شناسایی عامل تکثیر آنفولانزای مرغی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد مباحث مرتبط با پزشکي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Thunderclap, Dr.Akhavan, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
پست: 680
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۳ مهر ۱۳۸۶, ۸:۴۶ ب.ظ
محل اقامت: رشت
سپاس‌های ارسالی: 99 بار
سپاس‌های دریافتی: 175 بار
تماس:

شناسایی عامل تکثیر آنفولانزای مرغی

پست توسط dr_mehdi57 »

شناسایی عامل تکثیر آنفولانزای مرغی


محققان دریافته اند از پروتئین های کد شده با این ژن های انسانی، ویروس های آنفلوانزای مرغی (H5N1) و (H1N1) برای همانند سازی استفاده می کنند.
محققان ژاپنی با اعلام شناسایی سه نوع پروتئین سلولی که به همانند سازی ویروس آنفلوانزای مرغی (H5N1) کمک می کند، اظهار امیدواری کردند این کشف احتمالا برای پیشگیری از تکثیر ویروس راه حلی پیش پای انسان خواهد گذاشت.

واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه از پاریس، یوشیهیرو کاوائوکا از دانشگاه توکیو و گروه تحت سرپرستی وی که نتایج تحقیقات خود را در پایگاه اینترنتی مجله تخصصی نیچر منتشر کرده اند، اعلام کردند ژن های ویروس انفلوانزای مرغی را به منظور آلوده کردن سلول مگس دروزوفیل دستکاری کرده اند.

این محققان در ژنوم این مگس که فقط چهارده هزار ژن دارد، ژنهایی مستعدی را که ویروس برای همانند سازی از آنها استفاده می کند، جستجو کرده و از میان ژن هایی که برای این منظور به کار می روند سه ژن را که در سلول های انسان نیز موجود است، شناسایی کردند.

محققان دریافته اند از پروتئین های کد شده با این ژن های انسانی، ویروس های آنفلوانزای مرغی (H5N1) و (H1N1) برای همانند سازی استفاده می کنند.

این محققان معتقدند پیشرفت های به دست آمده در درک مکانیسم آلوده سازی ویروس انفلوانزای مرغی، به تولید داروهای جدید علیه این ویروس و اتخاذ روش متفاوتی برای مقابله با آن شتاب بیشتری خواهد داد.



[External Link Removed for Guests]
[FONT=Times New Roman]
در زندگي زخمهايي هست که مثل خوره روح را آهسته در انزوا مي خورد و مي تراشد...
 
ارسال پست

بازگشت به “پزشکي”