بررسي توان مقابله نيروي هوايي با ناوگان آمريکا
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
سلام .ميبينم كه اينجا هم بحث به سلاح جديد كشيده شده
طبق گفته فرمانده سپاهي ايران يك موشك دريائي جديد رو آزمايش كرده نه يك كوسه يا دلفين جديد ضمنا اژدر حوت هم به نام موشك زير سطحي معرفي ميشد وحالا فرمانده سپاه اعلان ميكنه كه اين سلاح از اژدر حوت پيشرفته تر ودوربرد تره
(خلاصه اينكه اين سلاح يك اژدر با سرعت بالاتر از حوت وبرد 300 كيلومتره )
اميدوارم اين اژدر جديد در نظر دوستان به يك هواپيماي سمپاش انتحاري يا يك نهنگ بوكسور تبديل نشه
طبق گفته فرمانده سپاهي ايران يك موشك دريائي جديد رو آزمايش كرده نه يك كوسه يا دلفين جديد ضمنا اژدر حوت هم به نام موشك زير سطحي معرفي ميشد وحالا فرمانده سپاه اعلان ميكنه كه اين سلاح از اژدر حوت پيشرفته تر ودوربرد تره
(خلاصه اينكه اين سلاح يك اژدر با سرعت بالاتر از حوت وبرد 300 كيلومتره )
اميدوارم اين اژدر جديد در نظر دوستان به يك هواپيماي سمپاش انتحاري يا يك نهنگ بوكسور تبديل نشه

باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 4044 بار
- سپاسهای دریافتی: 1081 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 4147 بار
- سپاسهای دریافتی: 2180 بار
MOHAMMAD JAFAR, سلام دوباره
نظر شخصي حقير اينه كه ساخت يك سلاح پيشرفته بيش از آنكه به تكنولوژي پيشرفته نياز داشته باشه به خلاقيت وابتكار نياز داره شما به تفاوتهاي ظاهري وساده اژدر حوت وساير اژدر ها توجه كنيد
خوب وقتي ايران تونسته بهر شكلي به اين دو تا دست پيدا كنه با آناليز دوباره سيستمها + خلاقيت ميتونه سلاح جدد تر بسازه چيز عجيب غريبي نيست
جنگ ونيازهاي جنگي در طول تاريخ باعث وباني اختراعات وابداعات بسياري بوده وهست وچندان ربطي به توسعه يافتگي يك كشور نداره .مثلا همين عراقيها در جنگ مين ضد تانك رو با چاشني مين ضد نفر مجهز كردند
ويتناميها با چوب درخت بامبو و....مين ابتكاري وتله انفجاري ساختند وخيلي موارد ديگه .من با اين عقيده كه چون ما از لحاظ فني در حد آلمان وامريكا وفرانسه نيستيم پس نميتونيم بسازيم چون ميزان عقل ما كمتره .اين عقيده از نظر من كاملا مردوده
نظر شخصي حقير اينه كه ساخت يك سلاح پيشرفته بيش از آنكه به تكنولوژي پيشرفته نياز داشته باشه به خلاقيت وابتكار نياز داره شما به تفاوتهاي ظاهري وساده اژدر حوت وساير اژدر ها توجه كنيد
خوب وقتي ايران تونسته بهر شكلي به اين دو تا دست پيدا كنه با آناليز دوباره سيستمها + خلاقيت ميتونه سلاح جدد تر بسازه چيز عجيب غريبي نيست
جنگ ونيازهاي جنگي در طول تاريخ باعث وباني اختراعات وابداعات بسياري بوده وهست وچندان ربطي به توسعه يافتگي يك كشور نداره .مثلا همين عراقيها در جنگ مين ضد تانك رو با چاشني مين ضد نفر مجهز كردند
ويتناميها با چوب درخت بامبو و....مين ابتكاري وتله انفجاري ساختند وخيلي موارد ديگه .من با اين عقيده كه چون ما از لحاظ فني در حد آلمان وامريكا وفرانسه نيستيم پس نميتونيم بسازيم چون ميزان عقل ما كمتره .اين عقيده از نظر من كاملا مردوده

باآزمايش hla وثبت نام در پايگاه پيوند مغز استخوان كشور در بيمارستان شريعتي شانس زندگي را در بيماران سرطان خون و... افزايش دهيد [External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای دریافتی: 14 بار

-
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
سلام. آقايون ايران دنبال اين نيست که سلاح بفروشه البته مي فروشه ولي نه هر سلاحي. چرا همه فکر ميکنن بايد هر چي ساخته مي شه سريع بياد روي خط خبر. اين چيزها تنها نشانه اي از قدرت ايران هست. که شايد ما اينا رو خوب درک نکنيم اما فرماندهان امريکايي خوب درک ميکنن و مي دونن وقتي اين موشک وجود داره پس بدتر از اين هم بلا در ايران وجود داره. من چيز زيادي نمي دونم ولي حدس مي زنم اين همون موشک سوپر سونيک دريايي هست که ايران سالهاست که قصد توليد داره و فکر مي کنم چيزي در حد و اندازه سانبرن يا حتي بالاتر از اون هست.هر چند که ايران چند سال قبل علاقه زيادي داشت تا ياخونت رو خريداري کنه به خاطر برد زياد و توانايي هاي زياد شايد تعدادي خريده و از روي اون مهدسي معکوس کرده يا اينکه از جايي کمک گرفته .اما هر چي هست اژدر نيست چون اژدر با برد 300کيلومتر کمي نامعقوله از طرفي چون به نام موشک معرفي شده احتمال بالا همون هست. ببينيد بچه ها مثلا تعداد 10سوخو24با پوشش تامکت ها از فاصه مفيد اين موشک رو بتونن شليک کنن(البته اگه بشه روي سوخو نصب کرد)به راحتي حتي در اقيانوس هند هم ايران مي تونه به امريکا ضربه بزنه.البته اينهم شرايطي داره.ولي صبر کنيد تا اخر شهريور ببينيم اين دفتر منافع و پرواز مستقيم برقرار مي شه يا نه اينطوري معادلات عوض مي شه و بايد حواسمون جمع باشه که به سرنوشت آندلس دچار نشيم.

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 78 بار
سلام بچه ها. كامران قضيه دفتر منافع و پرواز مستقيم چيه؟
حتي اگر قرار باشه با آمريكا رابطه برقرار كنيم باز ربطي به پيشرفت نظامي نداره.
آقا ما مرديم. پس كي رزمايش هوايي برگزار ميشه. ميترسم باز چند تا اف 5 و فانتوم بپرونن حال ما رو بگيرن.
حتي اگر قرار باشه با آمريكا رابطه برقرار كنيم باز ربطي به پيشرفت نظامي نداره.
آقا ما مرديم. پس كي رزمايش هوايي برگزار ميشه. ميترسم باز چند تا اف 5 و فانتوم بپرونن حال ما رو بگيرن.

زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1197 بار
- سپاسهای دریافتی: 2065 بار
- تماس:
قضيه پرواز مستقيم چيز جديدي نيست ايران چند سال پيش پيشنهاد ايجاد پرواز مستقيم ميان نيويورک و تهران رو داده بود که امريکا رد کرد ولي گويا الان دوباره اين بحث مطرح شده
قضيه دفتر حافظ منافع هم اينه که امريکا قصد داره که يه دفتر حافظ منافع در تهران افتتاح کنه که مستقيما زير نظر خودش اداره بشه
رزمايش هوايي هم فکر نمي کنم زودتر از اخر شهريور برگزار بشه و جنگنده ي رادار گريز هم احتمالا در روز ارتش يا چند روز قبل از اون معرفي ميشه
قضيه دفتر حافظ منافع هم اينه که امريکا قصد داره که يه دفتر حافظ منافع در تهران افتتاح کنه که مستقيما زير نظر خودش اداره بشه
رزمايش هوايي هم فکر نمي کنم زودتر از اخر شهريور برگزار بشه و جنگنده ي رادار گريز هم احتمالا در روز ارتش يا چند روز قبل از اون معرفي ميشه