مشكل در sms 6260

در اين بخش مي‌توانيد درباره برنامه‌ها و نرم‌افزارهاي سيمبيان به تبادل نظر بپردازيد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

مشكل در sms 6260

پست توسط MeaN5990 »

با سلام
من برنامه msdrive رو روی گوشیم نصب کردم بعد از اون برنامه درست اجرا نمی شد و من اونو از روی گوشیم پاک کردم اما حالا دیگه تمام اس ام اس خام پاک شده
فکر می کنم محل اس ام اس هام شده مموری کارت اخه فولدر mail توی فون مموریم هنوز هست و پاک نشده!
در ضمن آیکون قسمت مسیج هام که اون بالا بغل messaging هست قبلا یه پاکت نامه بود اما الان شده یه پاکت نامه+عکس مموری کارت
چطوری می تونم حافظهس اس ام اس هامو برگردونم روی فون مموری؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

sinos90,
در مورد برنامه MsDrive قبلا توضيح داده بودم كه تنها يك بار اون رو اجرا كنيد كافي هست و بعد از اون هيچ نيازي به برنامه نخواهيد داشت و مي‌تونيد اون رو حذف كنيد
براي برگشتن به حالت قبل گوشي رو خاموش كنيد و مموري رو خارج كرده بدون مموري روشن كنيد
وقتي گوشي بالا اومد وارد Messaging شده و گوشي رو خاموش كنيد
و مموري رو دوباره داخل گوشي قرار بديد، مشكل رفع مي‌شه، اگر مشكلي بود اعلام كنيد :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط MeaN5990 »

:( مرسي مهدي جان ما اگه شما رو نداشتيم چي کار مي کرديم :smile: :)
ارسال پست

بازگشت به “Symbian App”