حرفه اي ها کمک
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
حرفه اي ها کمک
من مدتی که دو تا بازی ace combat 5 و ace combat zero برای ps2 تهیه کردم ولی تا قسمت منوی اولیه که باید استارت بشه رو میاره و هر چه تلاش میکنم وارد بازی نمیشه البته دسته ها درستند و بقیه بازیها به راحتی کار میکنن ولی با این دو بازی نمیدونم بایستی چکار کنم لطفا اونای که این بازی رو انجام دادن منو راهنمای کنن.

-
- سپاسهای ارسالی: 192 بار
- سپاسهای دریافتی: 361 بار
- تماس:
سلام
احتمالات فراواني وجوداره...
شما ابتدا براي اينکه بفهميد مشکل از دستگاه است يا بازي بايد در يک دستگاه ديگه اون رو امتحان کنيد!
اگر بازي به خوبي اجرا شد پس مشکل از دستگاه است و پي گيري کنيد وگرنه بازي مفت نميرزه...
(اگر بازي رو از فروشنده ي معتبري تهيه نکرديد به احتمال فراوان بازي ها تقلبي هستن و يه اشکالي دارن
)
شما ابتدا براي اينکه بفهميد مشکل از دستگاه است يا بازي بايد در يک دستگاه ديگه اون رو امتحان کنيد!
اگر بازي به خوبي اجرا شد پس مشکل از دستگاه است و پي گيري کنيد وگرنه بازي مفت نميرزه...
(اگر بازي رو از فروشنده ي معتبري تهيه نکرديد به احتمال فراوان بازي ها تقلبي هستن و يه اشکالي دارن
)
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 16 بار
دوست عزيز هنوز با دستگاه ديگه اي امتحان نکردم ولي چيزي حدود 5 dvd اين بازي رو خريدم که همگي همينطور هستند