سلام دوستان.یه سوال داشتم.
به نظر شما اگه با دو کانکشن به صورت همزمان به اینترنت وصل بشیم تاثیری در سرعت داره.؟مثلا به طور همزمان با gprs و کارت اینترنت به اینترنت وصل بشیم.در ضمن الا که دارم این تاپیک رو مینویسم با دو کانکشن با هم وصل هستم.ولی به نظرم میاد که سرعتم از نصف gprs هم کمتر شده.به نظر شما دلیلش چیه؟
اتصال همزمان با 2 کانکشن؟
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
- سپاسهای ارسالی: 1817 بار
- سپاسهای دریافتی: 2632 بار
- تماس:
اتصال همزمان با 2 کانکشن؟

ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم

- تماس:
تا اونجایی که من میدونم با مودمهای معمولی نمیشه و چاره کار در این نرم افزار هست
دوست عزيز من پست قبلي رو در حالي فرستادم که همزمان با دو کانکشن وصل بودم.يکي مودم و ديگري gprs .فقط ميخام بدونم تاثيري در سرعت داره يا نه.؟چون به نظر خودم سرعتم کمتر شد.
براي اتصال از طريق gprs نيازي به مودم نيست.

امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
دوست عزيز درسته كه با دو تا ميتونيد هم زمان كانكت شيد ولي اگه دقت كنيد مي بينيد كه سند و رسيو يكي صفر ميششه و شما عملا با كانكشن دومي متصل هستيد
تنها در صورتي مي توناد سرعت اينترنت را افزايش داد كه از يك شركت كه multi link را پشتيباني مي كند استفاده كنيد و با دو خط تلفن و دو مودم به اينترنت متصل شويد
تنها در صورتي مي توناد سرعت اينترنت را افزايش داد كه از يك شركت كه multi link را پشتيباني مي كند استفاده كنيد و با دو خط تلفن و دو مودم به اينترنت متصل شويد

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
esijoon نوشته شده:تا اونجایی که من میدونم با مودمهای معمولی نمیشه و چاره کار در این نرم افزار هست
دوست عزيز من پست قبلي رو در حالي فرستادم که همزمان با دو کانکشن وصل بودم.يکي مودم و ديگري gprs .فقط ميخام بدونم تاثيري در سرعت داره يا نه.؟چون به نظر خودم سرعتم کمتر شد.
براي اتصال از طريق gprs نيازي به مودم نيست.
جناب از پست اولتون هم مشخص بود که همزمان موفق شدین با دو کانکشن به اینترنت وصل بشین!
این برنامه برای این هست که سند و رسیو چند کانکشن مختلف رو برای استفاده همزمان با هم ادغام کنه ...
[External Link Removed for Guests]

- تماس:
SORENA, جان
برنامشو داري؟ميشه برام بذاري؟ممنون ميشم.
برنامشو داري؟ميشه برام بذاري؟ممنون ميشم.

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
البته من چند سال پيش تو كافي نت كه بودم اين كار را آزمايش كردم.
چند تا مسئله هست.
اول اگر با دو اتصال به اينترنت وصل باشيد و اين اتصال ها شما را از يك پل به اينترنت وصل كنه موجب بالا رفتن پهناي باند ميشه نه سرعت.
اما اگر از دو پل متفاوت براي اتصال به اينترت استفاده شده باشه، سرعت شما ميشه حاصل نصف سرعت بيشتر + سرعت كمتر.
البته اين هم باز هميشگي نيست و براي خودش يك سري فاكتور داره. اما در هر حالت شما بايد اتصالات را با نرم افزار هاي مخصوص طراحي كني. تقسيم بار كرد روي يك سيستم كار دشواري هست كه كمتر نرم افزاري از پسش بر مي آد
من توي كافي نت روي سرور اين كار را كردم
4 تا سيستم را گذاشتم روي يك اتصال Wierless
4 تا سيستم ديگه را هم گذاشتم روي DSL
كه به خوبي جواب داد. سرعت خود سرور هم بد نبود. اما فقط براي آپلود و كارهايي كه امكان تقسيم داده ها بود جواب مي داد نه زماني كه يك صحفه لود مي شه. چون شما نمي تونيد بگيد نصف صحفه را لود كن.
البته يك راهي هم داريد براي اينكار كه يه كم بايد بگردي
استفاده از مرورگر هايي كه قابليت اتصال به چند پايگاه براي مشاهده يك وب را داشته باشند. بايد گشت من اون زمان نتونستم پيدا كنم ديگه دنبالش نرفتم
چند تا مسئله هست.
اول اگر با دو اتصال به اينترنت وصل باشيد و اين اتصال ها شما را از يك پل به اينترنت وصل كنه موجب بالا رفتن پهناي باند ميشه نه سرعت.
اما اگر از دو پل متفاوت براي اتصال به اينترت استفاده شده باشه، سرعت شما ميشه حاصل نصف سرعت بيشتر + سرعت كمتر.
البته اين هم باز هميشگي نيست و براي خودش يك سري فاكتور داره. اما در هر حالت شما بايد اتصالات را با نرم افزار هاي مخصوص طراحي كني. تقسيم بار كرد روي يك سيستم كار دشواري هست كه كمتر نرم افزاري از پسش بر مي آد
من توي كافي نت روي سرور اين كار را كردم
4 تا سيستم را گذاشتم روي يك اتصال Wierless
4 تا سيستم ديگه را هم گذاشتم روي DSL
كه به خوبي جواب داد. سرعت خود سرور هم بد نبود. اما فقط براي آپلود و كارهايي كه امكان تقسيم داده ها بود جواب مي داد نه زماني كه يك صحفه لود مي شه. چون شما نمي تونيد بگيد نصف صحفه را لود كن.
البته يك راهي هم داريد براي اينكار كه يه كم بايد بگردي
استفاده از مرورگر هايي كه قابليت اتصال به چند پايگاه براي مشاهده يك وب را داشته باشند. بايد گشت من اون زمان نتونستم پيدا كنم ديگه دنبالش نرفتم
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 327 بار
- تماس:
Re: اتصال همزمان با 2 کانکشن؟
esijoon نوشته شده:سلام دوستان.یه سوال داشتم.
به نظر شما اگه با دو کانکشن به صورت همزمان به اینترنت وصل بشیم تاثیری در سرعت داره.؟مثلا به طور همزمان با gprs و کارت اینترنت به اینترنت وصل بشیم.در ضمن الا که دارم این تاپیک رو مینویسم با دو کانکشن با هم وصل هستم.ولی به نظرم میاد که سرعتم از نصف gprs هم کمتر شده.به نظر شما دلیلش چیه؟
تو این چندتا لینک یک چیزهایی راجب این موضوع هست
اولی : [External Link Removed for Guests]
دومی : [External Link Removed for Guests]
سومی : [External Link Removed for Guests]
چهارمی : [External Link Removed for Guests]
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)
آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)