شبکه دو pc
مدیران انجمن: SHAHRAM, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
- تماس:
شبکه دو pc
با سلام من میحواهم یک لب تاپ ویک کامپیوتر رو بطور همزمان به اینترنت متصل کنم در حال حاضر الان آنها یک شبکه محلی هستند و از ابزارهای یکدیگر که Share هستند استفاده می کنند من فقط می خواهم بدانم چطور می توانم آنها را از طریق یکی به طور همزمان به اینترنت کانکت کنم
M@n!.Alone

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
mani.alone,
اگر ارتباط lan شما برقرار هست، خيلي ساده در کامپيوتري که اينترنت روي اون داريد، روي کانکشن اينترنت راست کليک کرده و properties رو بزنيد، و در قسمت Sharing اينترنت رو براي کانکشن Lan به اشتراک بگذاريد
اگر ارتباط lan شما برقرار هست، خيلي ساده در کامپيوتري که اينترنت روي اون داريد، روي کانکشن اينترنت راست کليک کرده و properties رو بزنيد، و در قسمت Sharing اينترنت رو براي کانکشن Lan به اشتراک بگذاريد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد