نكات جالبي كه تو اين تاپيك ديدم
1- روش از كار انداختن ناو هواپيما بر بوسيله كاتيوشا !! البته نفهميدم از نوع ميني يا بزرگ .
2- برابري اف 4 با اف 15 هابي آمريكا ( البته هيچ كس يادش نيست كه اف 15 هاي عربستان كه به شير بي يال و دم و اشكم معروف هستند يك دوتا از اف 4 هاي ما را انداخته اند )
3- تجهيز نيروي هوايي به سوخو 27 و ميگ 31 ( البته ظاهرا اين 2 نوع هواپيما را گذاشته اند فقط و فقط روز جنگ استفاده بشه چون تا حالا هيچ كس نديد ه هيچ كس هم نگفته ما داريم ميدونيد آخه خريد هواپيماي جنگنده مثل خريد ماست از بقال ميبخشيد سوپر سر كوچه هست و ميشه پنهانش كرد )
4- لود شدن موشك فونيكس روي ميگ 29
5- برابري جت 9 متري آموزشي شفق كه تا حالا كسي نگفته پريده با اف 22 و اف 35
6- از كار افتادن كل ناوگان امريكا با غرق كردن يك فروند كشتي سوخت رسان ( البته اصلاح اش ميكنم از كار افتادن كل ناوگان غير هسته اي آمريكا يك ماه پس از غرق شدن تنها كشتي سوخت رسان به شرطي كه در اين يك ماه هيچ تانكر ديگري نياد )
7- نابود كردن يك شبه جزيره بي دفاع ديوگو گارسيا
و نكاتي كه در ادامه احتمالا خواهيم ديد.
1- برابري اف 5 با اف 16
2- لود شدن فونيكس روي تمام هواپيماها از اف 7 گرفته تا ايران 140 و سسنا و گلايدر و ...
3- لود شدن شهاب 3 روي هواپيما هاي سوخت رسان
4-از كار انداختن رزم ناوهاي آمريكا با خمپاره 60
در مجموع هرچي ما داريم را 10 برابر بيشتر و 10 برابر قوي تر و هرچي آمريكا دارد را 10 برابر كمتر و 10 برابر ضعيف
تر هست و اين وسط واقع گرايي فقط قرباني مشه
A10,
حرفات بيشتر به جک شبيه ميمونه.من کجا گفتم که ميشه ناو رو با کاتيوشا از کار انداخت؟من گفتم ميشه با زدن شيار فلاخن از پرواز هواپيماهاش موقتا جلوگيري کرد.اصلا ميدوني فلاخن چيه؟
باند پرواز ناو هواپيمابر بسيار کوتاه است و براي رساندن سرعت هواپيما به حد مورد نياز از وسيله اي به نام فلاخن استفاده ميکنند.يک وسيله قلاب مانند که در چرخ جلوي هواپيما قفل ميشه و اون رو با سرعت به جلو ميکشه.
حالا اگه نباشه ديگه هواپيما نميتونه از روي باند بپره.
بعد از اون منظور من اين نبود که با کاتيوشا بهش شليک کنيم.منظور من اين بود که با مهماتي به اندازه موشک کاتيوشا هم ميشه اين کار رو کرد.
چيز ديگه گيرت نيومد..از حرف من خرده گرفتي.
راستي ميشه بگي کي f15 عربستان f4 مارو انداخت.؟
در مورد لود شدن موشك فونيكس روي ميگ 29 هم بايد بگم متخصصان کشور از اين کارا خوب بلدن.وقتي موشک زمين به هواي هاگ رو روي تانکت سوار ميکنند خوب حتما ميتونند فونيکس هم روي ميگ نصب کنند.
در مورد از كار افتادن كل ناوگان امريكا با غرق كردن يك فروند كشتي سوخت رسان هم بايد بگم که احتمالا متن من رو کامل نخوندي.يه بار ديگه کامل بخونش.
در مورد و نكاتي كه در ادامه احتمالا خواهيم ديد.
1- برابري اف 5 با اف 16
2- لود شدن فونيكس روي تمام هواپيماها از اف 7 گرفته تا ايران 140 و سسنا و گلايدر و ...
3- لود شدن شهاب 3 روي هواپيما هاي سوخت رسان
4-از كار انداختن رزم ناوهاي آمريكا با خمپاره 60 هم اين حرفت يه توهين به بچه هايي است که در اين تاپيک پست زدند.
لطفا اگر نظري داري با سند و مدرک حرفت رو بزن .
navid missle,
اسي جام مطمئني موتوره ؟ اخه موتور اونجا چي کار ميکنه به نظر يه توپ مياد خوشحال ميشم بيشتر توضيح بدي
راستي دوست من اگه اسکنر داري ميشه لطف کني اين کتابو اسکن کني برا ما بزاري اخه فکر نکنم بيرون بفروشنش
در مورد قايق بايد بگم که اين قايق اصلا توپ روش سوار نميشه.چون در دسته ادوات سبک هست.سوار شدن توپ روي اين قايق مثل سوار شدن توپ فجر روي قايق موتوري ميمونه.من در فيلمي که شبکه خبر از رزمايش پخش کرد پردانه روي موتور رو هم ديدم.حرکت اين قايق مثل حرکت هاورکرافت ميمونه فقط به خاطر قدرت موتور و جثه کوچک و وجود دو بالک در طرفين ميتونه پرواز کنه.قابليت شليک موشک(مدل موشکاش رو نميدونم)به سه طرف رو داره.جلو از زير بدنه و طرفين از زير بالها.
راستي اون کتاب 440 صفحه است و من هم اسکنر ندارم.فکر کنم يه جا تو اينترنت براي فروش ديدم.يه سرچ بکن پيداش ميکني.تو گوگل اسم کامل کتاب رو بزن.ايشاالله که پيدا ميکني.

.نظر و پيشنهاد مدرک نمي خواد.