تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
چطور تو دانشگاه افسري قبول مي شم؟
من تو درجه داري نيرو هوايي رفتم و بخاطر خالكوبي رد شدم حالا عمل كردم و مي خواهم در دانشگاه افسري شركت كنم
ولي يه مدتي خودارضايي داشتم حالا بايد چيكار كنم؟
قدم 168 و وزنم 80 است خوبههههه؟

ولي يه مدتي خودارضايي داشتم حالا بايد چيكار كنم؟
قدم 168 و وزنم 80 است خوبههههه؟

راجع به يکي از مراحل معاينه: روانپزشکي:دستها را به جلو داراز مي کنيد و دکتر از شما مي خواهد از يک تا ده بشمار و يا يک اواز بخوان اگر صداي شما بلرزديا دست شما رد هستيد و اگر دست شما عرق کند(خيلي مهم) باز هم رد هستيد دکتر دست شما را مي گيرد و چند جايي از دست را لمس و فشار مي دهد و مچ دست شما را مي گيرد
به نظر من اگر کسي از مرحله بالا و مرحله ارتوپتي(يعني بين زانوها پا (داخل زانو)کاملا به هم بچسبد از بالا به پايين و مچ پا نيز به هم بچسبد)تمام مراحل را مي تواند پشت سر بگذراند (هيچ مرحله اي قابل اعتراض نيست به جزء اتوپتي)راجع به بقيه مراحل اگر کسي سوالي دارد بپرسد . نمي خواهم شما را نا اميد کنم اما جمهوري اسلامي سالي 20 خلبان مي خواهد (_هليکپتر و هواپيما)که اولويتم با خانواده شهدا و نظاميان هست با اين وجود ممکنه براي افراد عادي حدود 5 نفر سهميه باشد اون هم با وجود اين همه پارتي بازي
به نظر من اگر کسي از مرحله بالا و مرحله ارتوپتي(يعني بين زانوها پا (داخل زانو)کاملا به هم بچسبد از بالا به پايين و مچ پا نيز به هم بچسبد)تمام مراحل را مي تواند پشت سر بگذراند (هيچ مرحله اي قابل اعتراض نيست به جزء اتوپتي)راجع به بقيه مراحل اگر کسي سوالي دارد بپرسد . نمي خواهم شما را نا اميد کنم اما جمهوري اسلامي سالي 20 خلبان مي خواهد (_هليکپتر و هواپيما)که اولويتم با خانواده شهدا و نظاميان هست با اين وجود ممکنه براي افراد عادي حدود 5 نفر سهميه باشد اون هم با وجود اين همه پارتي بازي

يک عرض قنداق تفنگ فکر مي کني چند سانته 1.5 سانت دکتر واسه اين که نفرات زياده و اين مرحله مرحله خوبي براي رد کردنه فقط اونايي که زانوهاشون مي چسبه قبول مي کنه مطمئن باشين.(من اول فکر شما رو مي کردم که رد شدم) راجع به مطلب بعد شما خودتون فکر کنيد(همه به طور تقريبي بالا و پايين داره) 2000 نفر ارتش افسر در سال مي خواد 1000 نفر براي نيروي زميني و 500 نفر براي نيروي هواييو 500 ديگر براي نيروي دريايي از اون 500 نفر نيروي هوايي بين رشته هاي نيروي هوايي تقسيم مي شوندمانند مديريت و بينشو کامپيوترو برق و هوافضا و خلباني و مراقبت پرواز و کنترل و برق موشکي و ........................که شايد بالاي 15 رشته باشد از اين همه رشته شما فکر مي کنيد سهم خلباني چند نفره خلباني که تا موقع جنگ اصلا به کار ارتش نمي خوره و از سال 70 تا اين ور هر ساله خلبان ارتش مي گيره (تازه قبل اونم که هيچي)با يک حساب سر انگشتي به عدد تقريبا به 350 نفر مي رسيم حالا چند تا پايگاه هوايي در کشور داريم حدود 10 (ممکنه کمتر)تا هر پايگاه به تعداد نيازش خلبان مي خوادبه هر پايگاه 35 خلبان مي رسه پايگاه هوايي اين همه خلبان براي چه مي خواهد که همش بخوره و بخوابه تازه هر ساله هم تعداد خلبان ها بيشتر مي شه اون هم با اين همه هزينه سنگين نگهداري خلبان حالا شما فکرشو کنين ايا واقعا بيشتر از بيست خلبان است يا کمتر من اين عدد را تقريبي گفتم ولي فکر مي کنم کمتر از اين حرفها هم باشه ارتش به خلبان زياد نياز نداره اما به مهندس خيلي نياز داره پس براي رشته هاي ديگرش بيشتر نفر مي خواد

- سپاسهای ارسالی: 1110 بار
- سپاسهای دریافتی: 360 بار
درد دل
حميدرضا67, عزیز
من هم مثل خیلی از دوستامون ( هادي آقازاده 2 و rasoulp و ...)
دیوانه ی پروازم، از اون زمانی که یادم میاد (حدود 6 سالگی
) تا الان که دارم امتحانات نهایی سوم دبیرستان رو میدم
عاشق خلبانی بودم، مادرم خیلی سعی کرد منو منصرف کنه ! پدرم هم که خودش تو نیرو ی هوایی بوده همینطور!!!
ولی وقتی دیدند من هیچ جور از هواپیما و خلبان شدن دست برنمی دارم، به ناچار راضی شدند (الان اونها از من راغب تر هستدند !
) ولی با این چیز هایی که تو این تاپیک دیدم، دارم کم کم ناامید می شم، من 3 تا مشکل دارم که فکر می کردم قابل حل هستند:
1. زانو هام کاملا ً به هم چسبیده نیستند ولی فاصله شون کم تر از 1/5 سانته!
2. من دندان پوسیده ندارم ولی یکی از دندون هام چند ماه پیش افتاد، اون شیری بود ولی الان هیچ اثری از ریشه ی دندون اصلی نمی بینم!!
3. از نظر بینایی هم نمی دونم چیکار کنم؟؟؟ یعنی می ترسم قدرت دیدم از حد نصابشون کمتر باشه!!! (با این مانیتور عهد بوقی که من دارم ..)
یکی از دوستانم که از من 2 سال بزرگتره و مثل من ،پدرش تو نیرو هوایی بود ، 3 سال پیش تو دانشگاه شهید ستاری قبول شد ، ما با هم خیلی رفت و آمد داشتیم و همین امر باعث شده بود که من مصمم تر باشم ولی الان .....
به نظر شما من چی کار کنم؟؟ ( قبول می شم؟؟؟)
فقط یه چیز می تونم بگم : توکّلت ُ علی اللّه
من هم مثل خیلی از دوستامون ( هادي آقازاده 2 و rasoulp و ...)
دیوانه ی پروازم، از اون زمانی که یادم میاد (حدود 6 سالگی
) تا الان که دارم امتحانات نهایی سوم دبیرستان رو میدم
عاشق خلبانی بودم، مادرم خیلی سعی کرد منو منصرف کنه ! پدرم هم که خودش تو نیرو ی هوایی بوده همینطور!!!
ولی وقتی دیدند من هیچ جور از هواپیما و خلبان شدن دست برنمی دارم، به ناچار راضی شدند (الان اونها از من راغب تر هستدند !
) ولی با این چیز هایی که تو این تاپیک دیدم، دارم کم کم ناامید می شم، من 3 تا مشکل دارم که فکر می کردم قابل حل هستند:
1. زانو هام کاملا ً به هم چسبیده نیستند ولی فاصله شون کم تر از 1/5 سانته!
2. من دندان پوسیده ندارم ولی یکی از دندون هام چند ماه پیش افتاد، اون شیری بود ولی الان هیچ اثری از ریشه ی دندون اصلی نمی بینم!!
3. از نظر بینایی هم نمی دونم چیکار کنم؟؟؟ یعنی می ترسم قدرت دیدم از حد نصابشون کمتر باشه!!! (با این مانیتور عهد بوقی که من دارم ..)
یکی از دوستانم که از من 2 سال بزرگتره و مثل من ،پدرش تو نیرو هوایی بود ، 3 سال پیش تو دانشگاه شهید ستاری قبول شد ، ما با هم خیلی رفت و آمد داشتیم و همین امر باعث شده بود که من مصمم تر باشم ولی الان .....
به نظر شما من چی کار کنم؟؟ ( قبول می شم؟؟؟)
فقط یه چیز می تونم بگم : توکّلت ُ علی اللّه

!!!A good controller is a PROCEDURAL controller
... sincerely yours 
- محل اقامت: سلماس
- سپاسهای ارسالی: 1256 بار
- سپاسهای دریافتی: 1595 بار
توصيه ام به شما اينکه که منصرف نشويد چون هدف هاي بزرگ مشکلات بزرگ دارند پس سعي تان رو بکنيد و ان شا الله قبول ميشيد همون طور ي که دوستتون قبول شدن در ضمن آقاي حميد رضا جان سهميه ي خلباني هليکوپتر 69 نفر و جنگنده 49نفر مي باشد و همچنين با دلايلي مثل توليد جنگنده در داخل ويا احيانا خريد جنگنده سهميه هم افزايش خواهد داشت و در شمارش هم خلبانان بازنشسته رو هم حساب نکرديد من با ديدن اين حرف ها نه تنها کم اميد نمي شم بلکه اميد وار تر هم مي شم اگه ديگران پارتي دارند شما هم خدا رو داريد

دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.