يه درخواست دارم از برنامه نويسان مسلط به پاسکال

در اين بخش مي‌توانيد در مباحث مربوط ديگر زبانهاي برنامه نويسي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Azadi.Isatis, abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member

يه درخواست دارم از برنامه نويسان مسلط به پاسکال

پست توسط DELROBA »

سلام من چند تا تمرین پاسکال دارم ولی بلدشون نیستم و نمره مستقیم دارند روی امتحانم اگه کسی بلده خواهشا جواب منو بده اینا هستند
1)-با استفاده از تعریف 4 تابع برنامه ای بنویسید که یه عملگر و 2 عدد از ورودی گرفته و با توجه به عملگر وارد شده مقدار درست را در خروجی چاپ کند؟
2
-زیر برنامه ای بنویسید که 2 عدد را از وروی گرفته اعداد یا روال تابع فرد را چاپ کند ؟
3)برنامه ای بنویسید که یک عدد صحیح گرفته و ارقام آن را بصورت ستونی در خروجی چاپ کند
هر کی بلده جوابمو بده منتظرم :-x
Captain
Captain
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop »

DELROBA جان،

برنامه هاتون خیلی راحت از اون چیزی هست که فکر می کنید . توی برنامه نوشتن اول شکل ساده اون رو در نظر بگیرید و بعد اونو گسترش بدید (اینو یکی از بهترین دوستانم به من پیشنهاد کرد و خوب پیشنهادی هم بود)

و از اونجایی که احساس میکنم تازه شوع به برنامه نویسی کردید من یه توضیحاتی رو براتون میدم.

برنامه اول:

قدم اول:بررسی کن ببین برای نوشتن همچین برنامه ای چه دستوراتی لازم داری.

خوب مشخص . 4 تابع برای جمع،ضرب،تقسیم،تفریق.

بعد باید از دستوری استفاده کنیم که تشخیص بده کدوم عملگر وارد شده و چون اینجا قراره چند تا شرط با هم بررسی

بشه بهتره از select case استفاده کنیم.خوب با این تفاسیر شکل برنامه این طوری میشه

Please Login or Register to see this code

خیلی راحت بود نه !!!

برنامه دوم کمی نامفهوم نوشتید که البته اگر یه کم روش فکر کنید میتونید حلش کنید.

برنامه سوم رو به صورت تابع بازگشتی باید بنویسید چون اگر به صورت تقسیم متوالی بنویسیم باعث میشه اعداد بر عکس چاپ بشن به خاطر همین از بازگشتی میریم که اعداد به ترتیب از هم جدا شن.اون تیکه از زیربرنامه که این کار ر انجام میده رو برات مینویسم ولی مابقی رو خودتون تعیف کنید. :D

Please Login or Register to see this code
ارسال پست

بازگشت به “Other Programming”