با سلام
دوستان نظر شما رو کدوم گوشی می باشد
5610
یا
6500 Slide
خیلی واجبه
اگه لطف کنید سریع جواب بدید ممنون می شم
5610 يا 6500Slide
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
m_j جان
اين دو گوشي از هر نظر شباهت زيادي به هم دارند، اما در مجموع و مخصوصا از نظر نرم افزاري Nokia 5610 برتر از Nokia 6500 slide هست، همچنين از نظر ظاهري هم (نظر شخصي) فکر ميکنم 5610 ظاهر بهتري داره
اين دو گوشي از هر نظر شباهت زيادي به هم دارند، اما در مجموع و مخصوصا از نظر نرم افزاري Nokia 5610 برتر از Nokia 6500 slide هست، همچنين از نظر ظاهري هم (نظر شخصي) فکر ميکنم 5610 ظاهر بهتري داره

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- محل اقامت: گشتم نبود نگرد نیست.
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 131 بار
- تماس:
m_j,
با سلام.
من 5610 چند وقتی هست خریدم واقعا از این گوشی راضی هستم تنها مشکلش هم سیستم عامل هست که نداره .
خوب در مورد QVGA این یعنی 0.5مگاپیکسل ولی QCIF نمی دونم چند دهم مگا پیسکل هست اماا از QVGA کمتر هست.
در هر صورت اگه قرار باشه دوباره گوشی بخرم همین 5610 رو انتخاب می کنم به جز سیستم عاملش بقیه چیزهاش حرف نداره.
با سلام.
من 5610 چند وقتی هست خریدم واقعا از این گوشی راضی هستم تنها مشکلش هم سیستم عامل هست که نداره .
خوب در مورد QVGA این یعنی 0.5مگاپیکسل ولی QCIF نمی دونم چند دهم مگا پیسکل هست اماا از QVGA کمتر هست.
در هر صورت اگه قرار باشه دوباره گوشی بخرم همین 5610 رو انتخاب می کنم به جز سیستم عاملش بقیه چیزهاش حرف نداره.

-
-

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
5610 گوشی تقریبا عالی هست البته یه اشکال داره اونم اینه که چون از گوشی های سری 40 هست نرم افزارهای جاوا با حجم بیشتر از 1.3 Mb روش نصب نمیشه
از لحاظ صدا هم میشه گفت عالیه
راستی کسی از قیمتهای جدید خبر داره ؟
توی بندر عباس که 5610 از 250000 تومان رسیده به 390000 تومان ؟!؟!؟!؟!
از لحاظ صدا هم میشه گفت عالیه
راستی کسی از قیمتهای جدید خبر داره ؟
توی بندر عباس که 5610 از 250000 تومان رسیده به 390000 تومان ؟!؟!؟!؟!
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

- محل اقامت: رشت
- سپاسهای ارسالی: 99 بار
- سپاسهای دریافتی: 175 بار
- تماس: