سلام
در اتصال گوشی نوکیا 3220 به کامپیوتر مشکل دارم و اون اینه که وقتی گوشی رو با کابل یو اس بی متصل میکنم گوشی رو به عنوان سخت افزار جدید
نمیشناسه البته برنامه پی سی سویت ان را هم دارم ولی نمیدانم چگونه استفاده کنم . ایا برنامه دیگری هم برای این کار لازم است .ممنون میشم اگه
کامل وبا جزییات توضیح بدین.
اتصال گوشی به کامپیوتر
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mozafar,
چطور عمل ميکنيد که نميشه؟
آيا پيغام خطايي ميده؟
چطور عمل ميکنيد که نميشه؟
آيا پيغام خطايي ميده؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
بعد از اینکه کابل رو به سیستم وصل کردید پی سی سوییت رو باز کنید و روی گزینه کانکت کلیک کنید و Cable Connection رو انتخاب کنید و Next رو بزنید . قاعدتا باید گوشی رو بشناسه ولی اگر نشناخت یا مشکل از ویندوز سیستمتون هست که یو اس بی ها رو نمیشناسه یا از پی سی سوییته...

«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»
-

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
ahoo delshekaste , جان
شما اول باید ببینید که سیستم عامل گوشیتون چی هست بعد برنامه های مربوط به همون سیستم عامل رو روش نصب کنید
گوشی 5300 هم فکر کنم از گوشی های سری 40 باشه که قابلیت پشتیبانی از جاوا هم داره
شما اول باید ببینید که سیستم عامل گوشیتون چی هست بعد برنامه های مربوط به همون سیستم عامل رو روش نصب کنید
گوشی 5300 هم فکر کنم از گوشی های سری 40 باشه که قابلیت پشتیبانی از جاوا هم داره
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
ahoo delshekaste عزیز
گوشی شما JAVA هستش و فقط از برنامه های JAVA پشتیبانی میکنه
برای انتقال برنامه از کامپیوتر به گوشی هم راههای وجود داره از قبیل ( انتقال از طریق مموری کارت - بلوتوث - Infrared - برنامه PC SUITE )
شما با هر کدام از این روشها میتونید عمل انتقال را انجام بدید.
در ضمن اگر برنامه خاصی مد نظر دارید بفرمایید شاید در مرکز دانلود وجود داشته باشه و یا بتونیم براتون تهیه کنیم.
موفق باشید./
گوشی شما JAVA هستش و فقط از برنامه های JAVA پشتیبانی میکنه
برای انتقال برنامه از کامپیوتر به گوشی هم راههای وجود داره از قبیل ( انتقال از طریق مموری کارت - بلوتوث - Infrared - برنامه PC SUITE )
شما با هر کدام از این روشها میتونید عمل انتقال را انجام بدید.
در ضمن اگر برنامه خاصی مد نظر دارید بفرمایید شاید در مرکز دانلود وجود داشته باشه و یا بتونیم براتون تهیه کنیم.
موفق باشید./