سلام.
واقعا تفاوتی بین سرعت ارتباط با adsl (بین کامپیوتر خانگی و مودم adsl ) از طریق USB یا LAN CABLE وجود دارد ؟
مودم من USROBOTIC است و هر دو پورت USB و LAN را دارد و با هر دو هم کانکت میشود ! از کدام استفاده کنم سرعت بهتری دارم ! فرقی میکند ؟
بعضی جاها (تو انجمن های دیگه یکی LAN رو پیشنهاد کرد ! چرا ؟ نظر شما ها چیست ؟ چرا !
اتصال مودم adsl از طریق پورت lan یا usb ???
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
اتصال مودم adsl از طریق پورت lan یا usb ???
I never really hated from the one true GOD
but the god of the people I hated
کسي را که خوابيده ميتوان بيدار کرد ولي کسي را که خود را به خواب زده هرگز.

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
Ma3ouD نوشته شده:این که معلوم هست سرعت یو اس بی بیشتر هست....ولی در مورد اینترنت زیاد فرقی نمی کنه.چون LAN و USB سرعت های بسیار بالا تری را پشتیبانی میکنند ور در مورد اینترنت زیاد تفاوتی نداردد.در مجموع USB مشخص هست که برتری دارد...
ترجیح شما USB است ! میشود دلیلش را بگویید؟ چون در جاهای دیگر lan را ارجح تر دانستند !
I never really hated from the one true GOD

-
- محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
- سپاسهای ارسالی: 403 بار
- سپاسهای دریافتی: 1073 بار
- تماس:
marilyn_manson نوشته شده:Ma3ouD نوشته شده:این که معلوم هست سرعت یو اس بی بیشتر هست....ولی در مورد اینترنت زیاد فرقی نمی کنه.چون LAN و USB سرعت های بسیار بالا تری را پشتیبانی میکنند ور در مورد اینترنت زیاد تفاوتی نداردد.در مجموع USB مشخص هست که برتری دارد...
ترجیح شما USB است ! میشود دلیلش را بگویید؟ چون در جاهای دیگر lan را ارجح تر دانستند !
نصب آسان و پایدار و سرعت بیشتر