سلام دوستان.من جند وقتی بود به این فکر میکردم که چرا اعضای انجمن نباید با هم همکاری بیشتری داشته باشند.
من میخواهم از اعضا تقاضا کنم که برای ایجاد یک فروشگاه خودمانی که همه اعضا در اون هم خریدارن و هم فروشنده همکاری کنند.طرز کار هم به این صورت هست که مثلا من به یک نرم افزار و یا فیلم و ..... نیاز دارم.در این تاپیک اعلام میکنم که چی نیاز دارم و هر کس جنس مورد نیاز من رو داره اعلام میکنه و من در پیام خصوصی ادرس و شماره تلفنم رو برای اون شخص میفرستم و اون شخص هم یه شماره حساب به من میده تا من بتونم مبلغ در خواستی رو به حسابش واریز کنم.حالا اگر خریدار و فروشنده همشهری بودند که چه بهتر (یه قرار میزارند و مستقیما خریدشون رو انجام میدن) اگر هم که از دو شهر مختلف بودند بسته رو به ادرس اعلام شده پست میکنند.همین.اینطوری میتونیم یه فروشگاه بدون واسطه بین اعضا ایجاد کنیم.به قیمت خیلی کمتر از بیرون میتونیم با هم کنار بیایم.
(دوستان این پیشنهاد من با بقیه تاپیک های موجود فرق داره.منظور من ایجاد یک حراج جامع هست.در اینجا کسی نمیگه که فقط چی داره.بلکه میگه چی داره و چی می خواد)
خوب دوستان نظرشون رو اعلام کنند تا با مدیر سایت در موردش صحبت کنیم.
با تشکر احسان
يه پيشنهاد خيلي باحال
مدیر انجمن: شوراي نظارت

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
يه پيشنهاد خيلي باحال

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

- تماس:
MASTER, جان
من هم اشاره کرده بودم به اينکه اين فروشگاه کاملا خودماني بوده و فکر نمي کنم قيمت کالاهاي درخواستي در اين فروشگاه بيش از 2000 تومان شود.
باز هم ايجاد اين فروشگاه به نظر اعضا و تصميم مدير محترم دارد.هر چند من ديشب اين تاپيک رو ايجاد کردم ولي به جز شما کسي نظر نداده.حتي خود مدير هم چيزي نگفته.البته اگه از تاپيک ديدن کرده باشه احتمالا منتظر نظر اعضا هست تا نظر خودش رو اعلام کنه.
از دوستان عزيز خواهش ميکنم براي ايجاد اين فروشگاه همت کنند و نظراتشان را اعلام کنند.
با تشکر احسان
من هم اشاره کرده بودم به اينکه اين فروشگاه کاملا خودماني بوده و فکر نمي کنم قيمت کالاهاي درخواستي در اين فروشگاه بيش از 2000 تومان شود.
باز هم ايجاد اين فروشگاه به نظر اعضا و تصميم مدير محترم دارد.هر چند من ديشب اين تاپيک رو ايجاد کردم ولي به جز شما کسي نظر نداده.حتي خود مدير هم چيزي نگفته.البته اگه از تاپيک ديدن کرده باشه احتمالا منتظر نظر اعضا هست تا نظر خودش رو اعلام کنه.
از دوستان عزيز خواهش ميکنم براي ايجاد اين فروشگاه همت کنند و نظراتشان را اعلام کنند.
با تشکر احسان

امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
esijoon جان
اين پيشنهاد شما دقيقا فلسفهي وجود بخش خريد و فروش در انجمن هست، در اين بخش هر فردي نياز داره درخواست کالايي رو ميده و هر کس هم کالايي براي فروش داره اعلام ميکنه و به اين ترتيب خريد و فروش رواج پيدا ميکنه، فکر ميکنم در اين صورت نيازي به چنين تاپيکي چندان احساس نشه، اما به هر حال وجود اون هم از نظر بنده اشکالي نداره، در ضمن به اين نکته توجه داشته باشيد که اين خريد و فروشها هيچ تعهدي براي ما ايجاد نخواهد کرد و مسئوليت رسيدن پول به دست فروشنده و کالا به دست خريدار هم با خريدار و فروشنده هست، البته طرحي در آينده در نظر داريم که گروهي به نام فروشندگان معتبر ايجاد کنيم که براي حضور در اين گروه بايد افراد مورد اعتماد، داراي سابقه کاري بوده و تخلفي از اين افراد گزارش نشده باشه، و مدارک خاصي براي اين کار از اين افراد دريافت خواهد شد، تا کاربران بهتر فروشندگان معتبر رو شناسايي کنند و البته در اين صورت هم باز هيچ تضميني از طرف ما بر صحت انجام معامله وجود نخواهد داشت، مگر اينکه ما واسط بين فروشنده و خريدار باشيم که براي اين موضوع فعلا برنامهاي نداريم
دوستان لطفا نظرات خودشون رو در موارد مطرح شده در اين تاپيک اعلام کنند تا در صورت امکان برنامهريزيهايي صورت بگيره (که اين موضوع مستقيما وابسته به سطح استقبال افراد از اين موارد خواهد بود)
موفق باشيد
اين پيشنهاد شما دقيقا فلسفهي وجود بخش خريد و فروش در انجمن هست، در اين بخش هر فردي نياز داره درخواست کالايي رو ميده و هر کس هم کالايي براي فروش داره اعلام ميکنه و به اين ترتيب خريد و فروش رواج پيدا ميکنه، فکر ميکنم در اين صورت نيازي به چنين تاپيکي چندان احساس نشه، اما به هر حال وجود اون هم از نظر بنده اشکالي نداره، در ضمن به اين نکته توجه داشته باشيد که اين خريد و فروشها هيچ تعهدي براي ما ايجاد نخواهد کرد و مسئوليت رسيدن پول به دست فروشنده و کالا به دست خريدار هم با خريدار و فروشنده هست، البته طرحي در آينده در نظر داريم که گروهي به نام فروشندگان معتبر ايجاد کنيم که براي حضور در اين گروه بايد افراد مورد اعتماد، داراي سابقه کاري بوده و تخلفي از اين افراد گزارش نشده باشه، و مدارک خاصي براي اين کار از اين افراد دريافت خواهد شد، تا کاربران بهتر فروشندگان معتبر رو شناسايي کنند و البته در اين صورت هم باز هيچ تضميني از طرف ما بر صحت انجام معامله وجود نخواهد داشت، مگر اينکه ما واسط بين فروشنده و خريدار باشيم که براي اين موضوع فعلا برنامهاي نداريم
دوستان لطفا نظرات خودشون رو در موارد مطرح شده در اين تاپيک اعلام کنند تا در صورت امکان برنامهريزيهايي صورت بگيره (که اين موضوع مستقيما وابسته به سطح استقبال افراد از اين موارد خواهد بود)
موفق باشيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
- تماس:
طرح جالبيه اما اينکه آقا مهدي گفتن بازم در اين صورت يک عده افراد خاص فروشنده ميشن که ميشه مثل فروشگاههاي ديگه (اينطور که من فهميدم
) به نظر من بيشتر بايد روي طريقه رد و بدل شدن پول تحليل بشه و همچنين قابل اعتماد بودن طرفهاي معامله يعني من که مي خوام يک جنسي از يکي از اعضاي گروه بخرم بايد مطمئن باشم که وقتي پول رو مي ريزم به حسابش اونم جنسو برام پست مي کنه.درضمن جنس زير 2000 تومن چيزي به غير از سي دي ميشه؟؟ يک سوال ديگه آيا امکانش هست که من با يکي از اعضاي انجمن که خارج از کشور هست معامله کنم؟؟
) به نظر من بيشتر بايد روي طريقه رد و بدل شدن پول تحليل بشه و همچنين قابل اعتماد بودن طرفهاي معامله يعني من که مي خوام يک جنسي از يکي از اعضاي گروه بخرم بايد مطمئن باشم که وقتي پول رو مي ريزم به حسابش اونم جنسو برام پست مي کنه.درضمن جنس زير 2000 تومن چيزي به غير از سي دي ميشه؟؟ يک سوال ديگه آيا امکانش هست که من با يکي از اعضاي انجمن که خارج از کشور هست معامله کنم؟؟[External Link Removed for Guests]
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
[External Link Removed for Guests]
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
[External Link Removed for Guests]

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1622 بار
- سپاسهای دریافتی: 668 بار
- تماس:
این موضوع مسلما مشکلاتی رو هم به وجود خواهد آورد.
البته با اعتبار دادن به فروشندگان توسط مدیریت ،کلی از این مشکلات رفع می شه، ولیکن با همین کار(اعتبار دادن به فروشندگان)
دامنه فروشنده ها و همچنین دامنه اجناس کم میشه.
Mahdi1944, جان
مسلما می دونید واسط شدن بین خریدار و فروشنده چه میزان بار از نظر زمانی و ..... رو روی دوشتون قرار میده،
و تقریبا این موضوع رو غیر ممکن میکنه....
چون راجع به این موضوع بنده خیلی فکر کردم ،البته شاید راهی وجود داشته باشه ک به فکر این حقیر نرسیده باشه
علی رغم تمام مشکلات احتمالی که مطمئنا با مدیریت خوب مدیران عزیزمون حل خواهند شد، بنده ایجاد یک فروشگاه رو
قدم مثبتی می دونم

البته با اعتبار دادن به فروشندگان توسط مدیریت ،کلی از این مشکلات رفع می شه، ولیکن با همین کار(اعتبار دادن به فروشندگان)
دامنه فروشنده ها و همچنین دامنه اجناس کم میشه.
Mahdi1944, جان
مسلما می دونید واسط شدن بین خریدار و فروشنده چه میزان بار از نظر زمانی و ..... رو روی دوشتون قرار میده،
و تقریبا این موضوع رو غیر ممکن میکنه....
چون راجع به این موضوع بنده خیلی فکر کردم ،البته شاید راهی وجود داشته باشه ک به فکر این حقیر نرسیده باشه
علی رغم تمام مشکلات احتمالی که مطمئنا با مدیریت خوب مدیران عزیزمون حل خواهند شد، بنده ایجاد یک فروشگاه رو
قدم مثبتی می دونم

- تماس:
از نظرات همه دوستان متشکرم.
ميدونيد دليل اراعه اين ايده چي بود؟من چند وقته دنبال فيلم هاي VCD پادشاهي ممنوعه و سوپر هيرو و و چند فيلم ديگه ميگشتم.هرچي تو فروشگاه هاي انلاين دنبالش گشتم پيدا نکردم.همش DVD بود.منم که پولم به خريد DVD ROM نميرسه.در نتيجه گفتم اينجا يه فروشگاه راه بندازيم که فروشنده هاش محدود نباشن.اين طور نباشه که يکي بياد جنسش رو بزاره و هر کي لازم داشت سفارش جنس رو بده.بلکه هر کي هرچي لازم داره اعلام کنه تا ديگران در صورت موجود داشتن اون جنس رو اراعه بدن.اينجوري فروشنده محوري به خريدار محوري تبديل ميشه.
از قيمت اجناس هم کاسته ميشه.ديگه در يه فروشگاه انلاين مثل .......... نموتونند يک DVD رو به قيمت 3000 تومان و يک CD رو به قيمت 1500-2000 تومان به مردم بندازن.
ميدونيد دليل اراعه اين ايده چي بود؟من چند وقته دنبال فيلم هاي VCD پادشاهي ممنوعه و سوپر هيرو و و چند فيلم ديگه ميگشتم.هرچي تو فروشگاه هاي انلاين دنبالش گشتم پيدا نکردم.همش DVD بود.منم که پولم به خريد DVD ROM نميرسه.در نتيجه گفتم اينجا يه فروشگاه راه بندازيم که فروشنده هاش محدود نباشن.اين طور نباشه که يکي بياد جنسش رو بزاره و هر کي لازم داشت سفارش جنس رو بده.بلکه هر کي هرچي لازم داره اعلام کنه تا ديگران در صورت موجود داشتن اون جنس رو اراعه بدن.اينجوري فروشنده محوري به خريدار محوري تبديل ميشه.
از قيمت اجناس هم کاسته ميشه.ديگه در يه فروشگاه انلاين مثل .......... نموتونند يک DVD رو به قيمت 3000 تومان و يک CD رو به قيمت 1500-2000 تومان به مردم بندازن.