من يه فلش مموري مدل transcend به USB كامپيوتر نصب كردم اما اونو نميشناسه ؟براي اين مدل روي ويندوز xp هم درايوري وجود نداره(درايور نمي خواد) در ضمن فلش مموري روي يه كامپيوتر ديگه كاركرده و مشكلي نداره! ميخواستم ببينم كسي ميتونه كمكم كنه؟؟؟ خيلي متشكر ميشم چون روش اطلاعاتي هست كه نياز دارم؟؟
اگه كسي ميدونه لطفا بگه تصويري از خطايي كه هنگام نصب به سيستم ميده
itiranpc,
اين موضوع به نسخهي ويندوز ، نوع چيپ USB روي مادربورد و يا حتي خود پورت USB مربوطه، امتحان کنيد ببينيد روي ديگر پورتهاي اون کامپيوتر هم همين مشکل رو داره؟
در اين صورت ببينيد درايور USB رو از ديسک مادربورد نصب کرديد يا خير، و در صورتي که مشکلي رفع نشد، به احتمالا زياد مشکل به ويندوز شما مربوط هست که ممکنه نسخهي ناقص باشه، و در صورتي که با نصب ويندوز کامل SP2 يا SP3 باز هم مشکل رفع نشد، مشکل به مادربورد شما مربوط هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
مشكل با عوض كردن پورت USB حل شد اما يعني هر پورت USB مخصوص يه كاريه چون من پرينترم روي يك پورت اما فلش روي اون پورت جواب نميده؟ يه سوال ديگه هم داشتم :كامپيوتر من 6 جاي اتصال كابل USB داره اما دوتاش مشكل پيدا كرده يه جوري ميشه اونارو درست كرد؟؟
از راهنمايي هاتون ممنونم
itiranpc نوشته شده:مشكل با عوض كردن پورت USB حل شد اما يعني هر پورت USB مخصوص يه كاريه چون من پرينترم روي يك پورت اما فلش روي اون پورت جواب نميده؟ يه سوال ديگه هم داشتم :كامپيوتر من 6 جاي اتصال كابل USB داره اما دوتاش مشكل پيدا كرده يه جوري ميشه اونارو درست كرد؟؟ از راهنمايي هاتون ممنونم
itiranpc,
پورتها اگر با دقت کافي شاخته نشده باشند در ارتباط با دوايسهاي مختلف ممکنه جوابهاي متفاوتي دربافت کنيد، وگرنه در شرايطي که استاندارد ساخته شده باشند، مشکلي بين پورتهاي مختلف خود مادربورد وجود نداره، اين موضوع در مورد پورتهاي روي خود کيس بيشتر رخ ميده، چون عمدتا از دقت و استاندارد لازم برخودار نيستند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
به ندرت USB روي XP محتاج به نصب درايور هست اما مادربرد شما شايد از اون نوادر باشه که بايد درايور براش نصب کنيد حتي توي XP. شايد هم حرارت بالا چند تا از پورت ها را خراب کرده باشه ... مي توني از پل USB که روي PCI مي شينه واسه توسعه درگاه هات استفاده کني