تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
باعرض سلام و خسته نباشيد خواستم نهايت تشکر و قدر داني رو از شما داشته باشم به خاطر مطلابي که داده بوديد چون مطالبتون واقعا کامله من يه خواهشي داشتم اگه بتونيد منو کمک کنيد خيلي خيلي خيلي ازتون ممنون ميشم و من هنوز هيچ کسي نتونسته که به من کمک کنه راجب به اين موضوع من به دانشکده هوايي خيلي علاقه دارم و ازبچگي هم علاقه داشتم پدر من بازنشسته نيروي هوايي هستش تخصصش الکترونيک هواپيماي F-4 ,F-5 بوده ما توي پايگاه 3 شکاري نوژه بوديم و پايگاه چهارم شکاري وحدتي به اين خاطر از بچگي به نيروي هوايي علاقه داشتم من متولد سال 5/9/1367 هستم و ديپلم شاخه فني و حرفه اي رشته کامپيوتر هستم الان هم که ديپلم گرفتم مشمول سربازي هستم و هنوز هم نرفتم من ميخوام به دانشگاه ستاري بروم براي خلباني ولي رشتم فني و حرفه اي هست و پيش دانشگاهي هم ندارم چون فني و حرفه اي ندارن من خواستم در آزمون دانشکده افسري سال 1387 که اسفند 86 اعلا شد شرکت کنم نتونستم به خاطر مشکل رشته تحصيلي خواستم بدونم من بايد آخرش چکار کنم که بتونم در دانشکده هوايي شرکت کنم با توجه به اينکه من متولد 1367 هستم و خدمت هم نرفتم و الان هم مشمولم خواهشن منو مسعولين راهنمايي کنيد چکار کنم که در آزمون ورودي در سال 88 بخوام شرکت کنم (افسري) با توجه به سنم که مشمولم و رشته فني و حرفه اي ميتونم يا نه خواهشن منو راهنمايي کنيد من از اين بلاتکليفي در بيام منو حتما راهنمايي کنيد ممنون ميشم با تشکر 7/3/1387

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس:
-
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
بچه ها منم ميخواستم در معاينات پزشكي دانشكده افسري شركت كنم و خلبان بشم و جان بر كفانه دشمنان ايران را تار و مار كرده و از بيخ و بن براندازم.
رشته ام رياضي فيزيكه دندانهام كاملا سالمه چشمام طبق معاينات 10/10 هست مثل بعضيها لاغرمردني يا كر نيستم و مرض خود ارضايي هم ندارم.ولي بي انصافا قبولم نكردن گفتن دانشگاه ستاري مردونه اس
دخترها نميتونن خلبان بشن شما فعلا برين تا قانون عوض بشه!به اميد روزي كه خلبان تامكت بشم و جاي خالي عباس دوران و خلعتبري و ياسيني و...را بگيرم 
رشته ام رياضي فيزيكه دندانهام كاملا سالمه چشمام طبق معاينات 10/10 هست مثل بعضيها لاغرمردني يا كر نيستم و مرض خود ارضايي هم ندارم.ولي بي انصافا قبولم نكردن گفتن دانشگاه ستاري مردونه اس
دخترها نميتونن خلبان بشن شما فعلا برين تا قانون عوض بشه!به اميد روزي كه خلبان تامكت بشم و جاي خالي عباس دوران و خلعتبري و ياسيني و...را بگيرم 

- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 102 بار
navid missle نوشته شده:مگه کراتينم عوارض داره؟؟
پسر عموم چند ساله داره ميخوره هم هيکل خوبي داره هم عوارضي براش نداشتهبعد اخه بدون کراتين که من چاق نميشم يه دوره 2 ماهه رفتم باشگاه ولي فقط 3 4 کيلو چاق تر شدم
اره دوسته من 90% داروهای بدن سازی عوارض دارن من کتابشو داشتم که در مورد این داروها بود ولی متاسفانه دستم نیست ولی یک مشکل که اکثر این دارو ها دارند عوارض کبد هست...ولی کسایی هم هستن مثل پسر عموی شما که خداروشکر سالم موندن

- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
- بهترین منابع کراتین انواع ماهیها بخصوص ماهی قزل آلا؛ آزاد و گوشت گاو است.
چه کسانی میتوانند از کراتین استفاده کنند؟
• کسانی که میخواهند در مدت زمان کوتاهی توده عضلانی زیادی بسازند.
• کسانی که مایل به حل شدن چربی بدنی و جایگزین شدن آن با توده عضلانی هستند.
• کسانی که مصرف بالای انرژی دارند.
- کراتین خالص مطمئن و بدون ضرر است ولی چون فعلا نظارتی بر فروش آن وجود ندارد عده ای از آدمهای سودجو آن را با مواد غیر قابل مصرف مخلوط کرده و می فروشند.!! بنابراین شاید خوردن آن خالی از خطر هم نباشد!
- عوارض کراتین:
افزایش دفع ادرار، ناراحتی معده به صورت نفخ، سنگ کلیه و کرامپ یا درد عضلانی میشود.
-فراموش نکنید که این داروی جدیدی است و عوارض طولانی مدت آن به خصوص اثر آن بر قلب و عروق مشخص نشده است.
-هر فرد سالم با تغذیه طبیعی نیاز به مصرف کراتین (آنهم با این قیمت گزاف!) ندارد.
-0-0-0-0-0- واقعياتي در مورد کراتين از اين سايت را حتما بخوان: [External Link Removed for Guests] شايد اطلاعات مفيدي داشته باشد-0-0--0-0-0-0-
▐روزنامه كيهان > شماره 18520 به تاریخ 28/2/85
داروي نيروزاي كراتين جان جوان دامغاني را گرفت
«مهدي - الف» جواني كه در رشته ورزشي پرورش اندام فعاليت داشت بر اثر مصرف داروي نيروزاي كراتين، در دامغان جان باخت.
وي كه 22 سال داشت پس از مصرف مقدار نامشخصي از داروي نيروزاي كراتين، بدون آنكه فعاليت ورزشي خاصي پس از آن انجام دهد به خانه بازگشت و پس از صرف شامي سنگين به خواب رفت. هنگامي كه مادرش ساعت 5 صبح براي بيدار كردن وي به سراغش رفت، مشاهده كرد پسرش به شدت در حال لرزيدن است. جوان مزبور سريعاً به اورژانس منتقل شد اما تلاش پزشكان به نتيجه اي نرسيد و مهدي دقايقي بعد جان سپرد. پزشكان علت مرگ را پارگي يكي از شريانهاي قلب وي اعلام كردند. در حالي كه مرگ اين جوان در هاله اي از ابهام قرار داشت، يكي از دوستان وي با بيان اينكه او ديروز بعدازظهر «كراتين» مصرف كرده بوده است، پرده از مرگ ناگهاني و دلخراش دوست خود برداشت.
تاكنون پزشكان و كارشناسان تغذيه، عوارض مصرف كراتين را افزايش وزن، كاهش آب بدن، عوارض گوارشي، گرفتگي عضلات و ناراحتي كليوي مي دانستند اما به نظر مي رسد با اين حادثه، پاره شدن شريان قلب را نيز بايد به عوارض اين داروي نيروزا اضافه كرد.
چه کسانی میتوانند از کراتین استفاده کنند؟
• کسانی که میخواهند در مدت زمان کوتاهی توده عضلانی زیادی بسازند.
• کسانی که مایل به حل شدن چربی بدنی و جایگزین شدن آن با توده عضلانی هستند.
• کسانی که مصرف بالای انرژی دارند.
- کراتین خالص مطمئن و بدون ضرر است ولی چون فعلا نظارتی بر فروش آن وجود ندارد عده ای از آدمهای سودجو آن را با مواد غیر قابل مصرف مخلوط کرده و می فروشند.!! بنابراین شاید خوردن آن خالی از خطر هم نباشد!
- عوارض کراتین:
افزایش دفع ادرار، ناراحتی معده به صورت نفخ، سنگ کلیه و کرامپ یا درد عضلانی میشود.
-فراموش نکنید که این داروی جدیدی است و عوارض طولانی مدت آن به خصوص اثر آن بر قلب و عروق مشخص نشده است.
-هر فرد سالم با تغذیه طبیعی نیاز به مصرف کراتین (آنهم با این قیمت گزاف!) ندارد.
-0-0-0-0-0- واقعياتي در مورد کراتين از اين سايت را حتما بخوان: [External Link Removed for Guests] شايد اطلاعات مفيدي داشته باشد-0-0--0-0-0-0-
▐روزنامه كيهان > شماره 18520 به تاریخ 28/2/85
داروي نيروزاي كراتين جان جوان دامغاني را گرفت
«مهدي - الف» جواني كه در رشته ورزشي پرورش اندام فعاليت داشت بر اثر مصرف داروي نيروزاي كراتين، در دامغان جان باخت.
وي كه 22 سال داشت پس از مصرف مقدار نامشخصي از داروي نيروزاي كراتين، بدون آنكه فعاليت ورزشي خاصي پس از آن انجام دهد به خانه بازگشت و پس از صرف شامي سنگين به خواب رفت. هنگامي كه مادرش ساعت 5 صبح براي بيدار كردن وي به سراغش رفت، مشاهده كرد پسرش به شدت در حال لرزيدن است. جوان مزبور سريعاً به اورژانس منتقل شد اما تلاش پزشكان به نتيجه اي نرسيد و مهدي دقايقي بعد جان سپرد. پزشكان علت مرگ را پارگي يكي از شريانهاي قلب وي اعلام كردند. در حالي كه مرگ اين جوان در هاله اي از ابهام قرار داشت، يكي از دوستان وي با بيان اينكه او ديروز بعدازظهر «كراتين» مصرف كرده بوده است، پرده از مرگ ناگهاني و دلخراش دوست خود برداشت.
تاكنون پزشكان و كارشناسان تغذيه، عوارض مصرف كراتين را افزايش وزن، كاهش آب بدن، عوارض گوارشي، گرفتگي عضلات و ناراحتي كليوي مي دانستند اما به نظر مي رسد با اين حادثه، پاره شدن شريان قلب را نيز بايد به عوارض اين داروي نيروزا اضافه كرد.
[External Link Removed for Guests]
-

فقط با رياضي فيزيک