تك تيراندازان غيرنظامي ايراني

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تجهيزات انفرادي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

iran.sepanta جان .
مگه شما تگزاس زندگی میکنید ؟! دوست عزیز بنا بر قوانین جمهوری اسلامی ایران حمل . نگه داری و استفاده از سلاح جنگی و غیر مجاز یا سلاح شکاری بدون مجوز غیر قانونی میباشد . در صورت مشاهده ی چنین مواردی بنا بر قانون شخص دارنده مجازات خواهد شد . مجازاتشو از من نپرسید اما خودتون فکر کنید که اگر یه سلاح جنگی مثل کلاش ازتون بگیرند بعد از چند سال هنوز کسی یاد شما میفته ؟
سال پیش من خوزستان رفته بودم و اونجا دیدم که بعضی مردم سلاح جنگی اتوماتیک دارن . اکثرا کلاش اما میگفتن تسلیحات امریکایی هم هست .
Boyak جان کلت گازی نیاز به مجوز داره اما خوب به سختی گیر میاد . من چند سال پیش کلت گازی مارک گامو داشتم یه چند وقت اما خوب چون بدون مجوز بود فروختمش . اما هستن جاهایی که میفروشن .
در ضمن من خودم 1 ساله تفنگ بادی 5.5 دارم بخاطر شکلش 4 بار پلیس بهم گیر داده اما بعدش وقتی فهمیدن بادی هستش چیزی نگفتن . فقط یکبار تو دماوند بدون ساکش حمل میکردم پلیس گفت حمل این تفنگ اینطوری درست نیست بهتره با ساکش حمل کنی . ازم مجوز هم نخاستن . با اینکه اگر به من باشه میگم تفنگ من از خفیف هم قوی تره :-) :grin:
:) :) :( :( :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط gordafarin »

iran.sepanta نوشته شده:سلام بچه ها من دنبال یه اسلحه ی تک تیر انداز خفن مثل TAC-50 می گردم اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم . بهم MAIL کنه . اینم ایمیلم IRAN.SEPANTA@YAHOO.COM ممنون اگه بتونین کمکم کنین توی شیراز دیگه بهترین تفنگی که گیرم اومده برنو یا کلاش بوده. :eek:

مگه مجوز به اينا ميدن :-O
چطوريه اگر ميشه تهيه كرد البته با مجوز پس فردا تو راه دستگير نشم بگيد منم ميخوام
سپاس
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

JavadRadical نوشته شده:iran.sepanta جان .
.
Boyak جان کلت گازی نیاز به مجوز داره اما خوب به سختی گیر میاد . من چند سال پیش کلت گازی مارک گامو داشتم یه چند وقت اما خوب چون بدون مجوز بود فروختمش . اما هستن جاهایی که میفروشن .
در ضمن من خودم 1 ساله تفنگ بادی 5.5 دارم بخاطر شکلش 4 بار پلیس بهم گیر داده اما بعدش وقتی فهمیدن بادی هستش چیزی نگفتن . فقط یکبار تو دماوند بدون ساکش حمل میکردم پلیس گفت حمل این تفنگ اینطوری درست نیست بهتره با ساکش حمل کنی . ازم مجوز هم نخاستن . با اینکه اگر به من باشه میگم تفنگ من از خفیف هم قوی تره :-) :grin:
:) :) :( :( :razz: :razz:

اما من از مغازه اسلحه فروشي پرسيدم براي كلت هاي گازي و كاليبر 5/5 گفت مجوز نميخواد :shock: :? واينكه كلت گازي خيلي زياده! :-(
من شنيدم مارك والترش خيلي خوبه نظر شما هم محترم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

gordafarin,
تفنگ بادي 5/5 تنها اگر به اسلحه خفيف تغيير پيدا کنه نياز به مجوز داره.اما فکر نکنم کلت گازي مجاز باشه.حتما مجوز مي خواد.در مورد اسلحه TAC-50 بايد بگم اين اسلحه شکاري نيست که بهش مجوز بدن.اين يک اسلحه تک تير اندازي نظامي با برد بيش از 2500 متر هست.به نظرت بهش مجوز ميدن؟ :-( نميدن ديگه.. :x
اين عکسش هست.
[External Link Removed for Guests]
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

esijoon:
درود برد 2500 متر!
البته عكس براي من باز نشد.اگر اينطور باشه طبق توصيفات شما بنده هم فكر نميكنم مجوز داده بشه واقعا كه چقدر شرايط نگه داري و داشتن سلاح در ايران سخت هست علايق سلاح دوستان رو سركوب ميكنه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

gordafarin نوشته شده:esijoon:
درود برد 2500 متر!
البته عكس براي من باز نشد.اگر اينطور باشه طبق توصيفات شما بنده هم فكر نميكنم مجوز داده بشه واقعا كه چقدر شرايط نگه داري و داشتن سلاح در ايران سخت هست علايق سلاح دوستان رو سركوب ميكنه

gordafarin جان,اینطور که میگی نیست.هر چیزی را بهر کاری ساختند.به این فکر کن که اگه در ایران هم مثل ایالت تگزاس حمل اسلحه گرم مجاز بود چه اتفاقی می افتاد؟
مسائلی مثل درگیری دردانشگاههای امریکا یا انتقام گرفتن یک دانش اموز از معلمش و یا به گلوله بستن 20-30 دانش اموز بی گناه توسط همکلاسیشون از جمله عواقب ازادی بیش از حد و افراطی در بعضی دولت هاست.
البته اگه خیلی به اسلحه علاقه داری میتونم هر مدل اسلحه موجود در داخل رو از یوزی گرفته تا کلاش و ژ3 و سلاح های دوربیندار مثل سیمینوف برات گیر بیارم ولی عواقبش پای خودتون.... :-? :-? :-( :-(
راستی یه سری به تاپیک مشخصات کاربران انجمن بزن.دوست دارم نظرت رو در مورد اخرین پستم بدونم.لطفا در پیام خصوصی نظرت رو برام بفرست.چون ممکنه ب دلیل بی ربط بودن پست ها با موضوع از طرف مدیران باهاش برخورد و پاک بشه.ممنون.
عکس رو دوباره برات میزارم تا ببینیش.

به امید موفقیت همه دوستان.......یا علی
تصویر
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

سلام اسي خان
نه خوب نميشه گفت همه جا تبديل به تگزاس ميشه من قبلنا با خودم ميگفتم چرا ايران زياد تو تسليحات فردي پيشرفت نميكنه! بعد يكي از نتايجم اين بود وقتي افراد عادي علاقه مند هيچ برخوردي با سلاح ندارن حتي لمسش!پيشرفته چي ميخواسته بكنه
من زياد با اين فاروم اشنا نيستم غير همين تالار جنگ افزار اونم تسليحات زميني!!!
اين تاپيكي كه شما ميگي تو تالاراي كاربرا گشتم پيداش نكردم ميشه لينك بدين
مرسي از عكس اوه چقدر قشنگه جون ميده باهاش گنجشك بزني :grin:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

اسي جون قربون دستت ميتوني برام دو تا کلت هاي پاور با 6 تا خشاب گير بياري؟
desert eagel هم شد ايراد نداره. ولي 2 تا با 6 تا خشاب.
برتا 92 اف-اس هم قبوله. اين هم 2 تا
در ضمن اگه بتوني يه ام-4 با نارنجک انداز و دوربين با 6 تا خشاب برام گير بياري ممنون ميشم. :grin:
ببخشيد سفارشم يه خورده سنگين شد هزينه اش هم هر چقدر بشه متقبل ميشم.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

gordafarin جان این لینک تاپیکی که گفته بودم.
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... &start=360
renger جان....ایول دمت گرم....من خونمون شیراز هست نه تگزاس.گفتم تسلیحات موجود در ایران.
اسي جون قربون دستت ميتوني برام دو تا کلت هاي پاور با 6 تا خشاب گير بياري؟
desert eagel هم شد ايراد نداره. ولي 2 تا با 6 تا خشاب.
برتا 92 اف-اس هم قبوله. اين هم 2 تا
در ضمن اگه بتوني يه ام-4 با نارنجک انداز و دوربين با 6 تا خشاب برام گير بياري ممنون ميشم

پسر خوب با همه اسلحه می خوای کودوم پایگاه رو خلع سلاح کنی.مسلسل برتا رو میشه یه کاریش کرد ولی ام-4 تازه اون هم با نارنجک انداز دیگه اخر سفارش بود.در ضمن تا دو روزه دیگه سفارشاتت رو به ایمیلت میفرستم.فقط برای دریافتش باید اینترنت پر سرعت داشته باشی تا بتونی تجهیزاتش رو دانلود کنی.سفارشات رو تو رپیدشر اپ میکنم تا راحتتر دانلودش کنی :???: :???: :???: :???: :grin: :)

از هر چی که بگذریم ...شوخیه جالبی بود.کلی :???:

سلام اسي خان
نه خوب نميشه گفت همه جا تبديل به تگزاس ميشه من قبلنا با خودم ميگفتم چرا ايران زياد تو تسليحات فردي پيشرفت نميكنه! بعد يكي از نتايجم اين بود وقتي افراد عادي علاقه مند هيچ برخوردي با سلاح ندارن حتي لمسش!پيشرفته چي ميخواسته بكنه

دختر خوب شما دوست داری برای شناخت بهتر اسلحه داشته باشی درست ولی در کنار شما و علاقه منطقیتون هم افرادی هستند که از این موقعیت سوء استفاده میکنند و از اسلحه استفاده نا بجا میکنند.
مرسي از عكس اوه چقدر قشنگه جون ميده باهاش گنجشك بزني

بعدا وقتی میگم شما باید پسر میشدی نگو نه.اخه با کالیبر این اسلحه شتر از پا در میاد چه برسه به گنجشک.دختر به این خشنی تا حالا ندیده بودم.خواهر من که از یه خونواده کاملا نظامی هست میترسه حتی دست به برنو بزنه چه برسه به اینکه حتی باهاش شلیک کنه .... اونوقت شما می خوای با این اسلحه گنجشک بزنی؟؟؟؟؟؟؟؟ :-( :-( :shock: :shock:
راستی در مورد بسیج.....4 ماه بیشتر طول نمیکشه تا فعال بشید.ولی به امتحانش میارزه.

یا علی...بای
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

نميخوام کسي خلع سلاح کنم ميخوام رقباي احتمالي!!! از سر راه بردارم. البته تا حالا که رقيبي نبود ولي کار از محکم کاري عيب نميکنه. در ضمن 2 دست جليقه ضد گلوله هم اضافه کنين. جدا من اگه اينها رو بخوام نميشه تو ايران ، کردستان يا جايي پيدا کرد؟ خيلي دلم ميخواد يه کلکسيون اسلحه داشته باشم :grin:
آخ اصل کاري يادم رفتم. رولور 357 مگنوم با يه جعبه فشنگ.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

آخ اصل کاري يادم رفتم. رولور 357 مگنوم با يه جعبه فشنگ.

اين يه قلم فکر کنم تو اهواز زياد گير بياد.تو کردستان بيشتر سيمينف و کلاش گير مياد.اگه از اون مايه دارها هستي و پولش برات اهميت نداره ميتوني يه سري بري سيستان.از طريق مرز پاکستان هر مدل اسلحه امريکايي که بخواي برات وارد ميکنن.فقط بايد يه اشناي گردن کلفت تو بلوچا گير بياري.ولي يه وقت به سرت نزنه يه همچين کاري بکني.اخر و عاقبت نداره.

خوب فکر کنم با اینا فعلا کارت را بیوفته :grin: .شرمنده یه جعبه فشنگ گیرم نیومد.همین سه تا رو بیشتر گیر نیا وردم.
ولی خودمونیم رنجر....تو هم ادم خوش سلیقه ای هستیا. :???: :???: :???: :???:

ياعلي...باي
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

يادمه خيلي وقت پيش يكي بهم گفت تو مرز كردستان SVD & UZI ميفروشن اونم 200 و 400 تومن! البته مرز پاكستان و نشنيده بودم ولي ميدونم تو سيستان خيلي ها كلاش دارن مثله اينكه اونجا حكمه تفنگ بادي داره ::ss
يعني اينقدر مرزا ...شايد پس فردا بشه يك تانك ابرامزم خريد با اين اوضاع!
خوب به نظر من اگر مجوز بدن به سلاح هاي نظامي حسنش اينه كه اينقدر قاچاقش زياد نميشه ومردم اشن ميشن اينيم كه شما ميفرماييد گروگان گيري و ايناها مگه در سال چند بار اين اتفاق ميفته وقتي تو بازار سيا هر شهري يك كلت ميتوني بخري ميتوني گروگانم بگيري و...پس چه بهتر كه تو دست مردم باشه تازه براي شكاري هم خيلي اذيت ميكنن شكارچياي مجاز هميشه در مضيقه اند براي مجوز شكار فصلي و...يكي از دوستانم رفته بود جنگل شايدم جنگل مصنوعي بوده چيتگر گفت فكر كنم اسمش رو نميدونم با 5.5 گامو داشتن هدف ميزدن مامور اومده بهشون گفته اينجا تير نزنين اينام گفتن تو شهر بريم تيراندازي طرفم اسلحه شونو گرفته گفته بياين كلانتري بگيرين!خوب ببينيد يك مامور ساده چقدر به خودش اجاازه ميده به حقوق بقيه بي احترامي كنه! :x در صورتي كه من فكر ميكنم تنها براي سلاح بدون جواز و يا شكا ر بي مجوز ميتونن اسلحه رو توقيف كنن ! :?
ارسال پست

بازگشت به “تجهيزات انفرادي”