FOADDDDR, جان
اين چه تانكي نشنيده بودم اين يه قلم رو !
اطلاعاتي ازش داريد؟
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
دوست عزيز راه هاي مختلفي هست ولي اسان ترين اينه:
بريد پايين همين صفحه
زده (ارسال جواب)
كليك كنيد.صفحه ي جديدي باز مي شه به دنبال گزينه ي (اضافه كردن تصوير به پست ) بگرديد كه به رنگ ابي هست كليك كنيد صفحه اي كوچك باز مي شه روي گزينه ي Browse كليك كنيدعكس خود را انتخاب كنيد و گزينه ي Upload it رو فشار بدين .عكس بعد از چند لحظه روي صفحه مي اد(در يك لينك) سپس دكمه ي (ارسال) رو فشار بدين و
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
شايد توي ويکي پديا بشه مطلبي پيدا کرد
من توي کتاب بالستيک ارتش که قديمي بود ديدم
ساخت کره شمالي هست که تجهيزات ضد هسته اي داره
کپي تانک هاي روسي با تغييرات
من هم تصمیم گرفتم منتخب مجموعه عکس هایی که از نیرو های مسلح ایران دارم رو در این تاپیک قرار بدم تا مجموعه کامل تر بشه از دوستان هم درخواست می کنم مشارکت داشته باشند . خیلی از عکس ها ممکن است برای شما تکراری باشند ... مجموعه ها منظم نباشد و یا احتمالا در همین تاپیک یا تا پیک های دیگر قرار داده شده باشند . بابت موارد ذکر شده از قبل پوزش می طلبم ببینیم امشب چقدر جلو می رویم