حسادت اعراب نسبت به توان موشکي ايران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

ببخشید وقتی من پست قبلی رو نوشتم یه پستی از مرتضی بود.اگه پست مرتضی حذف شده لطفا پست من رو هم حذف کنید .اخه پست قبلی من و این پست من در مورد پست مرتضی بود.ممنون.
لطفا هر دو پست من رو پاک کنید.هم این هم قبلی.
یا علی
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

[External Link Removed for Guests]

چرنديات جالب در باره دست داشتن ايران در براندازي نظام پادشاهي سعودي:
انچه داخل پرانتز امده جملات تعدادي از کاربران عرب زبان سايت [External Link Removed for Guests] مي باشد
(پس از پيروزي انقلاب ايران در سال 1979 اتباع ايراني مقيم عربستان بر عليه حکومت سلطنتي سعودي دست
به شورش زدند و به فرمان خميني قرار شد که انقلاب را به تمام منطقه از جمله الجزیرة العرب <عربستان> صادر
شود از رهبران این قیام 1-حسن الصفار2-توفيق الصيف3-حمزة الحسن همچنین یک جناح نظامی به نام <حزب الله الحجاز>
تشکيل شد.همچنين در سال 1407هجري قمري تروریست های حزب الله الحجاز به کمک سپاه پاسداران
با به راه انداختن یک راهپیمایی بزرگ قصد ایجاد فتنه و اشوب را داشتندو همچنین در اقدامی دیگر به کمک حذب الله کویت
قصد داشتن به وسیله گازهای سمی و موادشمیایی تعداد زیادی از زائران را در مکه مکرمه بکشند و خيلي از سازمان ها
و مدارس را به اتش بکشانند و حتی قصد تخریب اماکن مقدس را داشتند،يکي از اعضاي فروم وصيت صدام حسين را نقل
مي کند که مي گويد از ايراني ها بپرهيزيد که ان ها نجس هستند!يکي ديگر مدعي مي شود که کشور ما %100 اسلامي
است و خ م ي ن ي و امريکا کافر هستند!)

نظر من اين است که اين بندگان خدا خاطره خوشي از حزب الله لبنان ندارند براي همين تمام گروه هاي مخالف نظامشان
را با پيشوند حزب الله خطاب مي کنند مثل حزب الله کويت .حزب الله حجاز.
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

iran4946, سلام عزيز
من با آي دي جليج فارس ثبت نام كردم
اما خوب عربيم خوب نيست وارد هرصفحه اي كه ميخام بشم ازم نام كاربري پسورد ميخاد بعد هم يك صفحه با متن انگليسي ويك كادر ودكمه اذهب قرار ميده براي انتخاب يكي از بخشهاي سايت واصلا به اون صفحه اصلي نميره
اگه ممكنه راهنماييم كنيد
با تشكر از شما :-o
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

سلام دوباره
ميبخشيد دوباره پست ميزنم آقا اون مشكل حل شد ايراد از كار من بود اما من نفهميدم چرا اجازه ورود نميده وخطا ميده كه

خليج فارس .لاتملك تصريح بدخول هذه الصفحه قد يكون هذا احد الاسباب التاليه

1.حسابك قدلايكونفيه امتيازات كافيه لدخول هذه الصفحه .هل تحاول تعديل رساله شخص آخر.دخول ميزات اداريه اونظام متميز آخر؟
2.اذا كنت تحاول المشاركه.ربما قامت الاداريه بحظر حسابك .او لايزال حسابك بانتظار موافقه الاداريه.

حالا من چيكار بايد كنم :-o
باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 216 بار

پست توسط iran4946 »

لاتملك تصريح بدخول هذه الصفحه قد يكون هذا احد الاسباب التاليه

1.حسابك قدلايكونفيه امتيازات كافيه لدخول هذه الصفحه .هل تحاول تعديل رساله شخص آخر.دخول ميزات اداريه اونظام متميز آخر؟
2.اذا كنت تحاول المشاركه.ربما قامت الاداريه بحظر حسابك .او لايزال حسابك بانتظار موافقه الاداريه.

شما براي دسترسي به برخي از قسمت هاي سايت (براي نمونه قسمت هواپيماهاي نظامي) بايدحداقل تعداد مشخصي
پست ارسال کنيد يا به عبارت ديگر به درجه مشخصي ارتقاء پيدا کنيد
اگر زياد به زبان عربي مسلط نيستيد مي توانيد ادرس هرصفحه را درقسمت google language (قسمت پايين)وارد کرده
و پس از تاييد کردن خود مترجم گوگل صفحه مورد نظر را به زبان انگليسي ترجمه مي کند والبته اگر انگليسيتان هم ضعيف
بود مي توانيد از مترجم انگليسي فارسي استفاده کنيد.
پس يادتان باشد براي دسترسي به تمام قسمت هاي سايت بايد علاوه بر ثبت نام در فعاليت ها و ارسال پست ها هم
شرکت کنيد :-o
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”