شاید من منظورمو درست بیان نکردم به هر حال ما میدونیم در زمانی که جنگی شروع بشه چه نیروهایی وارد عمل میشن صحبت من بر سر این بود که به چه شکل میشه از این نیروها وامکانات استفاده
کرد تا بیشترین خسارت را به دشمن وارد کرد ودرعین حال کمترین خسارت را متحمل شد!
شبيه سازي حمله کوتاه مدت آمريکاوتوان دفاع ايران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا
viper نوشته شده:شاید من منظورمو درست بیان نکردم به هر حال ما میدونیم در زمانی که جنگی شروع بشه چه نیروهایی وارد عمل میشن صحبت من بر سر این بود که به چه شکل میشه از این نیروها وامکانات استفاده
کرد تا بیشترین خسارت را به دشمن وارد کرد ودرعین حال کمترین خسارت را متحمل شد!
استفاده در زمان جنگ بستگی به نوع تجهيزات ا موزش تاکتيک استرتژی داره
کلن همه چيز را ميشه به سه پايه اساسی تقسيم کرد
تهرک
اتش
پدافند قير ع امل
-
ابتدا قطعا شروع کننده حمله دشمن خواهد بود لذا برای اینکه کمترین خسارت را ببینیم بهتر است با کلیه اقدامات ممکن مثل از تیررس خارج کردن تجهیزات نظامی و تغییر مکان انها بطور مدام و استفاده از ماکتهای منحرف کننده و امکانات اطلاع رسانی غلط به دشمن
بیشترین تجهیزات ممکن رو حفظ کنیم برای مورد دوم که وارد کردن بیشترین خسارت به دشمن است میبایست اطلاعات دقیقی از تحرکات و محل فعالیت آنها را به یگان های ضربتی موشکی داد و با ارسال حجم اتش بالا امکان عملیات استشهادی را برای یگانهای مربوطه ایجاد کرد البته باید توجه کرد که گسترش بی برنامه و بی هدف عملیات باعث ضررو زیان بالا خواهد شد لذا در محدوده عملکرد دشمن باید عمل کرد و در صورت گستاخی بیش از حد به فکر دیگر اهرمها مثل تنگه هرمز افتاد
بیشترین تجهیزات ممکن رو حفظ کنیم برای مورد دوم که وارد کردن بیشترین خسارت به دشمن است میبایست اطلاعات دقیقی از تحرکات و محل فعالیت آنها را به یگان های ضربتی موشکی داد و با ارسال حجم اتش بالا امکان عملیات استشهادی را برای یگانهای مربوطه ایجاد کرد البته باید توجه کرد که گسترش بی برنامه و بی هدف عملیات باعث ضررو زیان بالا خواهد شد لذا در محدوده عملکرد دشمن باید عمل کرد و در صورت گستاخی بیش از حد به فکر دیگر اهرمها مثل تنگه هرمز افتاد

-
- سپاسهای ارسالی: 381 بار
- سپاسهای دریافتی: 132 بار
masoud1343 نوشته شده:ابتدا قطعا شروع کننده حمله دشمن خواهد بود لذا برای اینکه کمترین خسارت را ببینیم بهتر است با کلیه اقدامات ممکن مثل از تیررس خارج کردن تجهیزات نظامی و تغییر مکان انها بطور مدام و استفاده از ماکتهای منحرف کننده و امکانات اطلاع رسانی غلط به دشمن
از شما ممنونم که بالاخره جوابی مناسب باسوال من دادید
تعقییر مکان وایجاد ماکتهای منحرف کننده نظر خوبی منم موافقم به عنوان مثال میشه از این ماکتها برای سکوهای پرتاب موشک بالستیک در کنار سکوهای واقعی استفاده کرد
یا باتعقییر دادن موقعییت سایت های پدافندی هواپیماهی دشمن راقافل گیر کرد
من نظر دیگهای هم دارم چون در این چنین حملاتی سیستم های مخابراتی دچار اخلال می شوند بهتر با برنامه ریزی ازقبل وپیشبینی اتفاقات ممکن اختیار عمل رابه فرماندهان هر بخش داد
که کمتر نیاز به گرفتن دستور از فرماندهان باشه
یا مثلاً با برقرار کردن ارتباط رنجهای پدافندی با هم دیگه از قابلیت اونا بهصورت مشترک استفاده کرد
البته من شنیدم همچین کاری انجام شده سامانه های پدافندی را بافیبرهای نوری به هم مرتبط میکنند که کمتر دوچار اخلال شوند

-
[quote="هادي آقازاده 2"]همه پدافند هاي قوي براي اينکه هدف به راحتي نابود بشه از اين ارتباط بهره مي گيرند[/quo
بانظر شما موافق نیستم همه سیستم های پدافندی از این قابلیت استفاده نمی کنند منظور من این بود که مثلاٌ یک سایت مستقل هاوک را به سایت دیگری که درشعاع رادار اول قرار دارد
قرار داد متصل کرد به این ترتیب مثلاً اگر سایت اول مورد تهاجم قرار گرفت بتواند رادار را خاموش کند واز قابلیت رادار جایگزین استفاده کرد البته من نمیدونم این کار تا چه حد علمی وعملی است
بانظر شما موافق نیستم همه سیستم های پدافندی از این قابلیت استفاده نمی کنند منظور من این بود که مثلاٌ یک سایت مستقل هاوک را به سایت دیگری که درشعاع رادار اول قرار دارد
قرار داد متصل کرد به این ترتیب مثلاً اگر سایت اول مورد تهاجم قرار گرفت بتواند رادار را خاموش کند واز قابلیت رادار جایگزین استفاده کرد البته من نمیدونم این کار تا چه حد علمی وعملی است
بچه ها من تنم براي جنگ ميلزره
شما الان اينجا در ظاهر ميگيد جنگ و جنگ ولي وقتيکه صداي موشک و راکت رو بشنويد و اشتباها يکي از خانه هاي اطرافتون هدف بمب و راکت قرار بگيره اونوقت چه مي کنيد
من خودم زمانيکه 3 ساله بودم کنار خونه مشغول بازي بودم که هواپيما هاي ميگ 21 عراق رو ديدم خانه همسايه رو زدند
اين صحنه هنوز در ذهن من وجود داره
هيچ وقت اين صحنه ها از ذهنم دور نخواهد شد
شما الان اينجا در ظاهر ميگيد جنگ و جنگ ولي وقتيکه صداي موشک و راکت رو بشنويد و اشتباها يکي از خانه هاي اطرافتون هدف بمب و راکت قرار بگيره اونوقت چه مي کنيد
من خودم زمانيکه 3 ساله بودم کنار خونه مشغول بازي بودم که هواپيما هاي ميگ 21 عراق رو ديدم خانه همسايه رو زدند
اين صحنه هنوز در ذهن من وجود داره
هيچ وقت اين صحنه ها از ذهنم دور نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
من هر چند اطلاعات نطامي خوبي ندارم اما يه كم سرم تو سياست پشت پرده هست ...
3 دليل وجود دارد كه امكان حمله آمريكا به ايران را نه تنها به 0 مي رساند بلكه بيان مي كند كه آمريكا از درگير شدن ايران با هر كشور ديگر نيز ممانعت به عمل خواهد آورد.
1. موقعيت ايران از نظر جغرافيايي: هر چند جنگ عراق را جنگ خليج ناميدند اما سهم عراق از خليج در مقابل سهم ايران ناچيز است. به خطر اقتادن تبادلات اقتصادي خليج فارس حتي براي يك روز آن قدر خطرناك است كه آمريكا سالانه چند ناو در آن براي حفظ آرامش مي گذارد تا مشكلي پيش نيايد. چه برسد به مدل شما كه چند هفته به طول انجامد...
2. متحدان ايران در جهان، ما هرچه از نظر دولت ها در انزوا رفته ايم، همانقدر در ميان مردم جهان و ملت ها نفوذ كرده ايم، البته بنده اين را به استناد اخبار منتشره و ... نمي گم، من مسلط به چند زبان دنيا هستم و اين را از بررسي عمومي جهان متوجه شدم. بازتاب حمله به ايران:
در آفريقا: حمله مردم به زندان ها، تاسيسات و ... وابسته به آمريكا و اروپا ( احتمالاً با همان خشونت آفريقايي)
در اروپا: سخنراني ها و تظاهرات دانشجويان و اساتيد دانشگاه ها
در آسيا: جز خود ايران، اخلال در كل منطقه خاورميانه، افزايش جنبش حزب الله لبنان، اخلال در شرق دور (مالزي، اندونزي - كه الان دارن تك پوش هايي مي پوشن كه روش عكل خامنه اي و احمدي نژاد هست
)
و در آمريكا:
اخلال در تمام سازمان ها از جمله: نيروي پليس به علت حضور بيش از 3000 هزار نيروي ايراني، ناسا با بيش از 230 تن مدير ايراني و 2000 كارمند ايراني، ميكروسافت با بيش از 400 متخصص ايراني، مشكل عمده در صنعت داروسازي - چرا كه اين صنعت در غرق ايرانيان است.
آمريكاي جنوبي: افزايش تحركات چاوز، و ...
3. تفاوت هايي كه ايران با ديگر كشور ها دارد حتي آمريكا:
صادرات: نفت خام، نفت سفيد، گازوئيل، برق، طلا، مس، نيكل، ذغال سنگ، سبزيجات، ميوه جات، زعفران و پسته و ...
محوريت در: راه هاي ارتباطي شرق دور و اروپا(ريلي، جاده اي)، كليد دار خليج فارس، پل ارتباطي روسيه با آب هاي آزاد، خطوط انتقال انرژي آسيا،
مركزيت تهران در: سازمان كنفرانس اسلامي، سازمان مجالس آسيايي، قوات قضايي اسلامي، قوات قضايي آسيايي، و به زودي: مركزيت نيروي نظامي خاورميانه و شمال ( ايران، روسيه، قزاقستان، عربستان، مصر، سوريه، پاكستان. لبنان يا اسرائيل كه موضوع بحث كنوني است)
جنگي در كار نخواهد بود، مگر در بازي جنرال 
3 دليل وجود دارد كه امكان حمله آمريكا به ايران را نه تنها به 0 مي رساند بلكه بيان مي كند كه آمريكا از درگير شدن ايران با هر كشور ديگر نيز ممانعت به عمل خواهد آورد.
1. موقعيت ايران از نظر جغرافيايي: هر چند جنگ عراق را جنگ خليج ناميدند اما سهم عراق از خليج در مقابل سهم ايران ناچيز است. به خطر اقتادن تبادلات اقتصادي خليج فارس حتي براي يك روز آن قدر خطرناك است كه آمريكا سالانه چند ناو در آن براي حفظ آرامش مي گذارد تا مشكلي پيش نيايد. چه برسد به مدل شما كه چند هفته به طول انجامد...
2. متحدان ايران در جهان، ما هرچه از نظر دولت ها در انزوا رفته ايم، همانقدر در ميان مردم جهان و ملت ها نفوذ كرده ايم، البته بنده اين را به استناد اخبار منتشره و ... نمي گم، من مسلط به چند زبان دنيا هستم و اين را از بررسي عمومي جهان متوجه شدم. بازتاب حمله به ايران:
در آفريقا: حمله مردم به زندان ها، تاسيسات و ... وابسته به آمريكا و اروپا ( احتمالاً با همان خشونت آفريقايي)
در آسيا: جز خود ايران، اخلال در كل منطقه خاورميانه، افزايش جنبش حزب الله لبنان، اخلال در شرق دور (مالزي، اندونزي - كه الان دارن تك پوش هايي مي پوشن كه روش عكل خامنه اي و احمدي نژاد هست
)
و در آمريكا:
اخلال در تمام سازمان ها از جمله: نيروي پليس به علت حضور بيش از 3000 هزار نيروي ايراني، ناسا با بيش از 230 تن مدير ايراني و 2000 كارمند ايراني، ميكروسافت با بيش از 400 متخصص ايراني، مشكل عمده در صنعت داروسازي - چرا كه اين صنعت در غرق ايرانيان است.
صادرات: نفت خام، نفت سفيد، گازوئيل، برق، طلا، مس، نيكل، ذغال سنگ، سبزيجات، ميوه جات، زعفران و پسته و ...
محوريت در: راه هاي ارتباطي شرق دور و اروپا(ريلي، جاده اي)، كليد دار خليج فارس، پل ارتباطي روسيه با آب هاي آزاد، خطوط انتقال انرژي آسيا،
مركزيت تهران در: سازمان كنفرانس اسلامي، سازمان مجالس آسيايي، قوات قضايي اسلامي، قوات قضايي آسيايي، و به زودي: مركزيت نيروي نظامي خاورميانه و شمال ( ايران، روسيه، قزاقستان، عربستان، مصر، سوريه، پاكستان. لبنان يا اسرائيل كه موضوع بحث كنوني است)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
Negar.int نوشته شده:من هر چند اطلاعات نطامي خوبي ندارم اما يه كم سرم تو سياست پشت پرده هست ...
1. موقعيت ايران از نظر جغرافيايي: هر چند جنگ عراق را جنگ خليج ناميدند اما سهم عراق از خليج در مقابل سهم ايران ناچيز است. به خطر اقتادن تبادلات اقتصادي خليج فارس حتي براي يك روز آن قدر خطرناك است كه آمريكا سالانه چند ناو در آن براي حفظ آرامش مي گذارد تا مشكلي پيش نيايد. چه برسد به مدل شما كه چند هفته به طول انجامد...![]()
در آسيا: جز خود ايران، اخلال در كل منطقه خاورميانه، افزايش جنبش حزب الله لبنان، اخلال در شرق دور (مالزي، اندونزي - كه الان دارن تك پوش هايي مي پوشن كه روش عكل خامنه اي و احمدي نژاد هست)
و در آمريكا:
دوست عزیز باتوجه به این تعاریفی که از خودتان کردید از حضرت عالی بعید که باز موضع بحث را به سمت دیگه ای منحرف می کنید
دوست عزیز برادر من بحث ما برسر راههای مقابله با اینچنین تحدیداتی بود صرفنظر از تمام مسائل سیاسی حالا من نمیدونم به چه شکلی باید بگم که ما بحث سیاسی نمیکنیم
درعین حال از دوستانی که متوجه این مطلب بودند وتوضیهاتی دادند ممنونم حالا اگر دوستان باز میخوان این بحث ما رابه سمت بازی ژنرال وwoeوwov ببرند مختارند!