با تشکر از دوست خوبم اقا هادي
هادي جان از تجهيزات خلبانان ايراني هم تصويري داري؟ همينطور از کلاه هاي ساخت ايران؟
در ضمن ميشه بيشتر در مورد عکس هايي که ميزاري توضيح بدي؟
تجهيزات خلبانان رو که در صفاحات قبلي گذاشته بودم در مورد کلاه پروازي ساخت ايران يا همون هلمت چيزي نمي دونم اگه باشه هم من عکسشو ندارم مي خواهيد توضيح بدم باشه من مي خواستم سرتون رو درد نيارم به خدا کلي مي گردم تا اينا رو پيدا کنم بيشترشم به خاطر اين تاپيک است شما در اخرين ارسال عکس دومي رو نگاه کنيد از بالا به پايين همش رو مي گم البته اين پوشش کمي پيشرفته تر از مال ايران است و يه کم شلوغ اين خلبان اينا رو داره هلمت ،ماسک (براي حرف زدن ) هارنس ، glovesيا همون دستکش چراغ قوه کيف نجات ،جي سوت که روي اونم کشي براي نگهداشتن نقشه مورد استفاده قرار مي گيره و بسيار چيز هاي ديگه ... اون ساعت مانند هم همون ساعت است نه معمولي بلکه داراي چيزهايي است که منم زياد نمي دونم اميدوارم دوستان بتونند اين اطلاعات رو تکميل کنند در ضمن ايا کسي از هلمت ساخت ايران چيزي مي دونه لطفا بگيد
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
ممنون دوست من توضيحات شما سر هيچ کس رو درد نمياره چون اگر ما از عکسي سر در نياريم اطلاعاتي هم از ان به دست نمياريم لطف کن و بعد اين زير هر عکس يه توضيح هم بده الته اگه زحمتي نيست
بر خلاف نظرم که انتظار می رفت که ادم های بیشتری بیاند و نظراتشون رو بگند و یا حداقل دو تا عکس قرار بدند متاسفانه چندان استقبالی نشده و این منو دلسرد می کنه گمان می کنم بحث های جنجالی بهتر از بحث های علمی است من فکر می کردم افراد زیادی حداقل در این سایت به خلبانی و تجهیزاتش علاقه دارند ولی دیدم که نه این طوری نیست باشد اگر شما هم بحث نکنید من تا اخرین عکسم اینجا قرار می دم و این تاپیک رو سرپا نگه می دارم به امید اون روز که شما هم منو در این کار یاری کنید
دوستان توجه کنید هر دوی این کلاه ها در ایران هست و خلبانان شجاع و دلاورمون از اینا استفاده می کنن این ها دو مدل هستند که تفاوتش در نوع باز شدن عینک است یکی از جلو باز میشه یکی از کنار ماسک اینا با بند باز میشه و یا بسته میشه در کل به اونایی که می خوان خلبان بشند (مثل من ) این کلاه ها رو بخاطر بسپارید
اقاي نويد اينا در ايران توليد ميشه يا نميشه من نمي دونم ولي ساختن اينا که کاري نداره خيلي اسونه ولي خوب الان اکثر خلبانان از اين کلاه ها استفاده مي کنن ولي خلبانان ميگ و سوخو از کلاه هاي روسي استفاده مي کنن به نظر شما کدوم کلاه ها خوبند به نظرم کلاه هاي غربي خوبند شما چي ميگيد