از فروردین ماه امسال من دچار کمردرد بسیار شدید شدم به طوری که یک ماه نتونستم حرکت کنم
بی سابقه بود...
بااینکه سن و سالی ندارم ... کارم هم طوری هست که بیشتر پشت میز میشینم و کمتر تحرک دارم
مرکز اصلی درد دقیقا بالای باسن گودی کمر (قسمت وسط) بوده و به مرور به پای چپم منتقل شد
بعد از یک ماه و اندی من با ورزش مخصوص کمر ، تقریبا تونستم موفق بشم و باخیال اینکه دیگه کاملا
خوب شده !! ورزش مخصوص رو رها کردم . بعضی وقتها توی خیابون که راه میرفتم احساس درد در پای
چپم میکردم . دردی که حالتی کشیده از بغل پای چپ تا نوک انگشتان داشتم. ولی اهمیت نمیدادم تا
اینکه سه هفته پیش باز درد لعنتی شروع شد... وقتی درد شروع میشه معمولا کمرم درد نمیکنه اما
دردش به پای چپم بیشتر منتقل میشه . انگاری که به ران یا زیر زانوی چپم عصاره ی فلفل تند تزریق
کرده باشند... سوزش عجیبی داره ... میگن سیاتیکه خودمم حدس میزنم سیاتیک باشه... این چند ماه
اخیر مشکل عصبی هم داشتم و افکارم بهم ریخته بود... تصمیم گرفتم برم شنا نمیدونم کارساز میشه یا
نه؟؟؟ البته دوست ندارم دست پزشکا بیفتم . برای همین دکتر نرفتم و تا جایی که بتونم نمیرم...
سعی می کنم خودم درمانش کنم با نرمش های مخصوص و شنا ... به نظر شما راه حل دیگه ای دارم؟
آیا این درد لعنتی که هر از چند گاهی میگیره و بعضا ول میکنه ... میشه کلا از دستش خلاص بشم؟
واقعا خسته ام کرده... پای چپم مور مور میشه و بعضا بی حس ... طوری که چند بار توی خیابون پام پیچ خورد
و کم مونده بود زمین بخورم... بعضا حس پام رو از دست میدم اما بیشتر مواقع انگار خواب رفته ... درد در
دستام ندارم . خیلی کم پیش میاد ساعدم دردبکنن و خسته بشن. اما درد پای چپ و خواب رفتنش که از وسط
باسن چپم شروع میشه و تا نوک انگشتام ادامه پیدا میکنه اذیتم میکنه . اینم بگم بعضی وقتا که دردش کمتره
فقط نقاطی رو تحت تاثیر قرار میده مثلا فقط ران چپ یا فقط زیر زانوی پای چپ ... انگاری که درد میخواد از پام خارج
بشه... ممنونم اگه کمکم بفرمایین .
یه دنیاممنونم دکتر جان