تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 31 بار
- سپاسهای دریافتی: 23 بار
هادي آقازاده 2
من خيلي دوس داشتم خلبان هليكوپتر شم ولي كار به اونجا نرسيد همين پزشك چهارم مقدماتي رد شدم!
navid missle
يكي از دوستام سال پيش شركت كرد و خلباني هواپيما قبول شد الان سال اول آموزشش تموم شده,پارسال به من گفت كه زانو ها بايد به هم بچسبن, اونموقع من فهميدم كه زانوهام به هم نميچسبن براي همين رفتم دكتر
دكتر هم يه كفي كفش داد كه 6ماه استفاده كنم,منم همين كارو كردم(واقعا سخت بود) تا اين كه زانوهام كامل به هم چسبيدن ولي امروز بازم رد شدم.
من خيلي دوس داشتم خلبان هليكوپتر شم ولي كار به اونجا نرسيد همين پزشك چهارم مقدماتي رد شدم!
navid missle
يكي از دوستام سال پيش شركت كرد و خلباني هواپيما قبول شد الان سال اول آموزشش تموم شده,پارسال به من گفت كه زانو ها بايد به هم بچسبن, اونموقع من فهميدم كه زانوهام به هم نميچسبن براي همين رفتم دكتر
دكتر هم يه كفي كفش داد كه 6ماه استفاده كنم,منم همين كارو كردم(واقعا سخت بود) تا اين كه زانوهام كامل به هم چسبيدن ولي امروز بازم رد شدم.

- سپاسهای ارسالی: 31 بار
- سپاسهای دریافتی: 23 بار
navid missle نوشته شده:هادي جان زانو هام کاملا به هم نميچسبن حدود 2 انگشت بينشون فاصله هست نميدونم مجازه يا نه؟ (چقدر سخت ميگيرند)
m tomcat واقعا برات متاسفم حالا برنامت چيه ميخاي بازم تو يکي از رسته هاي ارتش استخدام بشي يا نه؟
در ضمن ميشه يکم از معاينات اونجا بگي راستي علت رد شدنت چي بود
چون تو معاينات عمومي رد شدم تو هيچ رسته اي نمي تونم شركت كنم
در مورد سخت گيري هم مطمين باش به دو انگشت گير ميدن .مشابه شما امروز زياد رد شد
معينات به اين صورت هست كه هر نفر يه برگه معاينه داره كه تمام مراحل داخلش هست(روان پزشكي و چشم و.... )
شما با اين برگه داخل يه سالن ميشيد كه تو اون سالن هر پزشكي يه اتاق داره.تو هر اتاق كه بري پزشك معاينت مي كنه و برگت رو ميگيره ميفرستدت بيرون بعد يه سرباز برگه هاي كساني كه قبول شدن رو مياره اگه برگه ي تو داخلشون باشه ميگيريو ميري پزشك بعدي اگر هم نباشه مثل من برميگردي خونه!!

- محل اقامت: سلماس
- سپاسهای ارسالی: 1256 بار
- سپاسهای دریافتی: 1595 بار
navid missle نوشته شده:يعني چي يعني اگه بين دو تا زانو فاصله داشته باشه نميتوني حتي تو رشته هايي مثل پدافند يا توپخانه يا درجه داري شرکت کني فکر کنم اشتباه ميکني دوست من
راستي نگفتي دوست عزيز علت اصلي رد شدن شما چي بود شما که ميگي زانوات به هم ميچسبيدن
دوست عزیزم اگه زانوهات کاملا به هم نچسبه نمی شه اگه اینطوری فورا به فکر درمان باش در ضمن پدافند رو بی خیال
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.