ايجاد پايگاه نظامي ايران در سوريه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با متفرقه درباره نیروی هوایی ايران به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

با پدافند موافقم خوشبختانه خبر هايي مبني بر استقرار اس 300 در سوريه شنيده ميشه
يه سوال بعضي از دوستان ميگن روس ها به ما فلان جنگنده رو نميفروشن نميشه سوريه اون جنگنده ها رو سفارش بده و ما پولشو پرداخت کنيم و بعد اينکه کاملا تحويل سوريه شد اونها رو از سوريه تحويل بگيريم
راستي اينم بگم من خودم با خريد جنگنده اون هم از روسها مخالفم و معتقدم بايد رو توان داخلي کار کرد
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

به نظرم بهتره پولهاي مملكت رو تو داخل خرج كنيم و خودمون رو بيشتر از اين تقويت كنيم .
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

agha_16, بحث پايگاه موشکي با هوايي زمين تا آسمون فرق ميکنه. در ضمن لازم نيست ايران موشک هايي مثل شهاب ببره سوريه. موشک هاي تاکتيکي و جمع وجوري مثل فاتح هم ميتونه به کار بياد. استتار موشک کاري نداره.
New Member

پست توسط agha_16 »

renger نوشته شده:agha_16, بحث پايگاه موشکي با هوايي زمين تا آسمون فرق ميکنه. در ضمن لازم نيست ايران موشک هايي مثل شهاب ببره سوريه. موشک هاي تاکتيکي و جمع وجوري مثل فاتح هم ميتونه به کار بياد. استتار موشک کاري نداره.

من كه نگفتم شهاب 3 ببريم همين فاتح و زلزال رو گفتم كه كوتاه برد هستن و با دقت زياد. :-o
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

navid missle نوشته شده:با پدافند موافقم خوشبختانه خبر هايي مبني بر استقرار اس 300 در سوريه شنيده ميشه
يه سوال بعضي از دوستان ميگن روس ها به ما فلان جنگنده رو نميفروشن نميشه سوريه اون جنگنده ها رو سفارش بده و ما پولشو پرداخت کنيم و بعد اينکه کاملا تحويل سوريه شد اونها رو از سوريه تحويل بگيريم
راستي اينم بگم من خودم با خريد جنگنده اون هم از روسها مخالفم و معتقدم بايد رو توان داخلي کار کرد

عزیز من داشتن جنگنده و توانایی عملیاتی نگه داشتنش که فقط به خرید جنگنده برنمیگرده. اگه ما به اسم سوریه برای خودمون جنگنده بگیریم روسیه هم خیلی راحت خدمات پشتیبانی و آموزشی به ما ارائه نمیده و این خیلی هم منطقیه و مطابق عرف بین المللی هست. چون با سوریه قرارداد داره نا با ما...درنتیجه اون جنگنده ها تبدیل میشن به آهن قراضه و ما پولمون رو برای خرید 4 تا آهن قراضه بیمصرف هدر دادیم. برای تامین قطعات همین سوخو-24 ها و سوخو-25 های پناهنده عراقی رو سیه کلی ناز میکنه چه برسه که تقلب کنیم و به اسم سوریه برای خودمون جنگنده بخریم.

این راهی که شما گفتی فقط برای خرید جنگنده هایی خوبه که ما توان عملیاتی نگه داشتن و آموزش پرسنلش رو در داخل داریم...مثل اف-5 که 8 فروند از اتیوپی خریداری شد و الآن هم عملیاتی هست چون سابقه نگهداری و تعمیراتی اش در داخل موجود بوده.
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

راستی ایران تکنولوزی ساخت شهاب-2 رو به سوریه فروخته و این موشک در سوریه در حال تولید و عملیاتی شدنه و اموزش پرسنل مربوطه بر عهده ایران هستش..
یعنی یجورایی قبلاً چنین کاری بصورت غیر مستقیم صورت گرفته و ما پایگاه موشکی در سوریه برپا کردیم منتها به نام ارتش سوریه!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

arman modern از توضيحاتت ممنوننم ساخت شهاب2در سوريه هم عاليه
در ضمن ما ميتونيم موشک هاي برد بلندمونم به سوريه ببريم و چون مسافت کم ميشه از سوخت کم کنيم و به وزن کلاهک اضافه کنيم و در نتيجه قدرت تخريب رو افزايش و درصد انحراف رو کاهش بديم
New Member

پست توسط agha_16 »

armanmodern نوشته شده:یعنی یجورایی قبلاً چنین کاری بصورت غیر مستقیم صورت گرفته و ما پایگاه موشکی در سوریه برپا کردیم منتها به نام ارتش سوریه!

خوب منم دارم همينو ميگم ديگه ايجاد پايگاه ايران به نام پايگاه ارتش سوريه اما كسي توجه نكرد :sad:
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه درباره نیروی هوایی”