود برنامه باقی مونده.