شناور تندروي 'سلمان' در بندر انزلي به آب انداخته شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

شناور تندروي 'سلمان' در بندر انزلي به آب انداخته شد

پست توسط Shahryar »

تندروي 'سلمان' در بندر انزلي به آب انداخته شد  

تصویر 

نخستين بار شناور تندرو سلمان ساخته دست
متخصصان ايراني ظهر امروز در بندر انزلي به آب انداخته شد.  

به گزارش خبرگزاري فارس از انزلي، مدير‌كارخانه صنايع دريايي شهيد جولايي وابسته به وزارت دفاع در اين مراسم اظهار داشت: اين شناور با دستان توانمند متخصصان ايراني در كشور ساخته شد و براي نخستين بار همزمان با رزمايش مرزبانان خزر به آب انداخته مي‌شود.
رفيع حليمي تصريح كرد: با توجه به سال نوآوري و شكوفايي و تأكيدات مقام معظم رهبري، تلاش گسترده‌اي براي ساخت اين شناور صورت گرفت و پس از 6 ماه تلاش شبانه روزي سرانجام موفق به ساخت اين قايق تندرو شديم.
به گفته وي اين قايق تندرو و سبك در عمليات مختلف گشت‌هاي مرزي دريايي و درگيري‌هاي دريايي با متخلفان بسيار كاربرد دارد و از قدرت كمي و كيفي بالايي برخوردار است.
وي اظهار داشت: امكان توليد انبوه اين شناور وجود دارد و در صورت تأييد نهايي توسط فرماندهان نيروي انتظامي كار توليد انبوه آن آغاز مي‌شود.
حليمي در ادامه ظرفيت قايق تندرو سلمان را 4 تا 6 نفر و حداكثر سرعت آن در آب را 100 تا 120 كيلومتر عنوان كرد.
شناور تندرو سلمان امروز در آب‌هاي درياي خزر با حركات نمايشي و سرعتي در حضور فرمانده درياباني كشور توانايي منحصر بفرد خود را به نمايش گذاشت.

خبرگزاری فارس
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

Shahryar,جان اسم اسن شناور باور هست نه سلمان.

[External Link Removed for Guests]
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

esijoon نوشته شده:Shahryar,جان اسم اسن شناور باور هست نه سلمان.

esijoon،

همانطور كه ميدانيد نميتوان در اصل خبر دست برد. اگر خبري به نقل از منبعي ذكر ميشود نميتوان در تيتر و متن آن دست برد، عكس هم مربوط به همين خبر و به نقل از خبرگزاري فارس است . برخي از خبرگزاريها مانند 'نووستي' هم گاهي تصوير خبرشان با متن آن همخواني ندارد. به هر حال از شما متشكرم.
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

Shahryar,خواهش میکنم.درسته میدونم شما اصل امانت داری رو رعایت کردید.مقصر شما نیستید.مقصر اونهایی هستند که بدون داشتن علم کافی به درج خبر در خبرگزاریها میپردازند.مثل هواپیمای استیاث ایران که به اسم اف-117 معرفی کرده بودند.اگه من هم این عکس رو قرار دادم فقط برای اطلاع دوستان بود.
راستی نظرتون در مورد این شناور چیه؟به نظر شناور قابلی میاد.
فقط دوستان اگه میخواهید در مورد این شناور بحث کنید خواهش میکنم هی نگید کپی از فلان قایق تفریحی روسی یا چینی هست و بحث رو متشنج نکنید.فقط در مورد قابلیت ها صحبت کنید.
به نظر من قایق خوبی میاد.حداقل برای گشت های ساحلی.مجهز به دو فروند موشک ضد کشتی نور و 4 فروند موشک ضد هوایی است.احتمالا موشک های ضد هوایی شهاب ثاقب روش نصب شده.با اندازه هاش جور در میاد.
البته یه مسئله ای که در مورد اسم این شناور هست اینه که من اسم شناور باور رو در صنایع ارتش شنیدم.شاید در سپاه با اسم سلمان بشناسنش.
منتظر نظراتتون هستم.
یا علی.موفق باشید
تصویر
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 432 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار

پست توسط kaveh606 »

از دو فروند موشک کوثر با برد 10 تا 15 کيلومتر استفاده مي کنه توجه کنيد به اندازه جايگاه موشک
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط esijoon »

kaveh606,جان لانچر موشک های دریایی شناور باور خیلی شبیه لانچر موشک کروز نور هست که در رزمایش سپاه از یک دستگاه کامیون فکرکنم اتیکو یا اکسور(اسم مدل سبکش دقیقا یادم نیست.به بزرگی خودتون ببخشید) شلیک شد.ابعادش شبیه اون هست.البته اطلاع دقیقی ندارم.دوستان اگه کسی مطلب کاملی در مورد این شناور داره بزاره تا استفاده ببریم.
یا علی.
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

اين هم يه عکس از اين شناور
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط don_Hirbod »

دوستان باور كنجايش 28 نفر داره علاوه بر اين از دو موشك انداز و دو پرتابگر اژدر ( حوت ) استفاده ميكنه تعداده قابل توجهي از اونم تحويل سپاه و ارتش شده البته در آبهاي جنوبي . شناوري كه دوستمون ميگن يك شناور كاملا جديده كه البته هنوز هيچ عكس صحيح و دقيقي ازش در دست نيست :P :P
چو ايران نباشد تن من مباد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

دوستان عزيز بايد خدمتتون عرض کنم شناور سلمان همان ناوچه مين روب موجود در بند انزلي مي باشد که من خودم عکس آن را قرار دادم و هنوز تعميرات سنگيني بر روي آن انجام مي گيرد و فکر نمي کنم به همين زودي ها به خدمت باز گردد چون قسمت زيرين بدنه کاملا متلاشي شده است به طوري که تنها چند قطعه چوب در زير آن موجود است! :-o

ناوچه تندرو جديد در اصل يک قايق گشتي با قابليت حمل موشک هاي دريايي سبک مي باشد!

موفق باشيد. :)
دهکده

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”