تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-

- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
4-پزشک چهارم : دندان پزشک دندانها و لثه های داوطلب را معاینه می کند در کل قانون است افرادی که بیش از 4 دندان پر شده دارند یا یک دندان کم دارند مردود شوند و اما گاه این گونه است و گاهی نه که توسط همان دکتر تشخیص داده می شود همچنین افونتهای دهان و دندان موجب امضا نشدن کارت فرد می شود
حداکثر 4 دندان پر شده
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 39 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
pinkpanter نوشته شده:بچه ها منم ميخواستم در معاينات پزشكي دانشكده افسري شركت كنم و خلبان بشم و جان بر كفانه دشمنان ايران را تار و مار كرده و از بيخ و بن براندازم.رشته ام رياضي فيزيكه دندانهام كاملا سالمه چشمام طبق معاينات 10/10 هست مثل بعضيها لاغرمردني يا كر نيستم و مرض خود ارضايي هم ندارم.ولي بي انصافا قبولم نكردن گفتن دانشگاه ستاري مردونه اس
دخترها نميتونن خلبان بشن شما فعلا برين تا قانون عوض بشه!به اميد روزي كه خلبان تامكت بشم و جاي خالي عباس دوران و خلعتبري و ياسيني و...را بگيرم
اولا تبريك مي گم به خانم pinkpanter عزيز كه اينقدر نسبت به خلباني علامند هستند.در ضمن وضعيت دندان هايتان خيلي اميدوار كننده است چون اكثر دوست هاي من كه به معاينه ي پزشكي اعزام شدند وضعيت دندان هايشان نامناسب بود.
اما حالا درد دلم را بگويم
:
به طرز وحشتناكي براي كنكور دانشكده افسري درس خواندم.البته نفهميدم رتبه ام چند شد.ميخواهم اين را بگويم كه با هزار اميد قدم در اين راه گذاشتم.هنوز از امتحانات پايان ترم پيش دانشگاهي نفس راهتي نكشيده بودم كه براي معاينه پزشكي از اصفهان عازم تهران شدم(آن هم با هزار اميد و خوشحالي).طوري رفتم كه ساعت 5/40 صبح روز سه شنبه جلوي در مديرييت و گزينش نزاجا بودم.يك سري از مراحل اوليه را در محوطه انجام داديم و بالاخره بعد از دو ساعت به اولين مرحله ي پزشكي رسيديم.داخل يك اتاق بسيار بزرگ به صورت گروهي لباس هايمان را در آورديم تا آقاي دكتر نظاره كنند.كيارش عزيز در اين تايپيك http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... highlight= نوشته است:از داوطلب 1000 تومان دريافت مي شود و در ادامه نوشته فاصله ي بين دو زانو بيش از عرض قنداق اسلحه بيشتر نباشد.
حالا من چي ميگم:
اولا از داوطلب علاوه بر 5000 توماني كه براي كنكور كتبي،يك ماه پيش دريافت شد.سه شنبه ازمن،يعني از همه 6000 تومان ناقابل ديگر دريافت كردند.حالا طرف مي خواهد در همه ي مراحل پزشكي بازديد و قبول شود يا در همان مرحله ي اول مردود شود و برود خانه.
خلاصه داشتم مي گفتم بعد از دو ساعت جناب آقاي دكتر عزيز
هر داوطلبي را كه دو زانوي او كاملا به هم نچسبيده بود را مردود اعلام كردند
باور كنيد من پا پرانتزي نيستم.اين را بگويم كه در همان مرحله ي اول تعداد بسيار زيادي از داوطلبان مردود شدند.اين همه راه دست از پا دراز تر با كلي هزينه به اصفهان بازگشتم.
دلم مي خواهد زار زار گريه كنم ولي چاره اي نيست.
اگر سوالي بود در خمت دوستان هستم.

- محل اقامت: سلماس
- سپاسهای ارسالی: 1256 بار
- سپاسهای دریافتی: 1595 بار
سلام بر تمامي دوستان
مي خواستم از صاحب نظران يه سوال کنم من يه دندونم نصفش شکسته ولي نصف ديگش سالمه (دندون آخري رديف پايين) مي خواستم بدونم ميشه اونو پر کرد به جز اين ديگه مشکلي ندارم آخه من عاشق خلباني جنگنده ام و مصمم
هستم خلبان بشم خواهش مي کنم کمکم کنيد
مي خواستم از صاحب نظران يه سوال کنم من يه دندونم نصفش شکسته ولي نصف ديگش سالمه (دندون آخري رديف پايين) مي خواستم بدونم ميشه اونو پر کرد به جز اين ديگه مشکلي ندارم آخه من عاشق خلباني جنگنده ام و مصمم
هستم خلبان بشم خواهش مي کنم کمکم کنيد

دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.

- محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 104 بار
- تماس:
در مطلبي که -0-0-0- کيارش http://www.centralclubs.com/viewtopic.php?t=41553 با لينک قبلي -0-0-0- نوشته است ذکر شده حداکثر 4 عدد پر شده ولي من مطمئن نيستم.
[External Link Removed for Guests]
نميدونم اين خلباني چي داره كه پسرا خودشونو ميكشن براش .من دوست برادرم كه جوان ورزشكار و ورزيده اي بود و رتبه بالايي هم در كنكور رياضي اورده بود براي خلباني هم اقدام كرد و بعد براي داداشم تعريف كرده بود.ظاهرا ازمون وروديش از كنكور خيلي راحتتره اما تو معاينات پزشكي خيليها رو رد ميكنن چون داوطلب زياده و انهام تعداد محدودي ميگيرن.خلاصه ايشون گفته كه با ايرادهاي بيخودي خيليها را ميندازن اما اكثريت از معاينات چشم رد ميشن._البته ظاهرا معاينات دو مرحله داره _او تمام معاينات را با موفقيت رد كرده بود اما قبل از ينكه براي مصاحبه عقيدتي بره پشيمان شده بود و زندگي ازاد را ترجيح داده بود.ميگفت با چند خلبان صحبت كرده و اونا از اوضاع ارتش خيلي ناراضيند.تازه شما دست خودت نيست كه خلبان چه هواپيمايي بشي مسئولين تعيين ميكنن هرچند ناراضي باشي.تو مملكت ما هم كه ارتش رقيب سرسختي مثل سپاه داره كه بيشتر بودجه دفاعي كشور را قورت ميده.من اگه پسر بودم ميرفتم دنبال خلباني مسافري هم پولش بيشتره هم احترامش.دوست داداشم هم الان مهندسي مكانيك ميخونه و خوشحاله كه ارتش نرفته.در ضمن تو مملكت ما احتمال جنگ خارجي زياده با f-18 و f-22 هاي امريكايي بايد بجنگين ها!!! 

رشته ام رياضي فيزيكه دندانهام كاملا سالمه چشمام طبق معاينات 10/10 هست مثل بعضيها لاغرمردني يا كر نيستم و مرض خود ارضايي هم ندارم.ولي بي انصافا قبولم نكردن گفتن دانشگاه ستاري مردونه اس