آخرين قيمت گوشي هاي نوکيا را در اينجا قرار ميگيرد
مدیران انجمن: Thunderclap, شوراي نظارت
-

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
redevil6990, جان
از نظر من از همون ایران بگیری خیلی بهتره .....
بعضی از گوشی های ثبت شده در شبکه عربستان با شبکه ایران مشکل پیدا می کنند . البته این چیزی هست که من شنیدم چقدر صحت داره نمی دونم .
راستی التماس دعا
از نظر من از همون ایران بگیری خیلی بهتره .....
بعضی از گوشی های ثبت شده در شبکه عربستان با شبکه ایران مشکل پیدا می کنند . البته این چیزی هست که من شنیدم چقدر صحت داره نمی دونم .
راستی التماس دعا
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
نگران سريالش نباش تو خود سايت [External Link Removed for Guests] قابل ثبت است
اگه قيمتش خوب بود حتما بگير ولي حواست باشه حتما با گارانتي اصلي باشه چون اونجا هم خيلي بنداز بندازه.
قبلش يه قيمت هم از اين سايت بگير.
[External Link Removed for Guests]
آخرين قيمت 433هزار تومان ميباشد.
مشخصات كامل+قيمت
اگه قيمتش خوب بود حتما بگير ولي حواست باشه حتما با گارانتي اصلي باشه چون اونجا هم خيلي بنداز بندازه.
قبلش يه قيمت هم از اين سايت بگير.
آخرين قيمت 433هزار تومان ميباشد.
مشخصات كامل+قيمت

-
- سپاسهای ارسالی: 434 بار
- سپاسهای دریافتی: 553 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
mfd69, جان
منظور بنده این بود که بعضی از این گوشی ها اصلا امکان آورده شدن توی شبکه ایران رو ندارن .... چرا ؟ نمیدونم .
منظور بنده این بود که بعضی از این گوشی ها اصلا امکان آورده شدن توی شبکه ایران رو ندارن .... چرا ؟ نمیدونم .
«اى رهگذر هر كه هستى و از هر كجا كه بيايى مى دانم سرانجام روزى بر اين مكان گذر خواهى كرد. اين منم، كوروش، شاه بزرگ، شاه چهارگوشه جهان، شاه سرزمين ها، برخاك اندكى كه مرا در برگرفته رشك مبر، مرا بگذار و بگذر.»

- محل اقامت: اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 11 بار
- تماس:
پس حتما قفل شبكه داشته كه اونم بعيد ميدونم اين عربها بتوانند بزارن.ولي من هم گفتم كه سعي كن باگارانتي اصلي بخري كه.
پس مشكلي نبايد باشه.
راستي دايي من هم كه يه گوشي سامسونگ از آمريكا آورده بود همين مشكل رو داشت و با سه هزار تومان پول فلش OKشد.
تازه اون سامسونگه و باكسش رو كمتر كسي داره اين كه ديگه نوكيا است و همه موبايلي ها ساپورتش ميكنن.
پس مشكلي نبايد باشه.
راستي دايي من هم كه يه گوشي سامسونگ از آمريكا آورده بود همين مشكل رو داشت و با سه هزار تومان پول فلش OKشد.
تازه اون سامسونگه و باكسش رو كمتر كسي داره اين كه ديگه نوكيا است و همه موبايلي ها ساپورتش ميكنن.
-