کمک درباره Embadd کردن font در صفحات

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

کمک درباره Embadd کردن font در صفحات

پست توسط Solver »

اگر شما بخواهید که فونت های صحفه شما به همراه آن روی سیستم کاربر یا همان کلاینت وب بارگزاری شود و از نمایش متون خود با فونت پیش فرض جلوگیری نمائید باید به فونت های خود لینک کنید. این لینک باید به نسخه پیوست شده Embadd باشد.

پسوند بیشتر فونت ها در حالت عادی TTF است. اما پسوند فایل Embadd در چند نوع است. اینجا بنده خواستم بدانم مبدل پسوند TTF به PFR را که با تمام مرورگرها سازگار است را کسی دارد. اگر راهنمایی کنید متشکر می شوم.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Negar.int جان
مسافرت هستم و امکان تست برام وجود نداره، اما تا اونجايي که به ياد دارم فکر ميکنم برنامه‌ي Font Creator امکان ذخيره فونت با فرمتهاي مختلف از جمله PFR رو داشت، اين موضوع رو بررسي و نتيجه رو اعلام کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

پست توسط H@med »

مایکروسافت همچین فونت هایی رو با یکی از برنامه هاش به نام WEFT می سازه در این برنامه شما یک فونت ttf یا True Type Font رو به eot یا Embeded Open Type تبدیل میکنی .

لینک دانلود WEFT 3.2
[External Link Removed for Guests]

معرفی این برنامه :

ضمنا حتما باید اونو با IIS در خونه امتحان کنید وگرنه کارنمی کنه و باید در سرورهای مایکروسافت اونو آپلود کنی.
بعدش هم اونو به صورت زیر در یک فایل css استفاده کنید :
Please Login or Register to see this code

تذکر : این کار سرعت لود صفحات رو کند می کنه.
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

h1h2h3,

کاملاً درست گفتيد، بنده هم اشاره کردم که چند راه وجود دارد اما اين که شما فرموديد فقط روي مرورگر هاي IE 4.0+ کار مي کند.

اما پسوند PFR روي تمام مرورگر ها از جمله IE و Opera و Netscape و ... کار خواهد کرد. فکر کنم با توجه به پراکندگي مرورگر هاي مورد استفاده توسط کاربران بهتر است از PFR جاي EOT استفاده کنم.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 327 بار
تماس:

پست توسط H@med »

Negar.int, جان من اینا رو برات پیدا کردم حالا خودت بخون ببین به چه نتیجه ای می رسی بعد تو همین تاپیک بگو که بحث کامل بشه و به یک نتیجه ای برسه:

l
   آموزش شارژ کارتریج و تعمیر انواع    (راهنمای تعمیر لپ تاپ و پرینتر ، ...)

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

Re: کمک درباره Embadd کردن font در صفحات

پست توسط Solver »

H@med,

قسمت بود بحث کامل شود اون هم بعد از این همه زمان ...

مدت هاست که در انجمن کم پیدا هستید. من هم البته کمتر هستم. تصادفاً از گوگل در حالی که مشفول جستجویی مرتبط بودم این صفحه آمد و وقتی واردش شدم یاد 2 سال پیش افتادم فکر کنم این جزو نخستین پست های من در اینجا باشد. بحثش هم ناقص ماند، چون بنده با وجود مطالعه مطالب ارائه شده و البته کلی جستجوی دیگه باز نتیجه مطلوبی از کارم نگرفتم.

اما امروز، دوستان بدانید بهترین شیوه برای به استفاده از یک فونت و نمایش صحیح آن در تمام مرورگرها کمک گرفتن از ابزار ویژه گوگل در این حوزه است.

[HR] 
اشاره: مرور این مبحث واقعا تفاوت فضای سنترال امروز را با زمانی که عضو شدم نمایان کرد، امیدوارم مجدادا فضای سنترال در همان سطح بالا برود که گفتگو ها بسیار در طریق درست پیش میرفت و ضمن جلب رضایت پرسشگر همواره پاسخ دهنده ها نیز دانش خودشان را رشد میدادند و همه از این پرسش و پاسخ بهره مند می شدند.

متاسفانه امروز کمتر شاهد این دست مباحث هستیم و بیشتر شاهد پست هایی هستیم که ... خارج از موضوع بحث شدم زیاد تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “طراحي صفحات اينترنتي”