يک سوال فوري درباره ياهو مسنجر

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

دوست عزيز مشکل شما يکم عجيب هست اما اگر هدف شما صرفا چت کردن مي تونيد از مسنجرهاي ديگه استفاده کنيد ...
مثل paltalk
ياهو مسنجر ديگه دمده شده ...
این احتمال هم وجود داره که برنامه ی مسنجر شما مشکل داره اگر از cd استفاده می کنید این احتمال زیاد هست همون طور که دوستان فرمودند یک برنامه ی مطمین رو نصب کنید ...
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمين آريايي
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط Mamool »

اگه آنتي ويروس يا فايروال استفاده مي کني شايد مشکل از اون باشه.
[FONT=Microsoft Sans Serif]
  نمی توانی بالا بروی پس سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای بالا  

New Member

پست توسط mostafa_9270063 »

Mamool اولا من اصلا از آنتی ویروس استفاده نمی کنم دوم فایروال چیست؟
unknown20 من نتونستم دانلود کنم اصلا دانلود نمی کنه اگه میش ه یک یاهو مسنجر 9 ( بتا) برای دانلود مستقیم بگذارید
New Member

کسی به سوال من جواب نمی ده؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mostafa_9270063,
فايروال يا ديوار آتش يک سيستم امنيتي براي جلوگيري از حملات شبکة‌اي به سيستم محسوب ميشه که تنظيمات نادرست اون بعضا محدوديت‌هايي براي کارکرد درست برنامه‌ها ايجاد ميکنه، در مورد مسنجر 9 هم به هيچ وجه توصيه نميکنم نسخه‌ي بتا رو استفاده کنيد، بتا صرفا براي تست هست و در اغلب موارد مشکلات کاربري و امنيتي خواهد داشت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

soroush.b
paltalk اصلا چرت و پرت است لطفا مشکل من را حل کنید راه حل درست بدهید که من وارد یاهو مسنجر شوم
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

دوست عزیز یک برنامه هست به نام COMPLETE MESSENGER ، خودم استفاده نکردم ولی میگن که :

ین مسنجر که تمام مسنجرهای معروف را در خود دارد یک نسخه کامل و عالی برای آنهایی است که به نحوی نمی خواهند یا نمی توانند تک تک مسنجرهای معروف مثل یاهو یا ام اس ان و غیره را نصب کنند.

ICQ چطور ، از این برنامه هم میشه برای چت استفاده کرد . لطفاً لینک زیر رو مطالعه بفرمایید ، شاید به کارتون بیاد:

[External Link Removed for Guests]

این هم سایت سازنده ICQ :
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mostafa_9270063,
در درايور نصب ويندوز و رجيستري جستجو کرده و هر موردي با نام yahoo پيدا کرديد حذف کنيد، اکانت جديدي در سيستن ايجاد کرده و مجددا سعي در نصب کنيد، اگر مشکل رفع نشد، مشکل به نسخة‌ي ويندوز مورد استفاده شما مربوطه، اگر با نصب مجدد ويندوز نسخه‌ي سالم و غير بتا مشکل رفع نشد، احتمال وجود ويروس وجود داره، پس قبل از همه‌ي موارد يک آنتي‌ويروس قدرتمند و به روز مثل KIS8 رو نصب کرده و کل سيستم رو اسکن کنيد، اگر در حال حاضر آنتي ويروسي نصب داريد، تمام اونها رو حذف و بعد اقدام به نصب KIS8 کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

يک آنتي‌ويروس قدرتمند و به روز مثل KIS8 رو نصب کرده و کل سيستم رو اسکن کنيد، اگر در حال حاضر آنتي ويروسي نصب داريد، تمام اونها رو حذف و بعد اقدام به نصب KIS8 کنيد

KIS8 یا KIS7 کدام یک رو باید نصب کرد؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
نسخه‌ي نهايي 8 منتشر شده، پس مسلما 8

New Member

Mahdi1944
پس آنتی ویروس KIS8 را بگذارید من دانلود کنم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

mostafa_9270063,

ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”