ایا عملی استمدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

ایا عملی است

هادي آقازاده 2 نوشته شده:ممنون ولي در اين جا عکسي نيست در ضمن هنوز شما به اين مي گيد نسبتتتتتا خوب بابا دو تا نمايشگر کريستال و هاد و خيلي امکانات داره ولي شک دارم که مال صاعقه باشه ان شا الله که هست در ضمن دوستان یه روش بمباران هست به نام toss bombing که در ان هواپیما در حال صعود بمب ها رو می ریزه می خواستم بدونم ما با این تاکتیک نزدیک یه هدف یا به فرض ناو بشیم و چون در ارتفاع پایین هستیم ما رو در رادار نخواهند داشت در یک لحظه اوج گیری کرده بمب ها رو بریزیم و بعد ده برو که رفتیم![]()
![]()
ایا عملی است
kamran_25200 نوشته شده:در مورد اذرخش اينکه در حد اف5 نيست خيلي بزرگتر حداقل5/1برابر به بالا چون اذرخش صاعقه نيست که براي تهاجم نزديک به کار بره بلکه يه شکاري-بمب افکن ميان وزن با توانايي هاي بالاست . فقط خواهشا يه سري حرفها رو نزنيد که اين اف5که فلان شده و رنگ شده و اين چيزا. يا قبول کنيد يا نپرسيد منتظر پرواز رسمي اون باشيد. صاعقه روهم ميگفتن پرواز نکرده اما چندين سال پيش پرواز کرد اما زمان زيادي از رونمايي اون نمي گذره.موفق باشيد

اصلا درست هم نيست بخايم خيلي وارد جزئيات بشيم
kamran_25200 نوشته شده:سلام.شما منظور منو متوجه نشدي منم اصراري ندارم و به اندازه کافي بحث ها باز کردم بيش از اين شرمنده ام اما شايد شما بهتر از من درک مي کني. دوران توپ به سر اومده عزيز من هرچند هنوز کارايي مي تونه داشته باشه. چرا همش مثال صاعقه نسل اول رو مي زنيد. شما که از نسلها و طرحها خبري نداريد آقاجون اين چيزي که شما ديديد در برابر اون صاعقه اصلي مثل قوطي حلبي در برابر يه زره فولادي هست.فکر کنم به اندازه کافي بحث باز شد.
شاه قصد داشت جنگنده واي اف 17رو در ايران بسازه زمانبندي براي سال 65تا68بسته شده بود که به انقلاب خورد ولي نقشه ها براي اشنايي و بررسي در ايران بود برنگشت به کمپاني فرستنده.
اذرخش رگه هايي از اين جنگنده که پايه اف 18هست داره.
در مورد روسها هم مي گم با پول خودشونو هم مي فروشن چه برسه سلاح.
موفق باشيد

راستي در مورد حمله به ناوهاي هواپيمابر يه سوال دارم تو جنگ جهاني دوم و در جريان نبرد ميدوي امريکايي ها موفق شدن ناو هواپيمابر کاگا رو با 4 تا بمب که از طريق جنگنده ها شون پرتاب شده بود غرق کنن ميخام بدونم اگه ناوهاي امروزي مورد حمله 4 بمب قوي قرار بگيرن چه اتفاقي ميفته ايا اين بمب ها ميتونن ناو رو غرق کنن