جديدا يه شركتي يه سري رايانه وارد بازار كرده با مارك كرسي. قيمتش مناسبه . اما قسطاش جالبه .شعارشونم هر ايراني يك رايانه
حالا ميخاستم بدونم قابل اعتمادن يا نه.
سوال بعديم: براي داشتن يك سرعت خوب و عالي در كافي نت چه نوع قطعاتي رو پيشنهاد ميكنيد.
راهنمايي كامل لطفا.
با تشكر
خريد كامپيوترهاي كرسي-هر ايراني يك رايانه
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
خريد كامپيوترهاي كرسي-هر ايراني يك رايانه
خدایا ...!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
نیازی به زمین لرزه نیست ...!
کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
Re: خريد كامپيوترهاي كرسي-هر ايراني يك رايانه
big-man نوشته شده:براي داشتن يك سرعت خوب و عالي در كافي نت چه نوع قطعاتي رو پيشنهاد ميكنيد.
راهنمايي كامل لطفا.
با تشكر
منظورت از سرعت خوب سرعت اینترنته یا سرعت سیستم ها
اگه سرعت اینترنت رو بخواهی که باید یا WIRELESS یا ADSL بگیری
اما اگه منظورت سرعت سیستم هاست سعی کن cpu بین 2.5 تا 3 بسته به مقدار پولی که میخواهی خرج کنی یا INTEL یا AMD و رم ها رو هم 512 MB بزاری هارد هم 80 SATA تازه زیاد هم هست
گرافیک هم که خیلی مهم نیست با 6200 هم کارت راه میوفته بقیش میل خودته ممکنه بخواهی یه موقه با دوستات یه بازی تحت شبکه بازی کنی میتونی مدل رم و گرافیک رو یالا ببری cpu روی بازی تاثیرش کمه

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
big-man,
براي سيستم هاي كاربران كافي نت مي توني از تركيب زير استفاده كني، من 3 سال پيش تو كافي نت همچين چيزي داشتم. الان اين سيستم ارتقا داده شده اون هست.
CPU = 3200 Cel Or 3000 Full
H.D.D = 80 SATA
Ram = 1G DDRII or 1G + 256MB DDR
باقي قطعات اهميت چندان ندارن، توصيه من گرافيك انبورد هست. چون سرعت بالاتري داره.
البته اين يك نكته ظريف هست كه به كسي دليلش را نمي گم. به هر حال گرفيك آنبورد شايد كيفيتش بالاتر نباشه اما سرعتش بالاتره.
براي سيستم هاي كاربران كافي نت مي توني از تركيب زير استفاده كني، من 3 سال پيش تو كافي نت همچين چيزي داشتم. الان اين سيستم ارتقا داده شده اون هست.
CPU = 3200 Cel Or 3000 Full
H.D.D = 80 SATA
Ram = 1G DDRII or 1G + 256MB DDR
باقي قطعات اهميت چندان ندارن، توصيه من گرافيك انبورد هست. چون سرعت بالاتري داره.
البته اين يك نكته ظريف هست كه به كسي دليلش را نمي گم. به هر حال گرفيك آنبورد شايد كيفيتش بالاتر نباشه اما سرعتش بالاتره.Personal Site: [External Link Removed for Guests]