سوال در مورد Kaspersky 2009 8.0.0.357

در این بخش می‌توانید در رابطه با امنيت و کلیه مباحث مربوط به آن بحث و تبادل نظر نمایید

مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 211 بار
سپاس‌های دریافتی: 73 بار

پست توسط unknown20 »

KIS8_ این موارد از جمله فایرفاکس رو به عنوان ویروس شناسایی کرد ! در KIS8 وقتی موردی به عنوان ویروس شناسایی میشه چطوری (با چه گزینه ای ) میتونیم حذفش بکنیم؟( در مرود فایرفامس چکار باید بکنم؟)

[External Link Removed for Guests]

_بعد از آپدیت و بلک لیست شدن KEY وقتی یک کی جدید نصب کردم مرتب پیغام TRIAL بودن میداد من هم گزینه HIDDE MESSAGE رو انتخاب کردم . نمیدونم این انتخاب صحیح بوده یا خیر؟

_ باز هم ویندوز پیغام میده که KIS خاموشه ! آیا با این قسمت ALERT SETTING اگه تیک همه موارد رو بردارم این پیغام غیر فعال میشه ( علاوه بر اینکه I
HAVE AN ANTIVIRUS ...... روفعال میکنم ، البته با فعال شدن این گزینه به جای خاموش بودن آنتی ویروس گزینه NOT MONITIRED هست.)

_ قسمت مربوط به اسکن استارت آپ در kis 8 در کدام قسمت هست؟

_ kis8 درکنار ساعت به رنگ قرمز روشن هست ولی مثل kis7 هیچ تحرک یا عکس العملی نداره! میخواستم بدونم با این حالت فعال هست یا خیر؟در تنظیمات هیچ تغییری ندادم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
1-اينطور که در تصوير مشخصه، عامل مخرب يک کرم هست که به فايلهاي اجرايي چسبيده، مشکل به خود FF مربوط نيست
2- اون پيغام عادي هست، چون کي تاريخ دار هست، در KIS8 يک نوع جديد key هم وجود داره که KIS پيشنهاد ميکنه اون رو خريداري کنيد، اما با همين هم مانند سابق ميشه از اون استفاده کرد و هيچ مشکلي نداره
3- اينکه ويندوز اون رو شناسايي نکنه موضوع عجيبي نيست، چون آنتي ويروس جديدتر از نسخه‌ي ويندوز هست، ممکنه اون رو شناسايي نکنه، اگر در امار KIS همه‌ي امکانات فعال هست، درسته و مشکلي نيست
4- امکان اسکن استارت آپ به طور پيشفرض و بدون کنترل کاربري هست و متناسب با سطح اسکن، به طور خودکار تنظيمات اين قسمت رو هم انجام ميده و نيازي به انجام کاري نيست
5- درست هست، اگر خاکستري بود، يعني مشکلي وجود داره، قرمز يعني عادي هست
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

مشکل من اینه که نمیدونم وقتی ویروس یا ... رو پیدا میکنه چطوری باید حذفش بکنم؟ به عنوان مثال درهمین مور که می فرمایید کرم هست نمیدونم چطوری پاکش بکنم؟ :?

_ به نظر شما مرورگر اپرا بهتر و امنتر هست یا فایرفاکس3؟

در مورد اسکن کردن استارت آپ در kis7 معلوم بود که اسکن میشه ولیkis8 هیچ عکس العملی نشون نمیده!
از کجا میشه فهمید که kis8 کاملاً فعاله؟؟

من همونطور که قبلاً فرمودید از کیهایی استفاده میکنم که مربوط به kis7 هست و بلک لیست نشده! و الان دیگه هیچ key ندارم !
برای key چکار کنم ؟

در قسمت اسکن سطح اسکن recommended هست ! خوبه یا low باید باشه؟

متشکرم :razz:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

چيزي که من متوجه نميشم اينه که بعضي موارد رو که من حذف کردم پيدا ميکنه !

از طرفي مورد مربوط به c:\windows . رو پيدا ميکنه ولي گزينه DISINFECT ALL غير فعال هست و حذفش نميکنه!

اين گزارشهايي که در مورد ويروسهايي که پيدا ميکنه رو ميشه حذف کرد؟

KIS7 وقتی یک ویروس پیدا میکرد جیغ میکشید! ولی KIS8 هیچ صدا و عکس العملی نداره! ( برای این مورد تنظیماتی داره؟)

متشکرم ( ببخشید که پست متوالی شد.)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
1-امکان Disinfect يا Nutralize رو بايد انتخاب کنيد
2- قطعا از نظر امنيت هيچ مرورگري در حد Opera نيست
3- اينکه فعال هست يا خير ورد ر صفحه ي اصلي KIS ميتونيد ببينيد، اين کار براي کمتر مصرف کردن منابع سيستمي صورت گرفته
4- فعلا که مشکلي وجود نداره، تا اينها بلک ليست بشه هم key هاي جديدي در centraldlc ارائه خواهد شد
5- اگر از نظر سرعت سيستم مشکلي نميبينيد همون recommended باشه، وگرنه low هم کافي هست
6- تصوير نشون ميده که ويروسها پيدا و حذف شدند و مشکلي نميبينم
7- براي فعال کردن اعلان زمان پيدا شدن عامل مخرب، در تنظيمات گزينه‌ي notifications رو ميتونيد فعال کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

مشکل من اينه که مثلاً جاوا رانتايم رو به عنوان ويروس ميشناسه بعد دکمه naturlize برای پاک کردن ویروس غيرفعال هست !
من هم خودم به صورت دستي اين موارد رو حذف کردم . ( اين گزينه naturlize درکدام قسمت هست ؟)

در kis7 مشخص بود که ویروس حذف میشه یا خیر . ولی در kis8 من واقعاً متوجه نمیشم که مواردی رو که پیدا میکنه حذف میشن یا خیر؟

من همیشه یکبار موقع آغاز کار ویندوز و یکبار قبل از خاموش کردن سیستم رو اسکن میکنم . اینکار اشکالی نداره؟

موقع آپديت شدن هم مشکل داره و اين پيغام رو ميده:

متشکرم
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
1- منظورتون رو متوجه نشدم
2- قبلا عرض کردم در Setting قسمت notifications ميتونيد اون رو فعال کنيد
3- مشکلي ايجاد نميکنه، هر چند ضرورتي هم نداره، يکبار اسکن بعد از نصب آنتي ويروس کافي هست
4- پيغام هم موضوع مهمي نيست، اعلان اين هست که کار اپديت پايان يافته و يک کانکشن فعال اينترنت داريد، اگر کاري انجام نديد، خودبخود کانکشن رو ديسکانکت ميکنه

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

وقتيکه جاوا رانتيام رو به عنوان Vulnerability شناسايي کرد يا کلاً در مورد تمام مواردي که به عنوان ويروس پيدا ميکنه من از طريق قسمت بالاي برنامه (your computer is protected) از قسمت Detected threats براي حذف ويروسها استفاده ميکنم .
1- آيا از همين قسمتي که عرض کردم بايد براي حذف ويروسها استفاده بکنم؟
2- مواردي که به عنوان vulnerability شناسايي ميکنه هم ويروس هستند ؟
3- در مورد جاوا رانتايم و بعضي موارد ديگه در قسمتDetected threats ، نام جاوا رانتيام هست ولي دکمه Disinfect غيرفعال هست ! و من چون نمي دونستم چطوري بايد با KISحذفش بکنم به صورت دستي خودم حذفش کردم.

متشکرم :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
1- بله
2- بايد پيام رو ببينيد چه توضيحي داده در موردش، خيلي از موارد نوشته شده که ريسک داره، و نامي از ويروس و ... برده نشده، که در اين حالت شما بايد براش تصميم بگيريد
3- اگر اين گزينه غير فعال هست، دو احتمال وجود داره، اول اينکه خود آنتي ويروس اون رو حذف کرده که در اين صورت چکمارک زده ميشده، و يا امکان حذف وجود نداره!

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط unknown20 »

اگر امکان حذف وجود نداشته باشه . چکار بايد بکنم.
همونطور که عرض کردم خودم اين موارد رو يا از طريق Add/remove programs حذف ميکنم يا اونها رو پيدا و Shift+delete ميکنم.
کاري که انجام ميدم صحيح هست يا خير؟

بي نهايت سپاسگزارم :razz:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

unknown20,
بله صحيح هست

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mozafar »

سلام
در مورد کاسپر مشکلی داشتم راهنمایی کنید سپاسگذارم. نگه داشتن اپدیتها برای استفاده بعد مثلا بعد از عوض کردن ویندوز چگونه ممکن است. چند روش تو سایتهای مختلف خوندم انجام دادم اما نتیجه نگرفتم . من از Kaspersky Internet Security 2009 استفاده میکنم.
ارسال پست

بازگشت به “امنيت”