تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

مگه ادم 33 تا دندون داره
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: سلماس
سپاس‌های ارسالی: 1256 بار
سپاس‌های دریافتی: 1595 بار

پست توسط Hadi1001 »

navid missle نوشته شده:مگه ادم 33 تا دندون داره

33 تا نه فکر کنم 32 تا یا 28 تا مال من که 28 تاست حالا ببینیم که دوستان چی می گند
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط faride »

يك متن كامل درباره چگونگي قبولي و معاينات پزشكي در دانشكده شهيد ستاري و توضيحاتي درمورد اين دانشكده در سايتgartal.com خواندم كه جالب و كامل بود اونجا جواب سوالاتتون را ميگيرين.در سايت ايرانيان انگلستان هم چند عكس از معاينات پزشكي خلبانان گذاشتن كه اونم جالبه.البته اين اداها و سختگيريها فقط مال خلباني نظاميه و خلباني مسافري خيلي معاينات پزشكي اش راحتتره.حالا شايد هزينه اش زياد باشه اما چون از اون طرف درامدشون خيلي خوبه به نظر من ارزشش رو داره.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Hadi1001 »

تو يه سايتي خوندم اونايي که تازه از خلباني جنگنده فارغ التحصيل شده اند اول کمک خلبان مي شند بعد از مدتي به عنوان خلبان فعاليت مي کنند آيا اين درسته ؟ :lol:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

در مورد هواپيماهاي جنگنده اطلاعي ندارم ولي در مورد مسافربري بايد شما از کمک خلباني هواپيماهاي کوچک نظير Foker 100 شروع کنيد و سپس بعد از تجربه در کمک خلباني در هواپيماهاي مختلف دوباره به Foker 100 بر مي گرديد و به عنوان کاپيتان فعاليت مي کنيد و کسب تجربه ي بيشتر به کاپيتاني هواپيماهاي پيشرفته تري دست پيدا مي کنيد.
شايد روند کمک خلباني به کاپيتاني در هواپيماهاي جنگنده نيز بدين صورت باشد.
 [External Link Removed for Guests] 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Hadi1001 »

ولي من نظر شخصي ايم اينه که کمک خلباني شاخه اي ديگر از خلباني است نام آن شاخه هم ناوبري است دليل اين نظر هم
اينه که کمک خلبان با دستگاه هاي الکترونيکي زيادي سر و کار داره و بايد دوره هاي تخصصي را بگذرد :-( :-( :-(
New Member

پست توسط حميدرضا67 »

من امروز به معاينات رفتم و در مرحله اول که ارتوپت بود (فاصله بين زانو) تنها من نه بلکه از 470 نفر 200 نفر را از مرحله اول رد کردنند و همين طور از اعصاب هم زياد رد مي کنند(دستها را صاف رو به جلو گرفته و چشارو بسته و بايد نلرزدو دست پايين و بالا نشود )من به شما اينو مي گم که مرحله اول خيلي خيلي سرنوشت سازه و همين طور دوست من 18 تا از دنداناشو پر کرده بود و يکي رو کشيده بود و قبول شد تازه خودم شاهد پارتي بازي هاي زيادي در انجا بودم واقعا براي جمهوري اسلامي متعصفا که ارتشش اين گونه نيرو مي پزيرد حرف اخر:زياد خودتونو ازيت نکنيد راجع به مرحله اول يعني فاصله بين زانو ها يا پرانتزي بودن پا :کساني که زياد فوتبال بازي کرده اند احتمال ردي شون زياده
New Member

پست توسط حميدرضا67 »

دوست عزيز من کسي رو ديدم که 18 تا از دندوناشو پر کرده و يکي را هم کشيده اما باز قبول شده نگران نباش اما حتما بايد پرش کني
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

ايول يه ذره اميد بهمون دادي من فقط مشکلم دندونامه دعا کنيد سال بعد که ميخام شرکت کنم قبول شم
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Hadi1001 »

از لطفي که کشيديد ممنونم آقايون ديديد گفتم کمک خلباني شاخه اي ديگر از خلباني است در ضمن يه قسمت هايي از
از اين مقالات حال اونايي که مي خان خلبان بشند رو مي گيره ولي به هر حال حقيقت است و عاشق واقعي از اين چيزا ناراحت
نميشه و همچنين من يه قسمت اين مقالات رو نفهميدم يعني براي اينکه يه شخص قبول بشه کل امتيازات رو جمع مي کنن اون وقت حد نصاب اون امتياز چه قدره يعني 200 يا 300 خلاصه چه قدره ؟
در ضمن در مورد آستيکمات من يه تستهايي تو اينترنت ديدم با اونا امتحان کردم همشم خوب جواب دادم آيا ميشه به اينا اعتماد کرد
موفق باشيد
New Member

پست توسط sh.a.09125860493 »

atropak نوشته شده:
جراحات ناشی از تیغ یا چاقو

من که دستم تقريبا 10 سال پيش شکسته خللي در کار به وجود مي آره؟ يعني ردم مي کنند؟

اگه آلت کوچیک باشه چی
در اتاقکی مخصوص دکتر بیضه ها و آلات جنسی داوطلب را معاینه می کند

اين براي غير نظامي ها هم هست؟ آخه آدم خجالت مي کشه :o

شخص ایستاده و دستان خود را رو به جلو باز نموده اینجا دکتر از او سوالاتی می پرسد(مثلا اسفند را از چب بگو و... که شاید 5دقیقه سوال بپرسد) در صورت لرزیدن دستها بنا به تشخیص دکتر فرد از ادامه مراحل باز می ماند

آدم 5 دقيقه دستاش را نگه داره ، خوب درد مي گيره ، بعدش هم مي لرزه :?
New Member

من که سريع من ام مياد چيکار کنم

پست توسط sh.a.09125860493 »

resident evil نوشته شده:خواستم بدونم براي رشته خلبان شکاري فقط بايد با رياضي فيزيک وارد شد يا با تجربي هم ميشه ممنون ميشم راهنمايي کنيد :razz:
:(
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”