قيمت هيوندا آوانته

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث خودرو و وسايل نقليه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, Mohsen1001, RAHVAR, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster

قيمت هيوندا آوانته

پست توسط farzad_sh_2020 »

سلام . من پارس elx دارم و تصميم دارم كه ماشين را عوض كنم . مي خوام آوانته بگيرم . كسي قيمت روز را داره ؟؟

درضمن مي خواستم بدونم با زانتيا كسي ميتونه مقايسه كنه ؟ اين بهتره يا زانتيا ؟
بهترين سايت براي دانلود

[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

پست توسط HARD »

سلام.
براي چي مي خوايد ماشين رو عوض کنيد؟
قيمت بازار : 25 ميليون
قيمت کار خانه : 22 ميليون
به نظر من پروتون جنتو و مزدا 3 و سورن و مدل جديد زانتيا و مگان مي تونن انتخاب هاي بهتري باشن. :) :-) :)
Novice Poster
Novice Poster

سلام . ممنون از پاسخ شما .

مي دونيد كه پارس elx ديگه توليد نميشه. چندروز پيش نمايندگي بودم گفت قطعات اصليش داره كمتر ميشه و بعداً مشكل اساسي ميشه واسه اين ماشين. درضمن گفت چون استاندارد نيست سيستمش اگه ريخت بهمديگه درست نميشه. دوست خودم يكي داشت افتاد به ريپ زدن . اصلاً هم اهل بد رفتن نبود . 3ماه مي رفت نمايندگي و همه چيزش را عوض كردن ولي نشد كه نشد . ديگه 14 فروختش.

حالا يعني شما مي گيد كه زانتيا 2000 بهتر از اين ماشين هست ؟ pars elx چي ؟ آوانته بهتره يا پارس elx ؟
مي خواستم بدونم كه آيا اين مشخصات فني در مورد آوانته درست هست ؟؟

ENGINE

موتور : Atto front transversal

تعداد سیلندر : 4 in line

گنجایش موتور : 1975 cm3
تعداد سوپاپ : 16 DOHC

نوع سوخت : بنزین و تغذیه از سیلندرها

لبریز شدن بنزین : ندارد

سوراخ باک : 82.0 mm

درپوش باک : 93.5 mm

نسبت تراکم : 10.1

بیشترین قدرت : 102 – 105 kw (ECE) 6000 rpm

بیشترین گشت آوری : 182 – 184 Nm (rom) 4500 rmp

TRANSMISSION & DRIVE

رانندگی : با چرخ های جلو

جعبه دنده : 5 دنده دستی

نوع فرمان : هیدرولیک قدرتمند

BRAKES & TYRES

چرخ ها : 5.5j *15

چرخهای جلو : 195/60 R15

چرخهای عقب : 195/60 R15

ترمز های جلو : Ventillated Disc

ترمز های عقب : Disc

DIMENSIONS

فاصله بین محور عقب و جلو : 2610 MM

طول : 4495-4525 mm

عرض : 1720-1725 mm

دنباله جلو : 1485 mm

دنباله عقب : 1475 mm

سنگینی بدنه : 1293-1407 kg

بیشترین وزن : 1780 kg

بدنه :4151

باک سوخت :55 liter

PERFORMANCE

بیشترین سرعت : 240-260 km/h

شتاب 0-100 :۸/1 s

CONSUMPTION

مصرف سوخت در شهر : 10.2 – 11.1 1/100km/h

مصرف سوخت در جاده : 6.2 – 6.5 1/100km/h

میانگین سوخت : 7.6 – 8.2 1/100km/h

تجهيزات: آينه ها و شيشه ها برقي , كامپيوتر سفري, آنتن برقي. سيستم دزدگير ايموبالايزر و قفل مركزي . ايربگ جلو (راننده وسرنشين) . چهار چرخ ترمز ديسكي . ترمز Abs و Ebd , چراغ هاي جلو زنون. چراغ هاي عقب با فناوري Led .شيشه ها رنگي . قابليت سفارش سان روف. قطعات كاملا كره اي(سري اول)
بهترين سايت براي دانلود

Novice Poster
Novice Poster

يعني كسي نيست كه اين اطلاعات را بگه درست هست يا نه ؟

منتظر پاسخ هاي شما هستم
بهترين سايت براي دانلود

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 192 بار
سپاس‌های دریافتی: 361 بار
تماس:

پست توسط HARD »

من متخصص نيستم.
ولي دو سه جمله ي اخر رو تاييد ميکنم. :-o
Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

دوست من ، اطلاعات ما همه کامل نیست ولی بهترین راهنمایی رو میتونید تو سایت [External Link Removed for Guests] پیدا کنی
تخصص دوستانمون تو این سایت بیشتر مباحث خودرو هست خیلی کامل تره و یک تاپیک مخصوص مقایسه ، برتری ها و کاستی های چند خودروی هم کلاس مثل آوانته ، زانتیا ، مگان ، مزدا 3 و تویوتا رو به صورت کامل به همراه کلی اطلاعات مفید راجب این خودرو ها هست و خیلی میتونه کمکتون کنه .
New Member

فروش آوانته

پست توسط علی مختاری 2195 »

سلام
من یکی از فروشندگان حرفه ای آوانته و ورنا هستم
از لحاظ کیفیت به روز بودن خیلی از زانتیا سره
تحویل روز دنده ای 25 و اتومات 28200
برای اطلاعات بیشتر 09360200640 تماس بگیرید.
New Member

Re: قيمت هيوندا آوانته

پست توسط H27 »

من 3 ساله که آوانته دارم - فوق العاده راضی هستم - در نگاه اول یک خودروی پیرمردی است اما بعد از اینکه بهش عادت کردی ازش لذت می بری - حجم موتورش با توجه به ابعاد و وزن ماشین خیلی بالاست - با اینکه یه خودروی سدان خانوادگیه ولی توش خیلی جاداره به خصوص صندوق عقبش - شتاب بالاش رو در همان لحظه اولیه فشار روی پدال گاز کامل حس می کنی - زانتیا در مقابل این ماشین هیچ حرفی برای گفتن نداره - با توجه به رنج قیمتش بهترین گزینه برای خریده - پایداری خیلی بالایی در پیچها داره بخصوص جاده چالوس - من خودم دانشجوی دانشگاه آزاد چالوس بودم و هفته ای 3 مرتبه این جاده رو می رفتم - واقعاً راحت بودم - ماشین قبلیم 206 بود - بالاترین مزیتی که آوانته داره اینه که مصرف فوق العاده پایینی داره - اگر بنزین سوپر بزنی با 2 نفر سرنسین و سرعت 100 کیلومتر خارج از شهر مصرفش بین 9/5 تا 2/6 لیتره و تو جاده چالوس با 2 نفر سرنشین و در حالتی که ترافیک نداشته باشی مصرفش بین 9/6 تا 2/7 لیتره و تو داخل شهر مصرف بدون کولر بین 5/6 تا 5/7 هست و باکولر بین 7 تا 8 هست - هنگامی که موتور ماشین روشنه به هیچ عنوان صدای موتور رو نمی شنوی - در 2 مدل دنده دستی و اتوماتیکه که من دستی شو دارم - فوق العاده راضیم - در طی این 3 سال تنها خرجی که کردم ( با توجه به اینکه هفته ای 3 بار می رم چالوس ) فقط هزینه روغن و سرویس و یک نوبت هم لنت ترمز پرداخت کردم - اگر بودجت می رسه زانتیارو فراموش کن - من موقعی که این ماشین رو خریدم ( فروردین 87 ) خیلیها منو مسخره کردن چون هنوز این ماشین شناخته شده نبود .خیلی دلسرد شدم و توی اون روزای اول همش به دنبال این بودم که یه عیبی از این ماشین پیدا کنم و بفروشمش و عذاب وجدانم تموم بشه ولی نتونستم عیبی پیدا کنم - اما بعد از 3 سال همون کسایی که منو مسخره می کردن 2 تاشون رفتن و آوانته خریدن - یکی از ایرادهاییی که به نظر من میاد اینه که نور چراغهای جلوش خیلی قوی نیست و از دیگر مواردی که به نظرم اومد اینه که در هنگام دنده عقب رفتن نمی تونی فاصلتو با عقب دقیقاً تخمین بزنی که اینم قابل حل بود و کم کم عادت کردم - ترمزهای فوق العاده ای داره - هندلینگش در سر پیچها خیلی بالاست و ماشین کاملاً تو دستته و هر مانوری که بخوای می تونی بدی - دید آینه هاش خیلی خوبه و می تونم بگم با وجود اینه های بغل اصلاً نیازی به آینه وسط داخل ماشین نداری - من هم قدم بلنده و هم وزنم زیاده و کاملاً توی صندلی راننده راحتم - روزی که خریدم و رفتم برای تعویض پلاک یک سرهنگ بازنشسته راهنمایی رانندگی اومد و اصالت خودرو رو معاینه کرد و بعد به من گفت : با توجه به سن پایینت خیلی عاقلی ! گفتم چطور ؟ گفت کمتر کسی می دونه که این ماشین چیه - الان بعد از گذشت 3 سال می فهمم که چی گفت - این پیشنهاد رو از من بپذیر و اوانته بخر - مطمئن باش که پشیمون نمی شی و یک روز هم تو برای نفر بعدی که بر سر دوراهی مونده این حرفا و تعریف و تمجیدا رو می کنی - امیدوارم موفق باشی .
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه وسايل نقليه”