h1h2h3 نوشته شده:در جواب آقای h1h2h3 باید بگم لطف کنید تمامی مشخصات خود رو از وزن و تیپ بدنی با دوره های مکملی که گرفتید و با نتایج حاصل شده با تاریخ ذکر کنید تا جواب کلی هم دریافت کنید. با سپاس از شما...( در همین قسمت ذکر کنید و PM ندین تا جواب برای دیگران هم آموزنده باشه).
من کلا 9 ماه درام بدنسازی کار می کنم از تاریخ 1386/1/14 تا 1386/10/3 تو این تاریخ یک دوره کربوهیدرات و یک دوره هم کراتین رفتم بعد آسیب دیدگی داشتم و نتونستم کار کنم. دوباره از1387/1/26 شروع کردم و از تاریخ 1386/3/1 به مدت 20 روز دوره پروتئین و کراتین رفتم .
قد : 176
وزن : 72
قبل دوره سال 87 :
دور بازو : 33
دور سینه : 95
دور شکم : 86
بعد از دوره :
دور بازو : 34
دور سینه : 97
ران :55
دور شکم : 86
به احتمال زیاد شما در دسته ی اکتومورف ها قرار دارید. با اینکه اندازه هاتون تغییر کرده اندازه ی شکمتون تغییر نکرده که گویای همین قضیه است!
اگر پروتئینتون تموم شده یه پیشنهاد دارم:
15 روز کاملا آف باشید وتمرین نکنید.هیچ مکملی هم مصرف نکنید.بعد از 15 روز شروع کنید با حد واسط فشار 30 درصد از کل قدرت با تغذیه ی پر کربوهیدرات و کم پروتئین بدون مکمل تا 14 روز. حالا با حد واسط 70 درصد قدرت, رژیم رو با کربو بالا ادامه داده مصرف ویتامین رو شروع کنید.پروتئین رو هم کمی بیشتر کنید.(10 گرم بیشتر (از غذا)) و بدون مکمل.ویتامین رو ادامه بدین تا 10 روز. بعد مصرف مکمل پروتئین با کربو هیدرات بالا (Hardgainers) رو شروع کنید.و تا آخر دوره رو حفظ کنید. بعد از 25 روز شروع به زدن وزنه تا 20 درصد بالای حد خود بزنید.(با یار تمرینی).-->120 درصد قدرت. تکرارها برای دوره ی اول 10 تا 12. دوره ی دوم هم 10 تا 12. دوره ی سوم 8 تا 10. ترجیحا ظهرها یا عصرها تمرین کنید. از برنامه های ترکیبی استفاده کنید.نیازی به هوازی ندارید.سوپر ست نزنید.فقط زمانی فشار زیاد به خود وارد کنید که مطمئن باشید کربو و پرو کافی به بدن رسانده اید.آسیب دیدگی در کدوم قسمت بوده؟ در اون قسمت با دستگاه کار کنید و استفاده از وزنه های آزاد رو کنار بگذارید.قرص مخمر آبجو از داروخانه تهیه کرده و روزانه 2 عدد ترجیحا صبح ها با صبحانه میل نمایید.بیشتر از 45 دقیقه تا 1 ساعت کار نکنید.
اگر به نصایح درست عمل کنید تا آخر تابستون 6 تا 7 کیلو خالص به بدنتون اضافه می کنید. تابستون رو از دست ندین!
پیروز باشید...

)
یک پست جداگانه هم بزنید برای اصطلاحاتی که راجب مکمل ها باید بدونیم مثل مکمل ها MEGA MASS

فعلا" يا علي
هر چقدر پيشرفت کردين بگين تا برنامه بعدي رو براتون بنويسم